Νέες Αγγλικές Περιηγήσεις με Ποδήλατο Φυλλώματος

Κύκλωμα μέσα από τα τραγανά φύλλα αυτό το φθινόπωρο

Θέλετε να πετάξετε μέσα από τραγανά φύλλα, νιώθοντας τον καθαρό, καθαρό αέρα στο πρόσωπό σας και εξερευνώντας τους δρομείς της Νέας Αγγλίας που βρίσκονται με τους κίτρινους, τους κόκκινους και τα πορτοκάλια του φθινοπώρου; Ένα ταξίδι με ποδηλασία είναι ένας ιδανικός τρόπος να φύγετε με το δικό σας ρυθμό. Είτε συμμετέχετε σε ένα ταξίδι με ξεναγό είτε επιλέγετε μια αυτοκατευθυνόμενη διαδρομή, δεν υπάρχει καλύτερη εποχή του χρόνου για να εξερευνήσετε τη Νέα Αγγλία σε δύο τροχούς.

Καλύτερες περιηγήσεις με ποδήλατο σε φύλλα πτήσης στην Ουγγαρία

Εδώ είναι μερικά νέα περιοδεία ποδήλατο New England περιήγηση ποδήλατο που μπορεί να σας δείξει τον τρόπο:

VBT Ποδηλασία και Πεζοπορία Διακοπές
Αυτή η διαρκή εταιρεία περιηγήσεων με έδρα το Βερμόντ είναι πρωτοπόρος στην πρόσβαση στις διαδρομές ποδηλασίας του φθινοπώρου της Νέας Αγγλίας. Με υποστηρικτικές και ενθαρρυντικές εκδρομές και ποικίλες διαδρομές που ταιριάζουν με τα γραφικά σας όνειρα, η VBT κάνει το έργο του ποδιού σχεδιασμού, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στην απόλαυση κάθε στιγμής του ταξιδιού σας. Αυτό το φθινόπωρο, οι εκδρομές με ποδήλατο περιλαμβάνουν έξι ημέρες ποδηλασίας του Cape Cod και του Vineyard της Μάρθας, μια εξαετή κλασική εμπειρία του Βερμόντ που αναδεικνύει την τοπική κουζίνα και την φυσική ομορφιά του κράτους, ένα ταξίδι ακτογραμμής κατά μήκος της λίμνης Champlain του Βερμόντ που θα σας οδηγήσει , και μια σίγουρα θαυμάσια περιπέτεια ακτή Maine στο Εθνικό Πάρκο Acadia.

Ανακαλύψτε περιηγήσεις ποδηλάτων
Το Discovery Bicycle Tours διαθέτει μια ποικιλία από ξεναγήσεις με ξεναγό και ξεναγήσεις ποδηλασίας διαθέσιμες αυτό το φθινόπωρο, είτε ψάχνετε για μια γρήγορη απόδραση δύο νυχτών είτε για μεγαλύτερο ταξίδι.

Υπάρχει ακόμη και μια τετραήμερη εκδρομή για το ποδήλατο "Earn Your Brew", που βρίσκεται στο Stowe, Vermont, με αναχωρήσεις τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. Το ταξίδι περιλαμβάνει βόλτες που περιλαμβάνουν στάσεις σε ζυθοποιούς βιοτεχνίας όπως το The Alchemist, το ζυθοποιείο που κάνει το περίφημο διπλό IPA Heady Topper .

Το Φθινόπωρο Κλασικό
Ψάχνετε για μια επική εμπειρία ποδηλασίας που προβάλλει τόσο το πολύχρωμο εσωτερικό της Νέας Αγγλίας και την ιστορική ακτή;

Πάρτε μέρος στην Αμερική με Ποδήλατο για αυτή τη διαδρομή μήκους 333 μιλίων μέσω λαμπρού τοπίου πτώσης σε τρεις πολιτείες της Νέας Αγγλίας: Maine, New Hampshire και Massachusetts. Οι ημερομηνίες για το 2018 είναι 13 έως 20 Οκτωβρίου, και 2019 ημερομηνίες είναι 12 Οκτωβρίου έως 19 Οκτωβρίου. Για πληροφορίες, καλέστε το 603-382-1662 ή δωρεάν, 888-797-7057.

