Συμβουλές για την επίσκεψη στο νομισματοκοπείο των Ηνωμένων Πολιτειών στο Ντένβερ

Οι πρώτοι άποικοι του Ντένβερ ήρθαν για το χρυσό. Έτσι έχει νόημα ότι η πόλη, μέχρι σήμερα, παράγει πλούτη, σωστά;

Το Νομισματοκοπείο των ΗΠΑ στο Ντένβερ είναι ένα από τα τέσσερα νομισματοκοπεία στη χώρα που παράγει νομίσματα και οι επισκέπτες μπορούν να πάρουν μια εσωτερική ματιά στο τι συμβαίνει σε αυτό το εργοστάσιο παραγωγής χρήματος.

Τα άλλα τρία νομισματοκοπεία νομισμάτων βρίσκονται στη Φιλαδέλφεια, το Σαν Φρανσίσκο και το West Point, NY Το κύριο νομισματοκοπείο των ΗΠΑ στην Ουάσινγκτον, είναι το μοναδικό στη χώρα που εκτυπώνει νόμισμα χαρτιού.

Πρώτον, μια μικρή ιστορία: Το νομισματοκοπείο των ΗΠΑ στο Ντένβερ άρχισε να παράγει πένες, δολώματα, νικέλια και τεταρτημόρια το 1906. Το νομισματοκοπείο του Ντένβερ παρήγαγε επίσης ξένα νομίσματα για χώρες όπως η Αργεντινή, το Μεξικό και το Ισραήλ. Ωστόσο, το νομισματοκοπείο των ΗΠΑ δεν έχει χτυπήσει ξένα νομίσματα από το 1984. Κάθε χρόνο, το νομισματοκοπείο των ΗΠΑ στο Ντένβερ παράγει δισεκατομμύρια κέρματα για το αμερικανικό κοινό.

Το Νομισματοκοπείο των ΗΠΑ στο Ντένβερ και το Νομισματοκοπείο των ΗΠΑ στη Φιλαδέλφεια είναι τα μόνα δύο νομισματοκοπεία που προσφέρουν δημόσιες εκδρομές, γεγονός που είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους είναι μια δημοφιλής περιοδεία μεταξύ των ντόπιων και των τουριστών. Μετά την ξενάγηση στο Ντένβερ, μπορείτε να αναρτήσετε στο κατάστημα δώρων και να αγοράσετε μοναδικά νομίσματα και αναμνηστικά.

Εδώ είναι τι πρέπει να γνωρίζετε πριν ταξιδέψετε στο Νομισματοκοπείο των ΗΠΑ στο Ντένβερ.

Ώρες και εισδοχή

Το Αμερικάνικο Νομισματοκοπείο στο Ντένβερ προσφέρει δωρεάν 45λεπτα περιηγήσεις στην εγκατάσταση παραγωγής από τις 8 π.μ. έως τις 3:30 μ.μ. από Δευτέρα έως Πέμπτη.

Δεν επιτρέπονται κάμερες, τρόφιμα, σακίδια ή όπλα στην περιήγηση.

Οι επισκέπτες πρέπει επίσης να περάσουν από τον έλεγχο ασφάλειας για να μπουν στο Νομισματοκοπείο.

Το Νομισματοκοπείο των ΗΠΑ στο Ντένβερ είναι κλειστό στις ομοσπονδιακές αργίες.

Η είσοδος στο Νομισματοκοπείο των ΗΠΑ στο Ντένβερ είναι δωρεάν, αλλά απαιτούνται κρατήσεις για τις περιηγήσεις.

Μπορείτε να βρείτε τα δωρεάν εισιτήρια για εκδρομές σας στο παράθυρο "Tour Information" που βρίσκεται στην είσοδο του Gift Shop στην οδό Cherokee Street, μεταξύ της λεωφόρου West Colfax και της West 14th Avenue.

Το παράθυρο Πληροφορίες Tour ανοίγει στις 7 π.μ., Δευτέρα-Πέμπτη (εξαιρούνται οι ομοσπονδιακές αργίες) και θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι να διανεμηθούν όλα τα εισιτήρια. Τα εισιτήρια είναι για ημερήσιες εκδρομές και δεν μπορούν να γίνουν πιο προχωρημένες κρατήσεις. Είστε περιορισμένοι στην κράτηση πέντε εισιτηρίων. Αξίζει να σημειωθεί: Κατά τη διάρκεια των μέγιστων ωρών ταξιδιού, όπως το Spring Break και το Winter Break, τα εισιτήρια γίνονται πιο περιορισμένα, επειδή είναι σε τόσο μεγάλη ζήτηση. Οι επισκέπτες συχνά φθάνουν από τις 5 το πρωί για να εξασφαλίσουν τα εισιτήριά τους.

Το Νομισματοκοπείο των ΗΠΑ προσφέρει έξι περιηγήσεις την ημέρα. Οι ώρες είναι: 8 π.μ., 9:30 π.μ., 11 π.μ., 12:30 μ.μ., 2 μ.μ. και 3:30 μ.μ.

Σχετικά με την περιοδεία

Οι δωρεάν περιηγήσεις περιορίζονται σε περίπου 50 άτομα ανά περιοδεία και ένας οδηγός νομισματοκοπείου οδηγεί τους επισκέπτες μέσω της παραγωγικής διαδικασίας. Οι επισκέπτες δεν επιτρέπονται στο πάτωμα παραγωγής, αλλά μπορούν να δουν τα μηχανήματα από παράθυρα κοιτάζοντας προς τα κάτω στη διαδικασία κατασκευής. Οι αστυνομικοί συνοδεύουν τις εκδρομές ανά πάσα στιγμή. Οι εκδρομές δεν συνιστώνται για παιδιά ηλικίας κάτω των 7 ετών.

Μετά την περιοδεία, οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν εμπορεύματα από νομισματοκοπείο, όπως μπλουζάκια και γουρουνάκια, στο κατάστημα δώρων που βρίσκεται επί του παρόντος σε ένα μικρό ρυμουλκούμενο. Ωστόσο, δεν πραγματοποιούνται πωλήσεις νομισμάτων στο κατάστημα δώρων εκτός από αυτοματοποιημένες μηχανές που ανταλλάσσουν λογαριασμούς δολαρίων για κέρματα 1 δολάριο.

Για να αγοράσετε σύνολα νομισμάτων, επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα των ΗΠΑ Mint.

Οδηγίες και Διεύθυνση

Το Νομισματοκοπείο των ΗΠΑ στο Ντένβερ βρίσκεται στη λεωφόρο West Colfax, κοντά στο κτίριο City & County και την Αστυνομία του Ντένβερ. Από το I-25, βγείτε στην Colfax Avenue και κατευθυνθείτε ανατολικά προς το κέντρο του Ντένβερ. Το νομισματοκοπείο βρίσκεται μεταξύ της οδού Delaware και της οδού Cherokee.

Το νομισματοκοπείο των ΗΠΑ στο Ντένβερ
320 W. Colfax Ave.
Denver, CO 80204

Ασήμαντα πράγματα