Ταξιδιωτικός Οδηγός για Φρανκφούρτη

Η Φρανκφούρτη, που βρίσκεται στο ομοσπονδιακό κράτος της Έσσης, βρίσκεται στην καρδιά της κεντρικής Γερμανίας. Η πόλη είναι ο οικονομικός κόμβος της Ευρώπης και το σπίτι στο γερμανικό χρηματιστήριο και στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα που οδηγεί στο ψευδώνυμο "Bankfurt". Χάρη στους σύγχρονους ουρανοξύστες και τον ποταμό Main , που διέρχεται από το κέντρο της Φρανκφούρτης, η πόλη είναι επίσης το παρατσούκλι "Main-hattan". Με 660.000 κατοίκους, η Φρανκφούρτη είναι η 5η μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας και η πρώτη ματιά στη Γερμανία για πολλούς επισκέπτες.

Αξιοθέατα της Φρανκφούρτης

Η Φρανκφούρτη είναι μια πόλη των αντιθέσεων. Οι άνθρωποι είναι τόσο ένθερμοι περήφανοι για τις παραδόσεις και την ιστορία τους και προσαρμόζονται πλήρως στον συνεχώς μεταβαλλόμενο τρόπο ζωής τους.

Είναι φημισμένο για τον φουτουριστικό του ορίζοντα και την οικονομική περιοχή, αλλά και η Φρανκφούρτη φιλοξενεί ιστορικές πλατείες με πλακόστρωτα δρομάκια, σπίτια με μισό ξύλο και παραδοσιακά μπαρ κρασιού μήλου. Ξεκινήστε από το Römer στο ανακατασκευασμένο Altstadt (παλιά πόλη). Αυτό το μεσαιωνικό κτίριο είναι ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης.

Ο σημαντικότερος γιος της πόλης ήταν ο Johann Wolfgang Goethe (1749-1832), ο σημαντικότερος συγγραφέας της Γερμανίας. Είναι διάσημος και θυμάται με το Goethe House και το Μουσείο Goethe.

Εάν ανησυχείτε για τις βασικές γερμανικές δεξιότητές σας , είστε σίγουροι ότι σχεδόν όλοι σε αυτή τη διεθνή πόλη είναι άνετοι μιλώντας αγγλικά.

Φραγκφούρτη εστιατόρια

Το διεθνές ακροατήριο της Φρανκφούρτης σημαίνει ότι η πόλη έχει εντείνει το παιχνίδι της και προσφέρει γερμανικές σπεσιαλιτέ και γεύσεις τελευταίας τεχνολογίας .

Αν θέλετε να πάρετε μια πραγματική γεύση από την καρδιά της φρουράς της Φρανκφούρτης, προσέξτε το περίφημο Frankfurter Grüne Sosse , μια πλούσια πράσινη σάλτσα με βότανα.

Ή δοκιμάστε Handkäs mit Musik (handcheese με μουσική), ένα χαρακτηριστικό ξινό τυρί μαριναρισμένο με λάδι και κρεμμύδια. Πλύνετε το κάτω με κάποιο Apfelwein (κρασί μήλου), που ονομάζεται Ebbelwoi στην τοπική διάλεκτο.

Η Φρανκφούρτη δεν έχει έλλειψη παραδοσιακών γερμανικών εστιατορίων και παμπ κρασιού (ειδικά στην περιοχή του Sachsenhausen). Εδώ είναι μια λίστα των συνιστώμενων εστιατορίων στη Φρανκφούρτη, για κάθε γούστο και προϋπολογισμό: Τα καλύτερα εστιατόρια στη Φρανκφούρτη

Φρανκφούρτη Shopping

Το κορυφαίο μέρος για ψώνια στη Φρανκφούρτη είναι ο εμπορικός δρόμος που ονομάζεται Zeil , ονομάζεται επίσης "Η πέμπτη λεωφόρος" της Γερμανίας. Αυτός ο εμπορικός δρόμος προσφέρει τα πάντα, από τις κομψές μπουτίκ μέχρι τις διεθνείς αλυσίδες διαμερισμάτων για τον απαιτητικό αγοραστή.

Εάν επισκέπτεστε τη Γερμανία κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων (από τα τέλη Νοεμβρίου έως αμέσως μετά την 1η Ιανουαρίου), πρέπει να επισκεφθείτε ένα από τα πολλά Weihnachtsmärkte της πόλης (χριστουγεννιάτικες αγορές).

Οι εμπορικές ζώνες της Φρανκφούρτης αποτελούν μέρος της λίστας μου για τους καλύτερους εμπορικούς δρόμους της Γερμανίας.

Φρανκφούρτη

Φρανκφούρτη

Ο διεθνής αερολιμένας της Φρανκφούρτης είναι το πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της Γερμανίας και το δεύτερο πολυάσχολο αεροδρόμιο στην Ευρώπη μετά το Λονδίνο Χίθροου.

Βρίσκεται περίπου 7 μίλια νοτιοδυτικά από το κέντρο της πόλης, μπορείτε να πάρετε τις γραμμές του μετρό S8 και S9 στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Φρανκφούρτης (περίπου 10 λεπτά).

Σταθμούς τρένων της Φρανκφούρτης

Η Φρανκφούρτη είναι ένας σημαντικός συγκοινωνιακός κόμβος στη Γερμανία με το πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο, με πολλούς αυτοκινητοδρόμους και γερμανικούς σιδηρόδρομους που διασταυρώνονται, η πόλη αποτελεί ένα καλό σημείο εκκίνησης για τα ταξίδια σας στη Γερμανία.

Πάρτε ένα περιφερειακό ή μακρινό τρένο για να προσεγγίσετε σχεδόν οποιαδήποτε πόλη στη Γερμανία καθώς και πολλούς ευρωπαϊκούς προορισμούς . Η Φρανκφούρτη διαθέτει τρεις μεγάλους σιδηροδρομικούς σταθμούς, τον κεντρικό σταθμό στην καρδιά της πόλης, τον Νότιο σταθμό και τον σιδηροδρομικό σταθμό του αεροδρομίου.

Έτσι πόσο καιρό παίρνει από τη Φρανκφούρτη για να φτάσει ...

Γύρω από τη Φρανκφούρτη

Ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε στη Φρανκφούρτη είναι με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Η πόλη διαθέτει ένα πολύ καλά ανεπτυγμένο και σύγχρονο σύστημα δημόσιων συγκοινωνιών, το οποίο αποτελείται από τραμ, μετρό, λεωφορεία.

Φρανκφούρτη καταλύματα

Η Φρανκφούρτη φιλοξενεί πολλές διεθνείς εμπορικές εκθέσεις, όπως η ετήσια Έκθεση Βιβλίου της Φρανκφούρτης το φθινόπωρο ή το Auto Show της Φρανκφούρτης κάθε δύο χρόνια το καλοκαίρι Αυτό μπορεί να περιορίσει το διαθέσιμο κατάλυμα και την τιμή.

Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε στη Φρανκφούρτη κατά τη διάρκεια μιας εμπορικής έκθεσης, φροντίστε να κάνετε κράτηση στο δωμάτιο του ξενοδοχείου νωρίς και να είστε προετοιμασμένοι για υψηλότερες τιμές.