Ποδηλασία καλοκαιρινών ποδιών
Εξερευνήστε το Maine με τη δική σας δύναμη αυτό το φθινόπωρο, ακόμα κι αν έχετε μόνο μισή μέρα. Αυτή η εταιρεία ποδηλασίας προσφέρει μια ποικιλία περιπετειών με καθοδηγούμενη ομάδα, από μια περιοδεία πέντε φάρων που διαρκεί μόνο λίγες ώρες μέχρι ταξίδια ποδηλασίας διάρκειας Σαββατοκύριακου και εβδομάδας κατά μήκος της ακτής. Εάν είστε ανεξάρτητοι-πνεύμα, αυτο-καθοδηγείται εκδρομές είναι μια επιλογή, πάρα πολύ.

Εκδρομές Easy Rider
Το Easy Rider προσφέρει ένα θαυμάσιο Φθινόπωρο στην περιοδεία ποδηλασίας Berkshires αυτό το φθινόπωρο από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 5 Οκτωβρίου 2018. Μείνετε σε πανέμορφα πανδοχεία και εξερευνήστε όλα τα αξιοθέατα και τα πολιτιστικά αξιοθέατα της δυτικής Μασαχουσέτης.

Bike the Whites
Αυτή η ταξιδιωτική εταιρεία προσφέρει τριήμερες εκδρομές για ποδηλασία πανδοχείων κατά μήκος των γραφικών ανασκαφών του Νιού Χάμσαϊρ. Τα πακέτα περιοδείας Bike, που διατίθενται μέχρι τις 2 Νοεμβρίου, περιλαμβάνουν καταλύματα, τραπεζαρία, χάρτες, μεταφορά αποσκευών, οδική βοήθεια, αποθήκευση ποδηλάτων και δωρεάν μπουκάλι νερό. Ενοικιάσεις ποδηλάτων είναι διαθέσιμες αν δεν έχετε ή δεν φτάνετε στο Νιου Χάμσαϊρ με ποδήλατο.

Country Inns κατά μήκος της διαδρομής
Αυτή η εταιρεία περιοδεία σχεδιάζει αυτο-καθοδηγείται, inn-to-πανδοχείο ορεινή ποδηλασία περιηγήσεις στην κοιλάδα Lake Champlain Βερμόντ. Οι αποσκευές σας θα μεταφερθούν ανάμεσα σε πανδοχεία, ενώ θα κυκλοφορείτε χιλιόμετρα ασφαλών, γραφικών, πλακόστρωτων δρόμων πίσω. Το ταξίδι σας μπορεί να προσαρμοστεί στο επίπεδο ικανοτήτων σας και στον αριθμό των ημερών που διαθέτετε.

Μεγάλη Ελευθερία Περιπέτειες
Το Best of Vermont Fall Foliage Tour που προσφέρεται από την Great Freedom Adventures είναι ένα ταξίδι έξι ημερών που αρχίζει και τελειώνει στο γραφικό Woodstock. Είναι μια περιοδεία κατάλληλη για όσους για μια μέτρια πρόκληση. Στην πορεία θα επισκεφθείτε ένα εργοστάσιο τυροκομίας, ένα ζυθοποιείο, καλυμμένες γέφυρες και τη γενέτειρα του προέδρου. Η Great Freedom Adventures προσφέρει επίσης ένα ταξίδι ποδηλασίας στη Νέα Υόρκη, στην ιστορική και γραφική περιοχή της κοιλάδας Hudson.

Ποδηλασία & Δραστηριότητες Διακοπών
Μέχρι τις πιθανότητές σας να βλέπετε το φύλλωμα κορυφής πτώσης σε μια περιήγηση ποδηλάτων του Vermont Fall Foliage έξι ημερών.

Τρεις ημερομηνίες αναχώρησης για το 2018 είναι διαθέσιμες για αυτό το ταξίδι με ξεναγό, που σφύζει από τις καλυμμένες γέφυρες και κατά μήκος των επαρχιακών δρόμων και σας προσγειώνει σε πανέμορφα πανδοχεία κάθε βράδυ. Μια στάση για το μηδέν μηλίτη και τα ντόνατς είναι εγγυημένη. Το Sojourn προσφέρει εκδρομές με ποδήλατο στο Εθνικό Πάρκο Acadia του Maine και στο Cape Cod της Μασαχουσέτης και τον Σεπτέμβριο.

Περισσότερες Περιηγήσεις περιηγημένων φύλλων στην Νέα Αγγλία: Πεζοπορία / Περπάτημα | Λεωφορείο | Τρένο | Κρουαζιέρα | Εναέριος