Τα χειρότερα τρόφιμα να φάτε πριν πετάξετε

Φάτε ελαφρά

Ταξίδι αυτές τις μέρες είναι αρκετά σκληρή, χωρίς να αισθάνεστε άρρωστοι όταν πετάτε. Με ανεπαρκή τροφή, οι επιβάτες έχουν μάθει να φέρνουν τα δικά τους σνακ για να αποτρέψουν την πείνα κατά τη διάρκεια των αεροπορικών ταξιδιών. Ενώ σκέφτεστε ότι ορισμένες από τις επιλογές σας για τα σνακ και τα τρόφιμα είναι υγιεινά, θα εκπλαγείτε να μάθετε ότι μπορεί να έχετε φέρει τα λάθος τρόφιμα στην πτήση σας, σύμφωνα με έναν διαιτολόγο.

Η Kate Scarlata είναι ένας εξουσιοδοτημένος διαιτολόγος και νοσηλευτής με έδρα τη Βοστώνη και ένας συγγραφέας με τις περισσότερες από 25 χρόνια εμπειρίας της New York Times. Κατανοεί τα αποτελέσματα που ορισμένα τρόφιμα που ταξιδεύουν οι ταξιδιώτες για δεδομένο μπορεί πραγματικά να έχουν πριν και κατά τη διάρκεια μιας πτήσης.

"Η μεγάλη περιοχή μου είναι πεπτική υγεία. Σχεδόν το 20% των ανθρώπων στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου και αυτό μπορεί να είναι ανησυχητικό όταν ταξιδεύετε ", δήλωσε ο Scarlata. "Αλλά σε γενικές γραμμές, οι άνθρωποι δεν τους αρέσει να βιώνουν πεπτικές συνθήκες, αλλά κάνουν όταν ταξιδεύουν. Το αέριο επεκτείνεται σε ένα αεροπλάνο, οπότε αν έχετε φυσικό αέριο στα έντερά σας, θα επιδεινωθεί. Έτσι θα πρέπει να τρώτε σνακ που θα κρατήσουν αυτό στο κόλπο. "

Έτσι, προτού επιβιβαστείτε στην επόμενη πτήση, ελέγξτε τις επιλογές του Scarlata, παρακάτω, για τα χειρότερα τρόφιμα που μπορείτε να φάτε σε αυτό το αεροπλάνο και γιατί είναι τόσο κακά για σας.