Καλύτερες spa στην Καλιφόρνια

Κορυφαίες επιλογές για τα καλύτερα ιαματικά λουτρά στην Καλιφόρνια

Η Καλιφόρνια είναι ο παράδεισος του εραστή του spa, με περισσότερα ξενοδοχεία και ιαματικά λουτρά που βρέθηκαν εδώ από οποιαδήποτε άλλη χώρα. Αυτός ο κατάλογος αντιπροσωπεύει τόσο ξενοδοχεία όσο και ιαματικά λουτρά , όπου μπορείτε να δοκιμάσετε τόσο λίγη ή τόσο μεγάλη εμπειρία από την εμπειρία του spa, καθώς και ιαματικά λουτρά προορισμούς , τα οποία προσφέρουν μια πλήρη εμπειρία εμβύθισης με έμφαση στον μετασχηματισμό και την αυτοπεποίθηση. Πολλά θέρετρα ιαματικών λουτρών καλωσορίζουν τους πελάτες σε ημερήσια βάση spa.

Καλύτερες spa στην Καλιφόρνια

Χρυσή πόρτα, Escondido. Η απόλυτη οικεία πολυτέλεια, η Golden Door στο Escondido είναι ένα spa μόνο για γυναίκες που εξυπηρετεί περισσότερους από 40 επισκέπτες. Οι ξύλινοι διάδρομοι συνδέουν μια σειρά από γαλήνιες αυλές στον κήπο, εμπνευσμένες από τα αρχαία πανδοχεία της Ιαπωνίας. Οι άνδρες είναι ευπρόσδεκτοι κατά τις εβδομάδες μόνο για άνδρες Τύπος: spa προορισμού

Cal-A-Vie, Vista. Αυτό το κομψό spa προορισμού βρίσκεται σε 200 κυλιόμενες στρέμματα βόρεια του Σαν Ντιέγκο. Οι 24 ξενώνες είναι διακοσμημένες σε κομψό ευρωπαϊκού στιλ.

Spa Montage στο Montage Resort, Laguna Beach. Αυτό το spa στον ωκεανό είναι ο μόνος νικητής πέντε αστέρων. Είναι γνωστό για την εμπειρία του "Surrender", όπου ο θεραπευτής συνταγογράφει την ιδανική θεραπεία ή μια σειρά θεραπειών για να θεραπεύσει και να αντιμετωπίσει τις ατομικές ανάγκες. Η παράδοση μπορεί να γίνει μόνο για δύο ώρες ή για μια ολόκληρη μέρα. Τύπος: spa resort

Spa & Wellness, Η Χερσόνησος Μπέβερλι Χιλς, Μπέβερλι Χιλς. Το Peninsula Spa διαθέτει όαση κήπου στον τελευταίο όροφο.

Μια πισίνα περιπάτου 60 ποδιών περιβάλλεται από δέκα ιδιωτικές καμπάνες με θέα στην πόλη. Τύπος: spa resort

Το Beverly Hills Hotel Spa από το La Prairie, το Beverly Hills. Η φημισμένη "Pink Lady" φιλοξενεί το The Polo Lounge και διαθέτει πολυτελές αλλά ακριβό σπα. Τύπος: spa resort

Ojai Valley Inn & Spa Το Ojai Valley Inn & Spa είναι ένα πολυτελές θέρετρο σπα που έχει όλα: ένα πανέμορφο σπα εμπνευσμένο από το Μαρόκο, προκλητικό γκολφ και όμορφα νέα δωμάτια σε ένα περιβάλλον Shangri-La.

Τα υπέροχα καταστήματα είναι απλά μια βόλτα στο όμορφο, ιστορικό χωριό Ojai. Τύπος: spa resort

Spa Gaucin, Παραλία St. Regis Monarch, Dana Point. Τύπος: spa resort

Το Spa στο Post Ranch Inn, Big Sur. Τύπος: spa resort

Spa σε ξενοδοχείο Four Seasons Resort Aviara, Βόρειο Σαν Ντιέγκο, Κάρλσμπαντ Τύπος: spa resort

Το σπα στο Bernardus, το Bernardus Lodge, την κοιλάδα Carmel. Τύπος: spa resort

Το Ritz-Carlton Spa, ο κόλπος Half Moon. Τύπος: spa resort

Spa στο ξενοδοχείο Four Seasons, στο Λος Άντζελες, στο Beverly Hills. Τύπος: spa resort

Το Carneros Inn Spa, το The Carneros Inn, Νάπα. Τύπος: πανδοχείο

Το Spa στο Pebble Beach Resorts, το Pebble Beach. Τύπος: spa resort

Auberge Spa στο Auberge du Soleil, Rutherford. Τύπος: πανδοχείο

Το Cordevalle, ένα Rosewood Resort, προσελκύει το πολυτελές σπα και το πλήθος του γκολφ, ενώ διαθέτει επίσης ένα οινοποιείο στο χώρο του ξενοδοχείου. Όλα τα 45 δωμάτια βρίσκονται σε γήπεδο γκολφ πρωταθλήματος από τον Robert Trent Jones, Jr. που αγκαλιάζει τους πρόποδες των βουνών της Santa Cruz. Το Sense Spa επωφελείται από το οινοποιείο του ξενοδοχείου με θεραπείες με βινοθεραπεία που περιλαμβάνουν θεραπείες με κραμβάρι.

Spa στο Four Seasons Resort Σάντα Μπάρμπαρα Σάντα Μπάρμπαρα. Τύπος: spa resort

Το σπα στο Torrey Pines, το Lodge στο Torrey Pines, το La Jolla. Τύπος: spa resort

Το Well Spa στο Miramonte Resort & Spa, το Ινδικό Wells.

Τύπος: spa resort

Το Spa at Equinox Century City στο Hyatt Regency Century Plaza του Λος Άντζελες διαθέτει 18 αίθουσες περιποιήσεων, όπως δύο αίθουσες για μασάζ Ταϊλάνδης και τρεις υπαίθριες καμπάνες. Είναι ένα τετράγωνο από το εμπορικό κέντρο Westfield Century City, το Fox Studios και το The Annenberg Space for Photography. Το Rodeo Drive και το Beverly Hills απέχουν λιγότερο από δύο μίλια.