Τα μαγικά ιαματικά λουτρά του Ojai

Μόλις εβδομήντα πέντε μίλια βόρεια του Λος Άντζελες, ο Ojai είναι ένας κόσμος που ξεχωρίζει. Γνωστή για τη ροζ στιγμή που εμφανίζεται κάθε βράδυ κατά το ηλιοβασίλεμα, δεν είναι περίεργο ότι ο Frank Capra πυροβόλησε την ταινία του για το Shangri-La εδώ το 1937. Υπάρχουν πολλά όμορφα μέρη για διαμονή, αλλά οι λάτρεις του σπα θα επικεντρωθούν σε δύο, ιδιότητες.

Ojai Valley Inn & Spa

Βρίσκεται σε 220 στρέμματα σκεπασμένα στρέμματα, ένα πολυτελές θέρετρο με γενεαλογία που χρονολογείται από το 1923, όταν ο γυάλινος μεγιστάνας του Τολέδο Edward Libbey δημιούργησε ένα ιδιωτικό clubhouse ισπανικού στυλ και ένα γήπεδο γκολφ 18 οπών σχεδιασμένο από τον Γιώργο Γ.

Θωμάς. Σήμερα διαθέτει 305 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων 60 ρομαντικών σουιτών με τζάκια, και ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ιαματικά λουτρά στη χώρα, σχεδιασμένο από τη Sylvia Sepielli.

Το Spa Ojai είναι ένα πολυτελές σπα και ευεξίας με 28 θεραπευτικούς χώρους με 28 χώρους επεξεργασίας, θαλάσσιο ιατρείο με κουκούλες Kuyam, πολλαπλές πισίνες, αθλητικό κέντρο και στούντιο μυαλού / σώματος με καθημερινό πρόγραμμα δωρεάν μαθήματα όπως t'ai chi, γιόγκα και τσιγκόνγκ. Το γύρω χωριό Spa περιλαμβάνει ένα εργαστήριο καλλιτέχνη που εργάζεται με μαθήματα με επικεφαλής τους τοπικούς καλλιτέχνες και φαρμακοποιούς για συνήθη ανάμιξη αρώματος.

Με σουίτες νεόκτιστες στο εσωτερικό του Spa Village, οι επισκέπτες μπορούν να μείνουν στα χνάρια της επόμενης θεραπείας τους. Ξεχάσατε τα γυαλιά σας στην πισίνα; Υπάρχει ένας υπάλληλος του Oliver Peoples για να σας βοηθήσει. Και αν το γκολφ σας βοηθάει να απο-στρες, τα καροτσάκια γκολφ και τα caddies εμπνευσμένα από το Bentley είναι στη διάθεσή σας για να εξασφαλίσετε ένα καλό παιχνίδι.

Είναι η πρώτη θέση που προσφέρει το The Somadome Personal Meditation Pod, το οποίο εισάγει τους επισκέπτες σε νέα επίπεδα χαλάρωσης και διαλογισμού με πρωτοφανή αποτελεσματικότητα - είκοσι λεπτά είναι μόνο που χρειάζεται. Είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στο μενού προσφορών του Ojai Valley Inn & Spa που αποδίδει φόρο τιμής στις πνευματικές ρίζες που εγκατέστησαν αρχικά στην περιοχή οι Ινδοί Chumash.

Επιλογές που κυμαίνονται από την πνευματική συμβουλευτική με έναν θεραπευτή επί της περιουσίας και διαισθητικές για αποτοξινωτικές επεξεργασίες λάσπης σε συνδυασμό με την καθοδηγούμενη ψαλμωδία, παρέχουν σαφήνεια, ερμηνεία και πνευματική προοπτική στους επισκέπτες του Spa Ojai. 905 Country Club Road Ojai, CA 93023. (855) 697-8780

Τα Oaks στο Ojai

Τοποθετημένο στην καρδιά της πόλης Ojai, το The Oaks at Ojai είναι το ιδανικό σημείο από όπου μπορείτε να ανακαλύψετε τη Cayon Ranch. Από εδώ, οι επισκέπτες μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση σε όλα όσα η πόλη έχει να προσφέρει. Ονομάζεται "η καλύτερη αξία της σπα της Αμερικής" λόγω του εβδομαδιαίου ποσοστού των 2.415 δολαρίων ανά άτομο (1.820 δολάρια). Αυτό περιλαμβάνει διανυκτερεύσεις, τρία νόστιμα γεύματα και θερμίδες συνειδητά γεύματα την ημέρα που αποσκοπούν στην προώθηση της απώλειας βάρους, την επιλογή σας από 15 μαθήματα γυμναστηρίου ανά ημέρα και την βραδινή ψυχαγωγία και σεμινάρια.

Η δεκαετία του 1920, η αποστολή-στυλ ξενοδοχείο-turned-spa έχει 46 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων των ιδιωτικών δωματίων και σουίτες αυλή, δίκλινα καταλύματα δωμάτια και δίκλινα εξοχικά δωμάτια. Απλά χρειάζεται μια μέρα ή δύο; Oaks στο Ojai έχει ένα σχέδιο και για σας, με ημερήσια τιμή των $ 345 ($ 260 διπλή κατοχή). Τα μαθήματα περιλαμβάνουν πεζοπορία, πεζοπορία, κολύμβηση και γυμναστήρια όπως τέντωμα, χορός, γλυπτική καρδιά, γιόγκα και Pilates. Οι επισκέπτες ενθαρρύνονται να πάρουν τόσο λίγες ή και πολλές κατηγορίες όπως θα ήθελαν.

Το Oaks at Ojai ιδρύθηκε από τη Sheila Cluff, έναν οραματιστή της ευεξίας που δημιούργησε τον καρδιαγγειακό χορό στη δεκαετία του 1950, που αργότερα αποκαλείται «αερόμπικ», και πρωτοστάτησε στην έννοια του σύγχρονου spa προορισμού στη δεκαετία του '70. Ο συγγραφέας τεσσάρων βιβλίων, παραγωγός τεσσάρων βίντεο γυμναστικής και ηγέτης σε περισσότερες από 40 κρουαζιέρες γυμναστικής και ομορφιάς, ο Cluff βοηθά προσωπικά τους συμμετέχοντες να αποκτήσουν ατομική δύναμη μέσω της υγιεινής διαβίωσης. Μετά από τέσσερις δεκαετίες μεγάλης επιτυχίας, δίνεται ακόμη χρόνος να διδάξει τουλάχιστον πέντε μαθήματα την εβδομάδα στο The Oaks at Ojai και να γνωρίσει τους επισκέπτες της με το όνομα. 122 Ε. Ojai Ave., Ojai; (805) 646-5573.