Βανκούβερ τον Οκτώβριο Οδηγός Καιρού και Εκδηλώσεων

<Σεπτέμβριος στο Βανκούβερ | Νοέμβριος στο Βανκούβερ>

Η Δυτική Ακτή του Καναδά, συμπεριλαμβανομένου του Βανκούβερ, απολαμβάνει ένα διαφορετικό κλίμα από την υπόλοιπη χώρα, οπότε ο καιρός στο Βανκούβερ είναι δύσκολο να συγκριθεί με άλλους δημοφιλείς καναδικούς προορισμούς , όπως το Τορόντο ή το Μόντρεαλ . Το Βανκούβερ είναι εύκολα το πιο ζεστό από τα μεγάλα μητροπολιτικά κέντρα του Καναδά. Ακόμη και το χειμώνα, το Βανκούβερ παίρνει σπάνια χιόνι ή θερμοκρασίες κάτω από το πάγωμα.

Το μειονέκτημα? Βροχή, ειδικά το χειμώνα. Ο ομιχλώδης και υγρός καιρός του Βανκούβερ αρχίζει να πιάζεται τον Οκτώβριο, κορυφώνεται από Δεκέμβριο έως Μάρτιο και αρχίζει να μειώνεται τον Απρίλιο. Από τον Οκτώβριο μέχρι τον Μάρτιο, βρέχει διπλάσια από τον Απρίλιο έως τον Σεπτέμβριο στο Βανκούβερ. Έτσι, εκεί είναι.

Παρ 'όλα αυτά, οι κάτοικοι του Βανκούβερ είναι μια εγκάρδια ομάδα και μια μικρή βροχή δεν υγραίνει τη σφοδρή επιθυμία τους για ύπαιθρο. Μέρος της γοητείας της πόλης είναι οι χαλαροί άνθρωποι που ζουν εκεί και η ανθεκτικότητα τους σε κακοκαιρία (βοηθούμενο εν μέρει από τα κατάλληλα ρούχα).

Εάν είστε διατεθειμένοι να περάσετε μερικές βροχοπτώσεις, τότε ο Οκτώβριος είναι ένας πολύ καλός μήνας για να ταξιδέψετε στο Βανκούβερ. Αν νομίζετε ότι η βροχή θα είναι μια μεγάλη πληγή στην ικανότητά σας να έχετε έναν καλό χρόνο, τότε το καλοκαίρι μπορεί να είναι καλύτερη επιλογή σας.

Οκτώβριος Ο καιρός στο Βανκούβερ ποικίλλει από Crisp και Sunny έως Cool, Damp and Grey

Ο Allan Fotheringham κάποτε κάλεσε το Βανκούβερ την πόλη του Καναδά με το καλύτερο κλίμα και τον χειρότερο καιρό.

Ο Οκτώβριος, όπως και το Σεπτέμβριο, έχει τη δυνατότητα να δείξει στους επισκέπτες τον εξαιρετικό καιρό του Βανκούβερ - ήπιος και καθαρός. Ωστόσο, η θαμπή και γκρίζα είναι μια άλλη δυνατότητα.

Τι να Pack για το Βανκούβερ τον Οκτώβριο

Τι να κάνετε σε μια βροχερή μέρα

Εάν θέλετε να ξεφύγετε από τη βροχή του Βανκούβερ, εδώ είναι μια λίστα με μουσεία, βιβλιοθήκες και άλλους εσωτερικούς χώρους όπου μπορείτε να παραμείνετε στεγνοί: Top 10 πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Βανκούβερ σε μια βροχερή μέρα .

Οι καιρικές συνθήκες μπορεί να διαφέρουν αρκετά ακόμη και σε απόσταση μόλις μισής ώρας. Ίσως θέλετε να βγείτε από την πόλη σε μια βροχερή μέρα. Η γύρω περιοχή είναι γεμάτη ενδιαφέρον και φυσική ομορφιά: Τα 12 καλύτερα ταξίδια ημέρας του Βανκούβερ .

Βανκούβερ τον Οκτώβριο Perks

Καλό να γνωρίζετε για το Βανκούβερ τον Οκτώβριο

Βανκούβερ τον Οκτώβριο Στιγμιότυπα