Το Λονδίνο, το Ηνωμένο Βασίλειο και το Παρίσι στη Μασσαλία με τρένο, αυτοκίνητο και πτήση

Διαβάστε περισσότερα για τη Μασσαλία .

Η Μασσαλία είναι η δεύτερη πόλη της Γαλλίας. Η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2013, η Μασσαλία βρίσκεται στο τμήμα Bouches-du-Rhone της Provence και στην περιοχή PACA .
Ιστοσελίδα τουρισμού Μασσαλίας

Παρίσι στη Μασσαλία με το τρένο

Τα τρένα TGV στο σταθμό Marseille Saint Charles αναχωρούν από το Παρίσι Gare de Lyon (20 Boulevard Diderot, Παρίσι 12) όλη την ημέρα.

Γραμμές μετρό προς και από το Gare de Lyon

Το TGV εκπαιδεύεται στο σταθμό της Μασσαλίας

Άλλες συνδέσεις με τη Μασσαλία από την TGV

Ο σταθμός Marseille Saint-Charles βρίσκεται στην κεντρική οδό St-Charles, πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης.

Πώς να ταξιδέψετε από το Λονδίνο προς τη Marseille Direct

Τώρα μπορείτε να ταξιδέψετε απευθείας από το Λονδίνο στη Μασσαλία χωρίς να αλλάξετε ούτε τρένα ούτε σταθμούς. Η νέα υπηρεσία ξεκίνησε την 1η Μαΐου 2015, σας μεταφέρει από το St.

Pancras International στη Μασσαλία, με στάσεις στη Λυών και στην Αβινιόν σε μόλις 6 ώρες και 27 λεπτά.

Ταξιδέψτε με ταξίδια μεγάλων σιδηροδρομικών γραμμών

Το Great Rail Journeys είναι μια εταιρεία που είναι ευέλικτη, χρήσιμη και αποτελεσματική. Αυτή η εταιρεία του Ηνωμένου Βασιλείου διοργανώνει καλές, οργανωμένες σιδηροδρομικές διακοπές. Ελέγξτε μερικές από τις ιδέες τους στην ιστοσελίδα τους.

Τυπικές συνοδειακές διακοπές σε ομάδες περιλαμβάνουν 6 ημέρες στο Dordogne και το Lot από £ 645 ανά άτομο. και Languedoc και Carcassone (7 ημέρες από £ 795 ανά άτομο).

Τα Μεγάλα Σιδηροδρομικά Ταξίδια θα σας προσαρμόσουν και θα σας κάνουν διακοπές, συνδυάζοντας ταξίδια με ποτάμια, διαλείμματα στην πόλη και ό, τι άλλο θέλετε να δείτε. Ελέγξτε 4 ημέρες στην Κυανή Ακτή στη Νίκαια και στο Μονακό με κόστος από £ 320 ανά άτομο που περιλαμβάνει σιδηροδρομικό ταξίδι, 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3 αστέρων Νίκαια και εκδρομή στο Μονακό. Άλλοι προορισμοί περιλαμβάνουν το Παρίσι και το Reims (από £ 470 ανά άτομο). Παρίσι και Αβινιόν (5 ημέρες από £ 515 ανά άτομο).

Επικοινωνήστε με το Great Rail Journeys τηλεφωνικά στο 0800 140 4444 (από το Ηνωμένο Βασίλειο) ή ελέγξτε την ιστοσελίδα τους.

Ελέγξτε την απευθείας διαδρομή Λονδίνο προς Μασσαλία

Κράτηση Ταξιδίου με τρένο

Να φτάσετε στη Μασσαλία με αεροπλάνο

Το αεροδρόμιο της Μασσαλίας-Προβάνς είναι 20χλμ. (12 μίλια) βορειοδυτικά της Μασσαλίας. Είναι ένα σημαντικό αεροδρόμιο με εθνικές και διεθνείς πτήσεις, όπως η Νέα Υόρκη και το Λονδίνο.

Το MP2 είναι το συνδεδεμένο αεροδρόμιο για τις φτηνές πτήσεις. Ένα λεωφορείο για 5 λεπτά συνδέει τα δύο.
Τα λεωφορεία La Navette shuffle τρέχουν τακτικά στο σιδηροδρομικό σταθμό St-Charles για περίπου 25 λεπτά.


Οι προορισμοί περιλαμβάνουν το Παρίσι, τη Λυών, τη Νάντη και το Στρασβούργο. Βρυξέλλες; Λονδίνο, Μπέρμιγχαμ, Λιντς και Μπράντφορντ. Μαρόκο; Αλγερία; Μαδέρα; Μόναχο και Ρότερνταμ.

Να φτάσετε στη Μασσαλία με το αυτοκίνητο

Το Παρίσι στη Μασσαλία είναι 775 χιλιόμετρα (περίπου 482 μίλια) περίπου 7 ώρες ανάλογα με την ταχύτητά σας. Υπάρχουν διόδια στους χρήστες. Η Μασσαλία είναι εύκολα προσβάσιμη καθώς τρεις αυτοκινητόδρομοι που συνδέουν την Ισπανία, την Ιταλία και τη Βόρεια Ευρώπη διασταυρώνονται στη Μασσαλία.

Αν οδηγείτε, ελέγξτε τις Συμβουλές Οδήγησης και Συμβουλές στη Γαλλία

Ενοικίαση αυτοκινήτων

Για πληροφορίες σχετικά με την ενοικίαση αυτοκινήτου στο πλαίσιο του καθεστώτος μίσθωσης, το οποίο είναι ο οικονομικότερος τρόπος ενοικίασης αυτοκινήτου, εάν βρίσκεστε στη Γαλλία για περισσότερες από 17 ημέρες, δοκιμάστε την υπηρεσία Renault Eurodrive Buy Back Lease.

Να φτάσετε από το Λονδίνο στο Παρίσι

Eurostar μεταξύ Λονδίνου, Παρισιού και Λιλ