ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ: Ο Φοίνικας

Με στρέμματα μάρμαρο με κρέμα γάλακτος, κρυστάλλινους πολυελαίους και σχολαστικό εξωραϊσμό, ο Φοίνικας ήταν οι Βερσαλλίες του Σκοτσντεϊλ, το πιο επίσημο από τα διάσημα θέρετρα της πόλης. Οι κοινωνικές κυρίες, με τα τέλεια coifs τους και τα μεγάλα βράχια, πήραν το τσάι, ενώ ένα πιάνο τρυπήσει στο παρασκήνιο.

Το 2018 αυτό το σκηνικό άλλαξε όταν το πολυτελές θέρετρο 645 δωματίων, κοντά στο Camelback Mountain, ύψους 250 στρεμμάτων, ολοκλήρωσε το μεγαλύτερο έργο ανακαίνισης στην ιστορία του ξενοδοχείου.

Επιδίωξε να υιοθετήσει μια πιο σύγχρονη κομψότητα, με ένα ξανασχεδιασμένο λόμπι, την απογευματινή περιοχή τσαγιού και το Dive Camel Lounge. Ο κεντρικός χώρος της πισίνας έχει επιπλέον χώρο στο κατάστρωμα, νέα καθίσματα VIP και reconception του μπαρ και της σχάρας. Το Κέντρο Ευημερίας στο Φοινικικό πήρε επίσης ένα νέο όνομα - το φοινικικό - και μια ολοκαίνουργια, τριώροφη εγκατάσταση.

Έχει μια από τις καλύτερες τοποθεσίες στην πόλη, 250 στρέμματα μπαίνει ακριβώς πάνω στη βάση του Camelback Mountain, το πολύ αγαπημένο ορόσημο που διασχίζει τόσο το Phoenix και το Scottsdale - ιδανικό για πεζοπόρους σαν κι εμένα. Το μεγαλύτερο μέρος αυτής της έκτασης έχει ληφθεί με 27 τρύπες του γκολφ, συμπεριλαμβανομένων μερικών τρυπών στο βουνό.

Το πρώτο προσωπικό στο The Spa

Πολλά θέρετρα είναι γνωστά για την προσέγγιση του μασάζ, αλλά εδώ θα βρείτε βετεράνους θεραπευτές μασάζ χρησιμοποιώντας ένα πλήρες οπλοστάσιο τεχνικών για να απελευθερώσετε χρόνιες στενές περιοχές. Το κέντρο ευεξίας θα αντικατασταθεί από το Φοίνικα Spa, μια τριώροφη εγκατάσταση που θα διαθέτει πισίνα στον τελευταίο όροφο, 24 αίθουσες περιποίησης - συμπεριλαμβανομένης της VIP σουίτας ενός ζευγαριού - γυμναστήριο Drybar, πλήρης σέρβις, γυμναστήριο με στούντιο κυκλοφορίας και γυμναστήριο προσωπικής γυμναστικής.

Στο γυμναστήριο, μπορείτε να πάρετε προσωπικές προπονήσεις ή να παρακολουθήσετε μαθήματα χορού (60 λεπτά για $ 125). Και υπάρχουν πολλά μαθήματα δωρεάν σε Pilates, κλώση, γιόγκα και διαλογισμό. Κάθε πρωί στις 7 π.μ. υπάρχει περίπατο ιδιοκτησίας όπου μαθαίνετε το ιστορικό της ιδιοκτησίας. Επιστροφή στο σπα, άτομα με μεταφυσική κάμψη μπορούν να πάρουν αναγνώσεις καρτών Tarot ή υπνοθεραπεία.