Πού να έχετε τσάι στην Silicon Valley

Ψάχνετε για μια γεύση από την Αγγλία εδώ στο Silicon Valley; Θέλετε να σχεδιάσετε ένα Downton Abbey- εμπνευσμένο τσάι πάρτι ή εκδήλωση; Ψάχνετε για ένα τοπικό κατάστημα για να αγοράσετε υψηλής ποιότητας χαλαρά τσάγια από όλο τον κόσμο;

Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα παραδοσιακά καταστήματα τσαγιού και τσαγιού στο San Jose και Silicon Valley.

Οι θησαυροί τσαγιού της Λίζα

377 Santana Row, Σαν Χοσέ

1875 S. S. Bascom Ave., Campbell

167 Main Street, Λος Άλτος

Αυτή η τοπική τσαγιέρα εξυπηρετεί παραδοσιακή αγγλική υπηρεσία τσαγιού για 20 χρόνια και τώρα έχει τρεις τοποθεσίες στο Silicon Valley.

Έχουν καθημερινή υπηρεσία τσαγιού και έχουν χώρο για να φιλοξενήσουν πάρτι τσαγιού και ειδικές εκδηλώσεις με υπηρεσία για μέχρι και 25 άτομα. Παρέχονται επιλογές χωρίς γλουτένη, καλέστε εκ των προτέρων. Ανοιχτό καθημερινά με σταθερές ώρες τσαγιού το Σάββατο και τις Κυριακές.

Κήποι Filoli

86 Καναδάς Road, Woodside

Αυτός ο ιστορικός κήπος και κτήμα φιλοξενεί μια παραδοσιακή υπηρεσία απογευματινού τσαγιού την τέταρτη Τετάρτη κάθε μήνα, από τον Φεβρουάριο έως τον Σεπτέμβριο καθώς και από τις 13 Ιουλίου και τις 19 Οκτωβρίου. Το τσάι εξυπηρετείται από εθελοντές ακίνητης περιουσίας. Εισιτήρια: $ 50 για μέλη, $ 60 για μη μέλη. Η είσοδος περιλαμβάνει την είσοδο στο σπίτι και στους χώρους. Το κάθισμα είναι περιορισμένο. Για να κάνετε κράτηση για υπηρεσία τσαγιού, καλέστε: (650) 364-8300, ext. 508.

Η τσαγιέρα από το Satori Tea Company

14482 Μεγάλη λεκάνη απορροής, Saratoga

Μια μοντέρνα αλλά εμπνευσμένη από vintage τσαγιέρα στη Saratoga είναι ο ιδανικός προορισμός για μια μέρα, είτε να εξερευνήσετε το κέντρο του Saratoga ή να δοκιμάσετε κρασί στο βουνό Santa Cruz.

Ανοικτό καθημερινά 11: 30-6μμ, το τελευταίο κάθισμα είναι στις 4 μ.μ. Για να κάνετε κράτηση για υπηρεσία τσαγιού, καλέστε: 408-867-3606

Ωρα για τσάι

542 Ramona St., Palo Alto

Αυτή η μικρή τσαγιέρα προσφέρει ποικιλία παραδοσιακών υπηρεσιών τσαγιού στη μοντέρνα ατμόσφαιρα ενός καφέ Palo Alto. Το τσάι πωλεί υψηλής ποιότητας χαλαρά τσάι φύλλων από όλο τον κόσμο και προσφέρει μαθήματα δοκιμής τσαγιού και εργαστήρια όλο το χρόνο.

Tyme για τσάι, & ΣΙΑ

37501 Niles Blvd, Fremont

Αυτό το αγγλικό tea house και κατάστημα δώρων φιλοξενεί καθημερινή υπηρεσία τσαγιού και πραγματοποιεί ειδικές εκδηλώσεις. Το κατάστημα προσφέρει στους επισκέπτες καλαίσθητα καπέλα που φορούν κατά τη διάρκεια του τσαγιού. Το κατάστημα βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου Niles, μια ιστορική σιδηροδρομική πόλη στην ανατολική πλευρά του Fremont. Οι λάτρεις του τσαγιού Vintage θα απολαύσουν την εξερεύνηση αυτής της ιδιόμορφης κοινότητας γεμάτης αντίκες, ένα μουσείο σιωπηλών ταινιών και την ιστορική αποθήκη σιδηροδρόμων. Για να κάνετε κράτηση για υπηρεσία τσαγιού, καλέστε: (510) 790-0944.

Hakone Estate & Κήποι

21000 Μεγάλη λεκάνη, Saratoga

Αυτός ο κήπος σε ιαπωνικό στιλ προσφέρει υπηρεσία τσαγιού κατόπιν συνεννόησης. Email events@hakone.com για περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις.

Στάβοι

346 Ε. Campbell Ave, Campbell

Αυτό το κατάστημα τσαγιού πωλεί χαλαρά τσάι φύλλων, φρούτα και φυτικά εγχύσεις και τσάι. Διοργανώνουν καθημερινά δοκιμές τσαγιού και πωλούν μια επιλογή από ζεστά και παγωμένα τσάγια από το κύπελλο.