Οι καλύτερες ομοφυλόφιλες μπάρ και κλαμπ του Κάνσας Σίτυ

Μπιστρό 303

Φωλιασμένο στην ανατολική πλευρά της περιοχής ψυχαγωγίας Westport, το Bistro 303 είναι ένα υπερσύγχρονο γκέι μπαρ / μπιστρό μέσα και μέσα, αλλά το ευθεία πλήθος δεν αισθάνεται εκτός τόπου. 303 διαθέτει μια μεγάλη ευτυχισμένη ώρα, ένα μικρό πιάτο με μενού και ένα υπέροχο brunch για το Σαββατοκύριακο. Αναμείνετε δυνατά ποτά και καλή εξυπηρέτηση. Έχουν επίσης μια ευχάριστη πίσω αυλή που είναι μεγάλη για ωραίο καιρό.

Το Missy B

Θεωρείται το πιο δημοφιλές γκέι μπαρ της KC, θα το βρείτε γεμάτο με τα αγόρια, τα bachelorette's και τα πάντα ανάμεσα σε κάθε βράδυ του Σαββατοκύριακου.

Με δύο dance floor, ένα techno-based dance floor στον επάνω όροφο (που βρίσκεται δίπλα στο δερμάτινο κατάστημα) και στον κεντρικό όροφο στον κάτω όροφο με υπέροχους χορευτικούς χορούς DJ, το Missy B's δεν απογοητεύει αν ψάχνετε για διασκέδαση. Τα ποτά είναι δυνατά και αρκετά φτηνά, και θα βρείτε καραόκε, σέρνεται δείχνει, και κάτοικος Dirty Dorothy είναι ένα πρέπει να δείτε MC.

Hamburger Mary's

Έτσι, το Hamburger Mary's, όπως μπορείτε να φανταστείτε, έχει μεγάλα χάμπουργκερ. Μάλλον τους αρέσουν πραγματικά. Μου αρέσει το υπαίθριο μπαρ του επάνω ορόφου, το οποίο χύνεται με ένα υπέροχο ποτό και έχει εκπληκτική θέα στον ορίζοντα της πόλης. Μου αρέσει η φιλανθρωπία τους BINGO, γιατί αγαπώ κάτι που περιλαμβάνει drag queens, φιλανθρωπία και BINGO. Ωστόσο, έφαγα το δείπνο εκεί δύο φορές ... Κυριακή σύρετε Brunch δύο φορές (που είναι ένας τόνος διασκέδασης), αλλά έχω το γεύμα μου comped δύο φορές. Πηγαίνετε για διασκέδαση και φαγητό και όχι υπηρεσία.

Sidekicks Saloon

Διασκεδαστικό, χαλαρωμένο και οτιδήποτε άλλο εκτός από το φανταχτερό, το Sidekicks Saloon είναι ένα μικρό κομμάτι του country bar που χτυπά στο κέντρο του Main.

Είναι εδώ που θα βρείτε φτηνά ποτά που δεν είναι ποτισμένα, μια χαλαρή σκηνή και πολλά country music. Η καραμέλα άνθρωπος δεν είναι κακή ούτε πολύ κακή παίζουν για άλλη ομάδα.

Φίλοι

Οι φίλοι θεωρούνται από πολλούς έναν ομοφυλόφιλο άνθρωπο του Kansas City ως την κατάδυση της σκηνής bar του Kansas City Gay. Τα τραπέζια μπιλιάρδου παίρνουν μεγάλο μέρος από το εσωτερικό, και θα βρείτε φθηνή μπύρα, μια χαλαρή πελατεία και μια καλή στιγμή Buddies είναι επίσης αρκετά ευθεία φιλική.