Βράστε στην κριτική του ζωολογικού κήπου

Brew στο ζωολογικό κήπο είναι ένα ετήσιο φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε στο ζωολογικό κήπο Ατλάντα. Η εκδήλωση απευθύνεται σε ενήλικες μόνο 21 ετών, επομένως είναι πολύ ωραίο να εξερευνήσετε το ζωολογικό κήπο, αν θέλετε να το κάνετε χωρίς παιδιά. Εκτός από τις δειγματοληψίες μπύρας και κρασιού που μπορείτε να απολαύσετε όλοι, μπορείτε να απολαύσετε ζωντανές μουσικές εκδηλώσεις, καθώς και πρόσβαση στα εκθέματα του ζωολογικού κήπου.

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το Brew στο ζωολογικό κήπο:

Το Brew στο ζωολογικό κήπο είναι μια από τις μοναδικές ευκαιρίες ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ για να απολαύσετε ένα λιγότερο γεμάτο περιβάλλον ζωολογικού κήπου χωρίς kiddos τρέχει γύρω.

Στην εμπειρία μου στην εκδήλωση, υπήρχαν πολλοί λαοί, αλλά υπήρχε πάντα χώρος για να σηκωθείτε και να δείτε τα ζώα. Υπήρχαν επίσης πολύ χρήσιμοι και καταρτισμένοι εμπειρογνώμονες των ζώων που δημοσιεύθηκαν στα δημοφιλή εκθέματα για να μοιραστούν ενδιαφέροντα γεγονότα σχετικά με τις αρκούδες, τους τίγρεις και άλλους κατοίκους του ζωολογικού κήπου της Ατλάντα.

Με την είσοδό σας στο ζωολογικό κήπο σας δίνεται ένα μικρό κύπελλο γευσιγνωσίας που συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε καθ 'όλη τη διάρκεια του γεγονότος. Κρατήστε το για να δοκιμάσετε όλες τις διαφορετικές μπύρες και το κρασί - αλλά προειδοποιήστε ότι δεν υπήρχαν σταθμοί έκπλυσης στους θαλάμους, επομένως περιμένετε να ανακατέψετε όλα τα είδη μπύρας και κρασιού στο μικρό ποτήρι σας.

Οι σκηνές μπύρας οργανώνονται ανά μάρκα και βρίσκονται σε όλο τον ζωολογικό κήπο. Ένας χάρτης παρέχεται για να σας καθοδηγήσει σε σταθμούς γευσιγνωσίας, αλλά ο τύπος μπύρας δεν είναι καταχωρημένος, απλά περιπλανηθείτε και απολαύστε την έκπληξη! Οι γραμμές για την μπύρα πήραν αρκετά καιρό, αλλά κινήθηκαν γρήγορα. Γραμμές για το κρασί ήταν πιο σύντομες, αλλά οι περισσότερες σκηνές κρασιού έτρεχαν νωρίτερα από τα βαρέλια.

Να είστε έτοιμοι να περάσετε έναν καλό χρόνο στη σειρά, αλλά μην ανησυχείτε - υπάρχει αρκετός χρόνος για να δείτε όλα τα εκθέματα του ζωολογικού κήπου κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ωρών εκδήλωση.

Μια γραμμή για την εκδήλωση εκτυλίσσεται έξω από τις πύλες των ζωολογικών κήπων που ξεκινούν στις 5 μ.μ. (οι πόρτες ανοίγουν στις 5:30), έτσι ώστε να φτάσετε νωρίς για να μεγιστοποιήσετε τον χρόνο σας. Αν κολλήσετε σε μια μεγάλη γραμμή εισόδου, μην απελπίζεστε - κινείται αρκετά γρήγορα.

Τα τρόφιμα είναι διαθέσιμα για αγορά στην εκδήλωση, αλλά η επιλογή περιορίζεται σε χοτ-ντογκ, μπιφτέκια και πίτσα - τίποτα από τα οποία δεν είναι τίποτα να γράψει το σπίτι για. Για εναλλακτικές επιλογές φαγητού, δοκιμάστε ένα κοντινό εστιατόριο περιοχής Grant Park .

Εισιτήρια:

Τα εισιτήρια για το Brew του 2014 στο ζωολογικό κήπο ήρθαν σε τέσσερα επίπεδα τιμών. Όλα τα εισιτήρια περιλαμβάνουν πρόσβαση στα εκθέματα του ζωολογικού κήπου, ειδικές ζωικές συναντήσεις σε όλο τον ζωολογικό κήπο και απεριόριστη δειγματοληψία μπίρας και κρασιού.

2014 Ζυθοποιία στο Zoo τιμολόγηση:

Το Brew στο ζωολογικό κήπο 2014 λαμβάνει χώρα το Σάββατο 24 Μαΐου, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της Ημέρας Μνήμης.