Μάλαγα στο Αλικάντε με τρένο και λεωφορείο

Πώς να έρθετε από τη Μάλαγα στο Αλικάντε

Η επίσκεψη τόσο στη Μάλαγα, τόσο στις παράκτιες πόλεις της Ισπανίας, είναι δημοφιλής στους τουρίστες που ταξιδεύουν στην παραλία, αλλά μέχρι το νέο δρομολόγιο της AVE το 2014, η μεταφορά μεταξύ αυτών των δύο προορισμών ήταν δύσκολη. Αλλά ο χρόνος ταξιδιού μειώθηκε στο μισό με τη νέα διαδρομή, κάνοντας τώρα το ταξίδι πολύ πιο ρεαλιστικό.

Λεπτομέρειες για το πώς θα φτάσετε από τη Μάλαγα στο Αλικάντε με διάφορες μορφές μεταφοράς.

Δείτε επίσης: Πώς να σχεδιάσετε το τέλειο ταξίδι στη Μάλαγα

Τι είναι καλύτερο: Τρένο ή λεωφορείο μεταξύ Μάλαγα και Αλικάντε;

Η νέα διαδρομή του τρένου καθιστά αυτό ένα μη-brainer. Το τρένο είναι πολύ γρηγορότερο και μπορεί να είναι ακόμη φθηνότερο (υπάρχουν διαφημιστικοί ναύλοι όλη την ώρα) από το λεωφορείο. Ωστόσο, οι αναχωρήσεις είναι πιο συχνές στο λεωφορείο.

Εάν προγραμματίζετε το ταξίδι σας μερικές εβδομάδες νωρίτερα, ίσως βρείτε μια πτήση για να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Μάλαγα στο Αλικάντε με τρένο

Ο χρόνος ταξιδιού μεταξύ αυτών των δύο πόλεων είναι πλέον κάτω από πέντε ώρες με τη νέα σιδηροδρομική διαδρομή που συνδέει τις δύο πόλεις.

Σημειώστε ότι αυτό δεν είναι μια απτή διαδρομή . Οι επιβάτες πρέπει να αλλάξουν στην Κόρδοβα. Ωστόσο, τα ισπανικά τρένα μεγάλης ταχύτητας έχουν εγγυημένη ώρα άφιξης και αναχώρησης και έχουν οργανώσει τη μεταφορά γρήγορα και εύκολα.

Αυτή η υπηρεσία σύνδεσης παραμένει κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Κυριακή στις 8.40 π.μ. από τη Μάλαγα και στις 4 μ.μ. από το Αλικάντε.

Κάντε κράτηση σε Rail Europe ή Renfe.com ή διαβάστε τον οδηγό μου για ταξίδια με λεωφορείο και τρένο στην Ισπανία .

Μάλαγα στο Αλικάντε με λεωφορείο

Τα λεωφορεία από τη Μάλαγα στο Αλικάντε κοστίζουν περίπου 55 ευρώ και διαρκούν περίπου 11 ώρες. Σε αντίθεση με το τρένο, υπάρχουν συχνά λεωφορεία από τη Μάλαγα στο Αλικάντε όλη την ημέρα.

Μπορείτε να κλείσετε περισσότερα εισιτήρια λεωφορείων στην Ισπανία online. Απλά πληρώστε με πιστωτική κάρτα και εκτυπώστε το ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Κάντε κράτηση εισιτήρια λεωφορείων στην Ισπανία

Μάλαγα προς Αλικάντε με αυτοκίνητο

Η απόσταση 650χλμ. Από τη Μάλαγα στο Αλικάντε διαρκεί περίπου έξι ώρες.
Συγκρίνετε τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ισπανία

Πτήσεις από Μάλαγα προς Αλικάντε

Υπάρχουν τακτικά δρομολόγια από τη Μάλαγα προς Αλικάντε. Η πτήση μπορεί να αποδειχθεί ο φθηνότερος τρόπος για να φτάσετε στο Αλικάντε, ειδικά εάν κάνετε κράτηση πολύ νωρίτερα.
Συγκρίνετε τιμές για πτήσεις στην Ισπανία