Πού να αγοράσετε δέντρα Χριστουγέννων στο Βανκούβερ

Το Βανκούβερ είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για διαμονή για τα Χριστούγεννα. Η πόλη, η οποία περιβάλλεται από πλούσια βλάστηση και βουνά με χιονισμένα βουνά, έχει ένα χαρούμενο πνεύμα ιδανικό για τις διακοπές. Εάν μένετε στην πόλη για μεγάλο χρονικό διάστημα - ή ζείτε εκεί με πλήρη απασχόληση - μπορεί να θέλετε να πάρετε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο για να γιορτάσετε. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά αγροκτήματα για χριστουγεννιάτικα δέντρα, πολλά καταστήματα και καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή του Βανκούβερ, ανάλογα με το αν θέλετε ένα τεχνητό, ένα προ-κοψωμένο δέντρο ή ένα μέρος όπου μπορείτε να κόψετε το ένα κάτω από τον εαυτό σας.

Προ-Cut Χριστουγεννιάτικα δέντρα για φιλανθρωπικούς σκοπούς

Η χρυσή Χριστουγεννιάτικη δουλειά του θεού Leah's Vancouver είναι ανοιχτή κάθε χρόνο μεταξύ των διακοπών των Ευχαριστιών και των Χριστουγέννων. Όλα τα έσοδα πηγαίνουν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις που εμποδίζουν την έλλειψη στέγης των νέων και βοηθούν στην ανάπτυξη των παιδιών. Υπάρχουν πολλές τοποθεσίες σε ολόκληρη την ευρύτερη περιοχή του μετρό.

Πολλές από αυτές τις τοποθεσίες βρίσκονται σε εκκλησίες γύρω από το Βανκούβερ. Στην πόλη, υπάρχει η ενωμένη Εκκλησία του Αγίου Στεφάνου στην οδό Granville, ενώ στο κοντινό Burnaby μπορείτε να δείτε την εκκλησία All Angels Anglican στην Royal Oak και Rumble. Στο Coquitlam, θα βρείτε πολλά χριστουγεννιάτικα δέντρα στο Eagle Ridge United Church στο Glen Drive.

Περισσότερες χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι διαθέσιμα για τη συλλογή στο Lonsdale Quay στο Βόρειο Βανκούβερ και στην περιοχή ζυθοποιίας (287 Nelson's Court) στο New Westminster.

Εάν αγοράσετε ένα δέντρο στο Yaletown Rotary Club Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Lot στο CandyTown, όλα τα έσοδα πηγαίνουν προς τα κοινοτικά έργα Yaletown.

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο Lot είναι μέρος ενός ελεύθερου, μονοήμερου φεστιβάλ Χριστουγέννων στο Yaletown. Η ημερομηνία ποικίλλει κάθε χρόνο, αλλά συνήθως, είναι στα τέλη Νοεμβρίου, αμέσως μετά την ημέρα των ευχαριστιών. Ωστόσο, προσφέρουν επίσης ερυθρελάτες για προ-πώληση, αν θέλετε να πάρετε την παραγγελία σας νωρίς (που συχνά πωλούν γρήγορα). Yaletown είναι μια παλιά περιοχή αποθήκη στο κέντρο του Βανκούβερ που έχει μετατραπεί σε μια μοντέρνα παραθαλάσσια γειτονιά γεμάτη από εστιατόρια ισχίου, υπαίθρια κοκτέιλ σαλόνια, και μπουτίκ indie.

Το Βανκούβερ Νότια Λιοντάρια ετήσιο Χριστουγεννιάτικο δέντρο Lot δωρίζει όλα τα έσοδα για να Vancouver South Lions κοινότητα της προσέγγισης.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του δευτεροβάθμιου σχολείου King George προχωρά προς όφελος του Κέντρου Πόρων Δευτερεύουσας Βιβλιοθήκης του King George Μπορείτε να παραγγείλετε τα δέντρα online και να τα παραλάβετε στις 2 Δεκεμβρίου ή - για επιπλέον κόστος - παραδίδεται στο κέντρο της περιοχής για την εξυπηρέτησή σας.

Εάν θέλετε να υποστηρίξετε το τμήμα Lord Byng PE και Athletics, εξετάστε το ενδεχόμενο να αγοράσετε ένα δέντρο στο Lot By The Secondary School Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Lot, όπου τα έσοδα είναι δωρεά στο αθλητικό τμήμα του σχολείου.

Χριστουγεννιάτικα δέντρα αγροκτήματα - Προ-Cut ή κόψτε το δικό σας

Κοπή το δέντρο σας μπορεί να είναι διασκέδαση για όλη την οικογένεια. Εικόνα περπατώντας μέσα από σειρές πανύψηλων ερυθρελάτων μέχρι να βρείτε το τέλειο για να πάρετε σπίτι. Υπάρχουν πολλά μέρη γύρω από το Βανκούβερ για να το βιώσετε από το H & M Christmas Tree Farm στο Ρίτσμοντ, στο Armstrong Creek Farm Ltd. στο Surrey. Το Dogwood Christmas Tree Farm είναι μια εξαιρετική επιλογή στο Fort Langley, ενώ το David Hunter Garden Center είναι ιδανικό για όσους θέλουν να επιλέξουν ένα δέντρο στο κέντρο του Βανκούβερ.

Τεχνητά χριστουγεννιάτικα δέντρα

Τα τεχνητά χριστουγεννιάτικα δέντρα έχουν πολλά προνόμια πάνω σε πραγματικά δέντρα. Δεν χρειάζεται να ασχολείστε με τον καθαρισμό των βελόνων πεύκου ή του χυμού, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το πότισμα του δέντρου και μπορείτε να πληρώσετε για ένα τεχνητό δέντρο μια φορά και να το κρατήσετε για πολλές εποχές, σε αντίθεση με την αγορά και τη διάθεση ενός πραγματικού δέντρου κάθε χρόνο.

Αν αυτό είναι κάτι που μπορεί να σας ενδιαφέρει, ελέγξτε την καναδική ελαστική, το πραγματικό καναδικό Superstore ή την Walmart - τα οποία έχουν εξαιρετικές προσφορές για χριστουγεννιάτικα στολίδια, δέντρα και δώρα.

Ανακύκλωση Χριστουγεννιάτικα Δέντρα στο Βανκούβερ

Η ανακύκλωση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων δεν είναι μόνο καλό για το περιβάλλον, αλλά και για την πόλη. Συνήθως, τα χτενισμένα Χριστουγεννιάτικα δέντρα μετατρέπονται σε επαναχρησιμοποιήσιμο κομποστ. Επιπλέον, οι ομάδες που χρησιμοποιούνται για τη συλλογή και τη διάθεση των δένδρων συχνά βάζουν αυτά τα χρήματα σε φιλανθρωπικές και δωρεές κονσερβών για τις διακοπές.