Το Λονδίνο, το Ηνωμένο Βασίλειο και το Παρίσι στην Τουλόν στη Γαλλική Ριβιέρα

Παρίσι στην Τουλόν στη νότια Γαλλία με τρένο, αυτοκίνητο και πτήση

Διαβάστε περισσότερα για το Παρίσι και την Τουλόν.

Η Τουλόν είναι μία από τις σημαντικότερες ναυτικές βάσεις της Γαλλίας και το σημαντικότερο ναυτικό λιμάνι της Μεσογείου. Βρίσκοντας στη Γαλλική Ριβιέρα μεταξύ Μασσαλίας και Υερές , εδώ ολόκληρος ο γαλλικός στόλος αφανίστηκε το 1942 για να ξεφύγει από τις γερμανικές δυνάμεις. Αποτελεί σημαντικό συγκοινωνιακό κόμβο για τη νότια Γαλλία, με καλές σιδηροδρομικές συνδέσεις από τη βόρεια προς τη νότια Γαλλία, με πλοία προς την Κορσική και με αναπτυσσόμενο διεθνές αεροδρόμιο.

Υπάρχει ένα καλό φωτογραφικό μουσείο και μια μεγάλη αγορά Σαββατοκύριακου. Κάντε κατάστημα εκεί, στη συνέχεια, πιείτε ένα ποτό ή ένα ελαφρύ γεύμα στο λιμάνι.

Παρίσι προς Τουλόν με τρένο

Τα τρένα υψηλής ταχύτητας TGV για την Τουλόν φεύγουν από το Παρίσι Gare de Lyon (20 λεωφόρος Diderot, Παρίσι 12) όλη την ημέρα.

Γραμμές μετρό προς και από το Gare de Lyon

Για λεωφορεία, ανατρέξτε στον χάρτη λεωφορείων του Παρισιού.

Από το Παρίσι Gare de Lyon στην Τουλόν

Από τη Λιλ , που συνδέεται με το Eurostar από το Ηνωμένο Βασίλειο, το Παρίσι και τις Βρυξέλλες

Από το σιδηροδρομικό σταθμό Charles de Gaulle 2 TGV

Άλλες συνδέσεις με την Toulon από την TGV

Ο σιδηροδρομικός σταθμός του Toulon βρίσκεται στην πλατεία Place de l'Europe, λίγα λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης.
Ο σταθμός λεωφορείων ( gare routiere ) βρίσκεται στην τοποθεσία Albert 1er ακριβώς απέναντι από το σιδηροδρομικό σταθμό.

Κλείστε το τρένο σας

Να φτάσετε στην Τουλόν με αεροπλάνο

Το αεροδρόμιο Toulon-Hyeres απέχει 23χλμ. (14 μίλια) ανατολικά της Τουλόν. Κατά τη θερινή περίοδο πραγματοποιούνται τακτικές διεθνείς πτήσεις. Όλες οι ακόλουθες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν φθηνές διεθνείς πτήσεις.

Οι εθνικές πτήσεις εντός της Γαλλίας περιλαμβάνουν:

Από το Αεροδρόμιο υπάρχει ένα τακτικό λεωφορείο για το αεροδρόμιο που εκτελεί τόσο το σιδηροδρομικό σταθμό Toulon, όσο και τα λεωφορεία του Hyères για 30 λεπτά και το λιμάνι και το σιδηροδρομικό σταθμό για 10 λεπτά.

Δείτε περισσότερα σχετικά με τις τοπικές και τις αερολιμενικές διαδρομές

Να φτάσετε στην Τουλόν με αυτοκίνητο

Το Παρίσι στην Τουλόν είναι 841 χιλιόμετρα (περίπου 522 μίλια) και διαρκεί περίπου 7 ώρες 30 λεπτά ανάλογα με την ταχύτητά σας. Υπάρχουν διόδια στους χρήστες.

Το autoroute A50 περνάει από το κέντρο της Τουλόν, συνδέοντας την πόλη με το A57 που ενώνει το A10, πηγαίνοντας κατά μήκος της γαλλικής Ριβιέρας προς την ανατολική Ιταλία. Δυτικά το A50 πηγαίνει στη Μασσαλία, συνδέοντας το A52 με την Aix-en-Provence και το A54 με το Nimes. Υπάρχουν εξαιρετικές συνδέσεις από την Τουλόν προς τους αυτοκινητόδρομους σε όλη τη Γαλλία και στο Παρίσι.

Συνδέσεις με την Τουλόν με Ferry από την Κορσική

Υπάρχουν τακτικά δρομολόγια πλοίων από την Τουλόν προς το Ajaccio και την Bastia στην Κορσική με διαφορετικές εταιρείες πορθμείων, που διαρκούν από 6 ώρες 30 λεπτά έως 10 ώρες και 30 λεπτά. Ελέγξτε τις διάφορες επιλογές στο Direct Ferries.

Τουριστικό γραφείο της Τουλόν
12, τοποθετήστε τον Louis Blanc
Τηλ .: 00 33 4 94 18 53 00
Δικτυακός τόπος

Ενοικίαση αυτοκινήτων

Για πληροφορίες σχετικά με την ενοικίαση αυτοκινήτου στο πλαίσιο του καθεστώτος μίσθωσης, το οποίο είναι ο οικονομικότερος τρόπος ενοικίασης αυτοκινήτου, εάν βρίσκεστε στη Γαλλία για περισσότερες από 17 ημέρες, δοκιμάστε την υπηρεσία Renault Eurodrive Buy Back Lease.

Να φτάσετε από το Λονδίνο στο Παρίσι