Απόκριες διασκέδαση στη λεωφόρο Frankfort

Η ιστορική λεωφόρος Frankfort Avenue είναι διασκεδαστική όλο το χρόνο, με πολλά καταστήματα, εστιατόρια και παρατηρητές. Και έρχεται τον Οκτώβριο, η γειτονιά είναι γεμάτη με Απόκριες πνεύμα. Εάν ζείτε ή επισκέπτεστε τη λεωφόρο Frankfort, επωφεληθείτε από αυτές τις κορυφαίες 5 αποκριές εκδηλώσεις.

Απόκριες στη λεωφόρο Hillcrest

Ρωτήστε ο καθένας στο Λούισβιλ για αποκριάτικες διακοσμήσεις στο Hillcrest Avenue και σίγουρα θα ακούσετε μια ιστορία.

Αυτή η λωρίδα είναι πάντα διακοσμημένη, είναι μια ετήσια παράδοση. Ένας προορισμός για τρικ-ή-treaters και όποιος ενδιαφέρεται για ghouls και φαντάσματα, οι επισκέπτες μπορούν να δουν έως και πενήντα σπίτια μεταξύ Brownsboro Road και Frankfort Avenue όλα ντυμένοι για Halloween. Βοηθήστε την κοινότητα : Φέρτε κονσέρβες ή μη φθαρτά τρόφιμα για να δωρίσετε στα Υπουργεία της United Crescent Hill. Οι κάδοι συλλογής τοποθετούνται σε κάθε μπλοκ.

Βιβλιοπωλείο του Carmichael

Ένα αγαπημένο του Λούισβιλ, το Carmichael έχει εκδηλώσεις όλο το χρόνο. Φυσικά, πολλά από αυτά είναι εποχιακά. Συμπεριλαμβανομένων ιστοριών πτώσης και εκδηλώσεων αποκριών.

Απόκριες ιστορίες

Η Βιβλιοθήκη του Crescent Hill στην οδό Frankfort Avenue του 2762 φιλοξενεί το Halloween Storytimes. Υπάρχουν ορισμένες ιστορίες αποκριών σε βιβλιοθήκες σε όλη την πόλη, επικοινωνήστε με την Free Public Library της Louisville για πληροφορίες σχετικά με εποχιακά γεγονότα.

Δωρεάν νύχτα τσίλι έξω

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Crescent Hill φιλοξενεί δωρεάν, φιλικά προς την οικογένεια εκδηλώσεις.

Για παράδειγμα, η νύχτα τσίλι λαμβάνει χώρα στο Peterson-Dumesnil House, 301 S. Peterson Avenue κατά τη διάρκεια της αποκριτικής περιόδου. Φορέστε μια φορεσιά (αν θέλετε) και φέρετε ένα πιάτο για να το μοιραστείτε. Ακόμη και εκείνοι που έρχονται με άδεια χέρια μπορούν να απολαύσουν τα ζεστά σκυλιά, τσίλι, s'mores, ιστορίες φαντασμάτων και πολλά άλλα. Επικοινωνήστε με το Κοινοτικό Συμβούλιο του Crescent Hill για λεπτομέρειες.

Μάρκα αποκριών hop του κατασκευαστή

Για την εποχή των Αποκριών, η Λεωφόρος Φραγκφούρτης φιλοξενεί μια ιδιαίτερη Χάλοου Χέιπ Χόπ. Πολλά καροτσάκια θα κυκλοφορούν κατά μήκος της λεωφόρου Frankfort από τη λεωφόρο Cannon έως την οδό ποταμού. Τα κοστούμια ενθαρρύνονται και πολλά καταστήματα θα προσφέρουν ειδικές προσφορές ποτών του Maker. Για τις οικογένειες, υπάρχει περίστροφος-ή-θεραπεία κατά μήκος της λεωφόρου.