Ένας οδηγός για κάμπινγκ πάγου πάγου και ψύκτες

Συμβουλές και συμβουλές για το πώς να αγοράσετε ένα κάθισμα ή ένα ψυγείο.

Τα καλύτερα σκεύη πάγου και ψύκτες για κατασκήνωση θα κρατήσουν το παγωμένο και το φαγητό σας φρέσκο. Είτε πρόκειται για κάμπινγκ για μια νύχτα ή για λίγες εβδομάδες, θα χρειαστείτε πάγκους πάγου ή / και ψυγεία για να αποθηκεύσετε επαρκώς τα τρόφιμα και να διατηρήσετε τα ποτά κρύα. Ανάλογα με τον τρόπο ζωής σας, τις διατροφικές σας συνήθειες και τις προσωπικές σας προτιμήσεις, υπάρχουν ποικίλες στήλες πάγου που θα καλύψουν τις ανάγκες σας.

Η σύζυγός μου και εγώ χρησιμοποιούμε διάφορα ψύκτες.

Ενώ ταξιδεύετε, ένα μικρό ψυγείο 6 πακέτων είναι χρήσιμο για να κρατήσει τα ποτά κρύα στο αυτοκίνητο / φορτηγό. Για κατασκήνωση το Σαββατοκύριακο, θα χρησιμοποιήσουμε ένα πάγκο πάγου Igloo για την αποθήκευση ποτών και ένα μεγαλύτερο στήθος πάγου Coleman για την αποθήκευση τροφίμων. Ο Coleman μένει στο κάμπινγκ ενώ πηγαίνουμε για ψάρεμα, πεζοπορία ή αξιοθέατα και το Igloo πηγαίνει στο φορτηγό με ποτά και κάποιο γεύμα.

Τι να ψάξετε όταν αγοράζετε ένα στήθος πάγου:

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για την παράταση του πάγου:

Όταν η σύζυγός μου και εγώ κάνουμε εκτεταμένες εκδρομές κάμπινγκ συσκευάζουμε το 150-quart Coleman ψύκτη θαλάσσης μας. Αυτό το στήθος πάγου διαθέτει ένα διαμέρισμα με βαθιά καρυκεύματα, διπλά μονωμένα καπάκια, δύο παρεμβύσματα για να δημιουργήσουν ξεχωριστές περιοχές μέσα και ένα βύσμα αποστράγγισης με ένα μάνικα.

Παίρνουμε ακόμα τις υπόλοιπες ψύκτες, το Igloo για ημερήσιες εκδρομές, μια παλιά πλατεία Coleman έρχεται μαζί σε περίπτωση που πιάσουμε οποιοδήποτε ψάρι που πρέπει να τεθεί σε πάγο, και ένα παλαιότερο 6-pack χρησιμοποιείται για τη διατήρηση δόλωμα.

Όποια και αν είναι η κατασκευή, το ύφος ή το μέγεθος των καροτσιών πάγου που χρησιμοποιείτε για κατασκήνωση, ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσετε το φαγητό κρύο και να παρατείνετε τον πάγο είναι να αποφύγετε το άνοιγμά τους όσο το δυνατόν περισσότερο.

Παίρνει μόνο λίγο χρόνο για να κυριαρχήσει τη συσκευασία του ψυγείου σας.