Κάνσας Σίτι Ονομασμένος προορισμός ταξιδιού Hipster

Λονδίνο. Κωνσταντινούπολη. Αμερική Σαμόα. Πόλη του Κάνσας.

Ναι. Το είπα. Δεν χρειάζεστε ούτε ένα διαβατήριο (αν δεν διασχίζετε μια από αυτές τις ενοχλητικές γέφυρες) για να φτάσετε σε αυτό που Travel και Leisure έχει μεταγλωττίσει ως ένα από τα κορυφαία σημεία της Αμερικής για hipsters. Καλή παλιά Cowtown. Το διυλιστήριο29 έβαλε KC στο χάρτη του '29 Χώροι που πεθαίνουμε να δούμε το 2013 '. Είναι στο κατώφλι μας ... και δεν ανέφεραν καν BBQ.

Νέλσον Ακκίνς

Τώρα, ενώ τα μέρη της λίστας περιλαμβάνουν την Denia (Ισπανία), την Αβάνα (που ήξερε ότι μπορούμε να πάμε εκεί τώρα;), στη Στοκχόλμη και το Lens - KC είναι το μικρό μας κόσμημα και αρχίζουμε να αποδεικνύουμε ότι μπορούμε να κρεμάσουμε με τα μεγάλα παιδιά .

Το μυστικό είναι έξω και περιμένουμε υπομονετικά οι άλλοι για να φτάσουν στη χώρα. Η KC έλαβε πολλά βραβεία το 2012 και το 2013 φαίνεται να διαμορφώνεται αρκετά όμορφα. Αλλά γνωρίζουμε όλοι μαζί, έτσι δεν είμαστε;

Από το διυλιστήριο29.com:

«Ταξίδια και αναψυχή» απλώς μεταγλωττίζεται KC μία από τις κορυφαίες πόλεις της Αμερικής για hipsters. Υπάρχουν πολλά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι είναι αλήθεια: Το πιο καυτό νέο εστιατόριο της πόλης είναι μια δροσερή, βιομηχανική εκδοχή στο βιτρίνα του άγριου δημοφιλούς φορτηγού / ρυμουλκουμένου Airstream που ονομάζεται Port Fonda. Αυθεντικό μεξικάνικο φαγητό στο Μιζούρι; Υπάρχει! Πλένετε τα αλόνπονγκς divorciadas με ένα Nutcracker Ale και περιηγηθείτε στην Boulevard Brewing Company, το μεγαλύτερο ανεξάρτητο ζυθοποιείο του Μιζούρι. Οι μικροσκοπικές μονάδες της KC ​​ανταγωνίζονται όσους βρίσκονται στο Μπρούκλιν - μείον την ανώμαλη διαδρομή με το μετρό.

Τέλος, δώστε την τέχνη σας στις δεκάδες γκαλερί στην περιοχή Crossroads. Το καλύτερο από όλα, οι πτήσεις προς το Kansas City είναι αρκετά φθηνές ώστε να μπορείτε να κάνετε ένα γρήγορο Σαββατοκύριακο έξω από αυτό. Είμαστε πολύ σίγουροι ότι όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, συμπεριλαμβανομένων και των hipsters. "

Αυτή η άγρια ​​επαφή με το άρθρο μας για το 2012, το «Kansas City on the Move», που περιελάμβανε τα πάντα, από την κυκλοφορία του Google Fiber και του δήμαρχου Sly James που ονομάστηκε ένας από τους πιο πρωτοποριακούς δημάρχους της χώρας για να ονομαστεί ένα από τα Top 10 Προορισμοί στον κόσμο, ένας γαστρονομικός προορισμός και ξεκίνημα επιχειρηματικής mecca, γνωστός και ως Prairie Silicon ...

Η KC ήταν εν κινήσει το 2012 και δεν μπορούμε να περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί το 2013.