Φεστιβάλ Φεστιβάλ Κούρσας του Κεντάκυ στο Ντέρμπι

Το Great Balloon Fest είναι ένα ετήσιο φεστιβάλ που χαρακτηρίζει μια σειρά από εκδηλώσεις με αερόστατο θερμού αέρα. Ο εορτασμός είναι μέρος του Φεστιβάλ Derby του Κεντάκυ, τις εβδομάδες των εορτασμών πριν από το Κεντάκι Ντέρμπι. Τα γεγονότα του μπαλονιού κορυφώνονται με τον αγώνα των μεγάλων μπαλονιών. Ο πρώτος αγώνας μεγάλου μπαλονιού πραγματοποιήθηκε στο πάρκο Iroquois το 1973 και χαρακτήρισε μόνο επτά μπαλόνια. Ωστόσο, το Great Balloon Race έγινε γρήγορα ένα από τα πιο δημοφιλή γεγονότα στο Φεστιβάλ του Derby του Kentucky , και αυτό που ήταν κάποτε ο μεγάλος αγώνας μπαλόνι είναι τώρα ένα ολόκληρο φεστιβάλ Σαββατοκύριακο των εκδηλώσεων αερόστατο ζεστού αέρα.

Κάθε μία από αυτές τις εκδηλώσεις είναι δωρεάν με Pin Pegasus , αν και ίσως χρειαστεί να πληρώσετε ένα τέλος στάθμευσης.

Μεγάλη λάμψη μπαλονιών

Το Great Balloon Glimmer είναι μια μικρότερη έκδοση του Great Glow Balloon που παρατίθεται παρακάτω. Πραγματοποιείται στο Waterfront Park, την Πέμπτη πριν από τη μεγάλη διοργάνωση μπαλόνι, και χρησιμεύει ως το ξεκίνημα για το Kroger Fest-a-Ville στο Waterfront και το άνοιγμα του Chow Wagon , ένα σημείο στο κέντρο για φαγητό και διασκέδαση κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Derby του Κεντάκυ. Δεδομένου ότι είναι μικρότερο από το Great Balloon Glow, μερικοί άνθρωποι - οικογένειες, ζευγάρια και singles - το προτιμούν, δεδομένου ότι είναι πολύ πιο εύκολο να εισέλθετε και να βγείτε, αποφεύγοντας τα πλήθη. Μερικοί επαγγελματίες που εργάζονται στο κέντρο της πόλης το έχουν το πιο εύκολο, καθώς μπορούν να σταματούν μετά την εργασία τους και να απολαύσουν την λάμψη πριν γυρίσουν στο σπίτι.

Μεγάλη κούρσα ώρας με μπαλόνι

Ο αγώνας της Μεγάλης Βόλτας με Μπαλόνια είναι ουσιαστικά το ίδιο με τη Μεγάλη Κούρσα με Μπαλόνια, αλλά η Rush Hour Race πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο πρωί της Παρασκευής πριν από τη Μεγάλη Κούρσα με Μπαλόνια.

Είναι και συναρπαστική παράδοση, τα άτομα που είναι εκτός εκείνης της ημέρας ή έχουν καθυστερημένη ώρα εργασίας μπορούν να πάνε και να παρακολουθήσουν τα μπαλόνια να απογειώνονται και να προσγειώνονται, αλλά ακόμη και εκείνοι που πρέπει να δουλεύουν μπορούν να παρακολουθήσουν τα μπαλόνια να επιπλέουν εναέριμα καθώς οδηγούν στην εργασία.

Μεγάλη λάμψη μπαλονιών

Το Great Balloon Glow είναι μια εκδήλωση που διοργανώνεται στο Κέντρο Έκθεσης του Κεντάκυ, που αντλεί περισσότερα από 50.000 άτομα ετησίως από το Louisville και τις γύρω πόλεις και πολιτείες.

Οι επισκέπτες της Great Glow Glow μπορούν να μιλήσουν με τους ιδιοκτήτες των μπαλονιών για τα μπαλόνια τους και να τα δούνε κοντά - κάτι που δεν είναι δυνατό στο περιορισμένο χρονικό διάστημα πριν από την απογείωση το πρωί του Great Balloon Race. Το κύριο χαρακτηριστικό της μεγάλης λάμπα μπαλόνι, ωστόσο, συμβαίνει όταν τα μπαλόνια φωτίζουν και ανεβαίνουν λίγο από το έδαφος στη μουσική, δημιουργώντας ένα όμορφο τοπίο από λαμπερά μπαλόνια που βάζουν εναντίον του νυχτερινού ουρανού. Είναι το σημείο για να παρακολουθήσετε μπαλόνια ζεστού αέρα που λάμπει και λάμπει. Οι οικογένειες κάνουν μια νύχτα αυτού του γεγονότος. Περιμένετε κουβέρτες που προορίζονται για χαλαρωτικά, δίκαια τρόφιμα και παιδικά βόλτες.

Μεγάλη φυλή με μπαλόνια

Το πρωτότυπο και το γεγονός της υπογραφής του Great Balloon Fest είναι ο μεγάλος αγώνας με μπαλόνια. Ο μεγάλος αγώνας με μπαλόνια εμφανίζεται το Σάββατο πριν από το Derby του Κεντάκυ και διαθέτει δεκάδες πολύχρωμα μπαλόνια ζεστού αέρα που αγωνίζονται ενάντια στον πρωινό ουρανό. Το γεγονός εμφανίζεται πολύ νωρίς την ημέρα, αλλά σίγουρα αξίζει να το δείτε τουλάχιστον μία φορά. Πρόκειται για μια ευκαιρία να δούμε επαγγελματίες πιλότους αερόστατου θερμού αέρα στην εργασία. Και, πιο εντυπωσιακό, σφαίρες χρώματος που επιπλέουν στον ουρανό του Louisville.

Παρελθοντικά γεγονότα

Με κάθε ετήσια εκδήλωση, τα πράγματα αλλάζουν κάθε χρόνο. Στο παρελθόν υπήρξε μια μεγάλη περιοδεία μπαλονιών, για παράδειγμα.

Το Great Balloon Tour ήταν μια εκδήλωση kickoff για το Great Balloon Fest. Προστέθηκαν χρόνια μετά τα πρώτα γεγονότα μπαλονιών με την πρώτη περιοδεία Great Balloon που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ του Kentucky Derby 2006. Το Great Balloon Tour πραγματοποιήθηκε σε διαφορετική τοποθεσία κάθε χρόνο και διαθέτει ένα σύντομο, 30λεπτο αγώνα με μπαλόνια με ζεστό αέρα. Θα το φέρουν πίσω; Ποιός ξέρει! Ακολουθούν κάποιες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι πρέπει να περιμένετε κατά τη διάρκεια του Kentucky Derby Festival Great Glow Glow, Race και των γύρω δραστηριοτήτων.

Σημείωση: Το άρθρο της Jessica Elliott επεξεργάστηκε από έναν τρέχοντα εμπειρογνώμονα. Μάιος 2016.