Φρανκφούρτη Gay Pride 2016 - Ημέρα του Χριστόφορου Οδού Φρανκφούρτης 2016

Γιορτάζοντας την Gay Pride στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας

Ο επιχειρηματικός κόμβος της Γερμανίας και η πολιτιστική βάση για τις κεντρικές περιοχές της χώρας, η Φρανκφούρτη είναι επίσης η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, με πληθυσμό μετρό που ξεπερνά τα 2,2 εκατομμύρια (κάνουν 5,5 εκατομμύρια εάν παίρνετε σε ολόκληρο το μετρό Ρήνου - περιοχή). Σαν περίπου το γεωγραφικό κέντρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Φρανκφούρτη είναι επίσης στρατηγικά τοποθετημένη για ταξιδιώτες που εξερευνούν τη δυτική και κεντρική Ευρώπη.

Το αεροδρόμιο έχει απευθείας πτήσεις από αμέτρητες πόλεις της Βόρειας Αμερικής, της Ασίας, της Νότιας Αμερικής και αλλού. Το σπίτι στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και θεωρείται ευρέως ως ένα από τα εταιρικά κέντρα του κόσμου, η Φρανκφούρτη είναι ίσως λιγότερο δημοφιλής ως ταξιδιωτικός προορισμός αναψυχής, ειδικά μεταξύ των LGBT ταξιδιωτών, από το Βερολίνο , την Κολωνία , το Αμβούργο ή το Μόναχο .

Τούτου λεχθέντος, χιλιάδες ομοφυλόφιλοι και λεσβίες ζουν, δουλεύουν και παίζουν σε αυτή την πόλη, όπου κάθε Ιούλιο φιλοξενεί το εξαιρετικά παρευρισκόμενο φεστιβάλ Gay Gay Pride της Φρανκφούρτης, επίσης γνωστό ως Christopher Street Day Frankfurt - οι ημερομηνίες φέτος είναι 15 Ιουλίου έως 17 Ιουλίου 2016.

Επειδή η Pride της Φρανκφούρτης λαμβάνει χώρα μετά από παρόμοια γεγονότα στο Βερολίνο , το Μόναχο και την Κολωνία και λίγο πριν την Αμβούργο, προσελκύει αρκετούς παρευρισκόμενους από άλλες χώρες της χώρας καθώς και από άλλες πόλεις μέσα σε ένα τετραώροφο έως πέντε ώρες τρένο ή με αυτοκίνητο, όπως το Στρασβούργο, τις Βρυξέλλες , το Άμστερνταμ και την Πράγα .

Τα γεγονότα που σχετίζονται με το Gay Pride πραγματοποιούνται καθ 'όλη τη διάρκεια του Ιουλίου και περιλαμβάνουν πολλά μέρη, συγκεντρώσεις και άλλα γεγονότα.

Πολλοί καλλιτέχνες παίρνουν τη σκηνή στο φεστιβάλ CSD της Φρανκφούρτης. Υπάρχουν επίσης πολιτιστικές και πολιτικές δραστηριότητες το Σάββατο και την Κυριακή και αρκετά εορταστικά πάρτι που λαμβάνουν χώρα καθ 'όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Το CSD Frankfurt Gay Pride March πραγματοποιείται το Σάββατο 16 Ιουλίου, το μεσημέρι, αναχωρώντας από τη φημισμένη πλατεία Römerberg της Παλιάς Πόλης, στρέφοντας και στρέφοντας το βορρά, στη συνέχεια δυτικά και στη συνέχεια βόρεια ξανά μέσω του κέντρου της πόλης της Φρανκφούρτης, κοντά στο Rossmarkt, το Hauptwache και το γκέι χωριό της πόλης, πριν γυρίσουν και τελειώσουν στο Konstablerwache, το site του Φεστιβάλ CSD. Εδώ είναι ένας λεπτομερής χάρτης της διαδρομής Pride Parade της Φρανκφούρτης.

Σχεδιάζετε να επισκεφθείτε τη Φρανκφούρτη με τρένο Εδώ είναι η εσωτερική σέσουλα για την αγορά ενός Eurail Pass.

Φράγκο Gay Πόρων

Η γκέι σκηνή στη Φρανκφούρτη είναι αναλυτική στα αγγλικά σε διάφορες πηγές του διαδικτύου, κυρίως το Gay Frankfurt 4U, και το χρήσιμο Nighttours.com Frankfurt Gay Guide.

Το Γραφείο Τουρισμού της Φρανκφούρτης παράγει επίσης ένα καταπληκτικό site που προσφέρει άφθονες συμβουλές και βοήθεια για τον προγραμματισμό των διακοπών και το site της γερμανικής υπηρεσίας τουρισμού στο ταξίδι GLBT έχει ένα μεγάλο τμήμα για τη Φρανκφούρτη και την Κεντρική Γερμανία.