2016 μπορεί να είναι το περασμένο έτος για το δημοφιλές Φεστιβάλ Beatles στο Λούισβιλ

Θα Abbey Road στον ποταμό εγκαταλείψει Λούισβιλ;

Τι!?! Ακουσες τα νέα?! Το 2016 θα είναι το τελευταίο έτος για το Abbey Road στον ποταμό Λούισβιλ. Το δημοφιλές Φεστιβάλ Ημέρας Μνήμης μπορεί να κινηθεί αλλού.

Στην αρχή, ή έτσι η ιστορία πηγαίνει, το The Galt House Hotel ήταν ενθουσιασμένος που ζευγάρι με τους διοργανωτές του φεστιβάλ. Με τα χρόνια υπήρξαν ζητήματα ιδιοκτησίας και οι διοργανωτές του φεστιβάλ αισθάνονται τώρα ότι το ξενοδοχείο στην Main Street πιστεύει ότι η ιδιοκτησία του Abbey Road στο The River ανήκει στο The Galt House.

"Το φεστιβάλ δεν ανήκει στο σπίτι Galt", λέει ο Gary Jacob, ιδρυτής και διοργανωτής του Abbey Road στον ποταμό. "Είναι δικό μας και έτσι θα περάσουμε το επόμενο έτος είτε να βρούμε κάποιον στο Louisville που θέλει να αγοράσει το Abbey Road On The River ή θα βρούμε μια νέα πόλη και ένα ξενοδοχείο πάνω στον διάδρομο 1-71 όπου το ξενοδοχείο φέρνουν εκατομμύρια δολάρια σε ταξιδιωτικές επιχειρήσεις) δεν κάνει πράγματα που είναι επιβλαβή για το φεστιβάλ μόνο και μόνο επειδή νομίζουν ότι μπορούν ".

Οι διοργανωτές ενημέρωσαν όλους τους σημαντικούς συνεργάτες τους - το Wave 3 News, το συνέδριο της Louisville και το γραφείο επισκεπτών και το κέντρο Muhammad Ali - και ενώ όλοι το επιθυμούσαν διαφορετικά, όλοι καταλαβαίνουν γιατί εκδίδεται αυτή η απόφαση. Το 2016 θα είναι μια έκρηξη ... οι διοργανωτές του φεστιβάλ υπόσχονται να το κάνουν το καλύτερο πάρτι αποχαιρετισμού που θα φανταστεί ποτέ η πόλη!

(Πιστεύετε ότι αυτό μπορεί να αλλάξει; Θα μπορούσαν, οι αξιωματούχοι του Galt House ανέφεραν σε δήλωσή τους στο Facebook ότι ελπίζουν ότι η απόφαση θα επανεξεταστεί και ότι θα ήταν ωφέλιμο να μείνει ο Abbey Road στον ποταμό.

Το φεστιβάλ βρίσκεται στη Λούισβιλ για πάνω από μια δεκαετία, ο Abbey Road στον ποταμό μετακόμισε στο Louisville από το Κλίβελαντ το 2005.

Τι είναι το Abbey Road On The River;

Το Abbey Road on the River είναι ένα φεστιβάλ όλων των πραγμάτων Fab Four. Με άλλα λόγια, το Abbey Road on the River είναι ένα μουσικό φεστιβάλ πέντε ημερών, το οποίο γιορτάζει τη μουσική και τον πολιτισμό των The Beatles.

Το φεστιβάλ λαμβάνει χώρα στο Λούισβιλ, στο Κεντάκυ κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου Memorial Day και στην περιοχή της Ουάσινγκτον, στην περιοχή του Σαββατοκύριακου της Ημέρας Εργασίας. Οι φίλαθλοι και οι λάτρεις της μουσικής συναντιούνται στα φεστιβάλ και τα oodles των αφιερωμένων συγκροτημάτων παίζουν τη μουσική των The Beatles.

Η αποστολή:

"Επειδή ο John Lennon, ο Paul McCartney, ο George Harrison και ο Ringo Starr έκαναν τον κόσμο πιο ευτυχισμένο, υποσχόμαστε να επεκτείνουμε το όραμά τους δημιουργώντας ένα φιλόξενο και ξέγνοιαστο περιβάλλον για τους φίλους τους να έρχονται μαζί με τους φίλους και την οικογένειά τους , γραμμένο και εκτελεμένο με ειρήνη, αγάπη και μη βία στην καρδιά του.

Υποσχόμαστε επίσης να μιμηθούμε την ευγένεια και τη συμπόνια και καθώς ο Ιωάννης και ο Γιώργος ζούσαν με τους δικούς τους όρους, έτσι και ο Paul και ο Ringo συνεχίζουν να ζουν με καλή υγεία και να επικοινωνούν τα μοναδικά ταλέντα και την αγάπη τους για την ανθρωπότητα.

Με μεγάλη σεβασμό και ευγνωμοσύνη γιορτάζουμε τη μουσική τους και
το πνεύμα που συνεχίζει να μας φέρνει όλοι μαζί.

Στα ονόματά τους, δεσμευόμαστε να διασκεδάσουμε. "