Η γερμανική αγορά Χριστουγέννων του Μπέρμιγχαμ

Η Χριστουγεννιάτικη Αγορά του Μπέρμιγχαμ της Φρανκφούρτης, η μεγαλύτερη γερμανική αγορά εκτός Γερμανίας, αναλαμβάνει το κέντρο της πόλης για περισσότερο από ένα μήνα κάθε χειμώνα.

Για τουλάχιστον 16 χρόνια, το Μπέρμιγχαμ προσχώρησε στην αδελφοποιημένη πόλη της Φρανκφούρτης, Γερμανία, για να γεμίσει το κέντρο της πόλης με μια τεράστια αγορά Χριστουγέννων της Φρανκφούρτης. Ο μαγικός μετασχηματισμός τοποθετεί αυτή την αγγλική πόλη στους 10 κορυφαίους ευρωπαϊκούς προορισμούς για τα Χριστούγεννα, κάθε χρόνο.

Το 2016, οι δύο πόλεις γιορτάζουν την 50ή επέτειο από την υπογραφή της αδελφοποίησης τους το 1966, οπότε το φεστιβάλ είναι πιθανόν να είναι ιδιαίτερα θεαματικό. Και θα είναι περισσότερο από ποτέ, διαρκής από τα μέσα Νοεμβρίου έως και σχεδόν το νέο έτος. Εκτός από αυτό, μια τεράστια αγορά Craft Craft προσθέτει στη διασκέδαση με πολλά δώρα που παράγονται από τοπικούς καλλιτέχνες και τεχνίτες, καθώς και παραδοσιακά φαγητά και ποτά από την περιοχή. Περισσότεροι από πέντε εκατομμύρια επισκέπτες αναμένεται να επισκεφθούν τις συνδυασμένες αγορές Χριστουγέννων κατά την περίοδο των διακοπών.

Παραδοσιακά γερμανικά προϊόντα στην αγορά Χριστουγέννων της Φρανκφούρτης

Η αγορά, που εκτείνεται από την πλατεία Βικτώρια στην Ροτόντα, έχει τουλάχιστον 190 στάβλους που εξυπηρετούν νόστιμες λιχουδιές και πωλούν παραδοσιακά δώρα.Οι διοργανωτές υπόσχονται ψωμάκια, σνίτζικες, φραγκοστάφυλα και knoblauchbrot, φρυγμένα αμύγδαλα και χριστουγεννιάτικα Stollen για φαγητό μαζί με gluhwein, weissbeer και ζεστή σοκολάτα .

Οι πολύχρωμοι πάγκοι προσφέρουν παραδοσιακά χειροποίητα παιχνίδια, χριστουγεννιάτικα στολίδια, κοσμήματα και χειροτεχνίες, εμφιαλωμένα γερμανικά κρασιά που συνήθως δεν διατίθενται στο Ηνωμένο Βασίλειο, λαμπτήρες κρυστάλλου, δερμάτινη εργασία και υφάσματα. Και ένα γιγαντιαίο συγκρότημα στην πλατεία Victoria θα κρατήσει τη διασκέδαση χωρίς διακοπή.

Christmas Essentials της αγοράς

  • Πού: Αγορές απλώνονται σε όλη την πλατεία Victoria και New Street με άλλες δραστηριότητες γύρω από την πόλη.

  • Πότε: Μέσος Νοέμβριος έως αρκετές ημέρες μετά τα Χριστούγεννα. 10α.μ. έως 9μ.μ. καθημερινά (17 Νοεμβρίου έως 29 Δεκεμβρίου 2016)

  • Δικτυακός τόπος

Η αγορά των Χριστουγέννων

Λίγες ημέρες μετά την έναρξη της Γερμανικής Χριστουγεννιάτικης Αγοράς, η Έκθεση Χριστουγέννων του Μπέρμιγχαμ ξεκινάει στην Πλατεία των Χριστουγέννων. Τα προϊόντα που προσφέρει είναι εντελώς διαφορετικά και δίνουν έμφαση στους τοπικούς τεχνίτες από το Μπέρμιγχαμ και τα West Midlands, καθώς και σε διεθνείς χειροτεχνίες από την Αφρική, την Ινδία και τη Νότια Αμερική.

Αναμείνετε να βρείτε διακοσμητικά σίδερα, ξυλόγλυπτα, τσάντες, παιχνίδια, μουσικά όργανα και βιολογικά σαπούνια, υφάσματα και καλλυντικά. Το φαγητό που προσφέρεται είναι καθαρά τοπικά τυροκομικά, οργανικά λουκάνικα, κομψά λαχανικά από τοπικές μικροσκοπήσεις και χειροποίητα chutneys, τουρσιά και μαρμελάδες.

Χριστουγεννιάτικα προϊόντα ζωοτεχνίας

  • Πού: Πλατεία Centenary
  • Πότε : 19 Νοεμβρίου έως 20 Δεκεμβρίου 2016, 10 π.μ. έως 9μ.μ. καθημερινά
  • Δικτυακός τόπος

Ποιος είναι ο καλύτερος χρόνος για να επισκεφθείτε

Αυτό εξαρτάται από αυτό που σας αρέσει. Αν θέλετε να δείτε το εμπόρευμα σε σχετικά ηρεμία, αποφύγετε τα Σαββατοκύριακα και τα μέσα της ημέρας. Αλλά αν, όπως και εγώ, απολαμβάνετε το βόμβο και τη φασαρία μιας πολυσύχναστης αγοράς διακοπών, τα Σάββατα και τις Κυριακές καθώς και το μεσημέρι έως τις 14:00 τις καθημερινές είναι οι πιο δημοφιλείς χρόνοι για να ανακατευτείτε με τα πλήθη. Και, φυσικά, η αγορά γλείφει και αναβοσβήνει καλύτερα μετά το σκοτάδι

Και περισσότερη διασκέδαση διασκέδασης στο Μπέρμιγχαμ

Η αγορά αποτελεί το επίκεντρο ενός ολόκληρου φεστιβάλ εποχιακών εκδηλώσεων στο Μπέρμιγχαμ.

Εδώ τι άλλο θα βρείτε:

Παρακολουθήστε ένα βίντεο της Χριστουγεννιάτικης Αγοράς

Που να μείνω

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο όλες τις μεγάλες αγορές στο Μπέρμιγχαμ κατά τη διάρκεια της ημέρας και να δείτε τις εορταστικές αγορές στη νυχτερινή τους ζωή καλύτερα, γιατί να μην σχεδιάσετε ένα σύντομο διάλειμμα - ή τουλάχιστον ένα ύπνο.

Έχουμε δειχθεί δύο ξενοδοχεία κοντά στο κέντρο της πόλης και μπορούμε να τα συστήσουμε και τα δύο -

Διαβάστε κριτικές για πελατών και βρείτε την καλύτερη τιμή Birmingham England ξενοδοχείων στο TripAdvisor.