Να φτάσετε από τη Φρανκφούρτη στην Κολωνία

... Και Από Κολωνία στη Φρανκφούρτη

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από τη Φρανκφούρτη στην Κολωνία (Κολωνία) ή αντίστροφα, έχετε αρκετές επιλογές. να πετάξετε, να οδηγήσετε ή να πάρετε το τρένο. Ακολουθεί μια σύνοψη όλων των επιλογών μεταφοράς από τη Φρανκφούρτη προς την Κολωνία (124 μίλια) και τα υπέρ και τα κατά. Λος !

Φρανκφούρτη προς Κολωνία με τρένο

Ο γρηγορότερος τρόπος για να φτάσετε από τη Φρανκφούρτη στην Κολωνία είναι με τρένο. Το ταξίδι από τη Φρανκφούρτη (είτε από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Φρανκφούρτης είτε από το διεθνές αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης ) στην Κολωνία θα σας ταξιδέψει λίγο περισσότερο από μία ώρα και υπάρχουν πολλά τρένα και προς τις δύο κατευθύνσεις.

Κάθε ώρα, υπάρχουν μέχρι τρία διαθέσιμα τρένα ICE, τα οποία φτάνουν μέχρι και 300 χιλιόμετρα την ώρα. Το τρένο Eurocity (EC) έχει περισσότερες στάσεις, αλλά θα πρέπει να είναι λιγότερο δαπανηρή. Ανάλογα με το αν επιλέγετε απευθείας τρένο ή μια διαδρομή όπου πρέπει να αλλάξετε τρένα, τα εισιτήρια είναι μεταξύ $ 60 και $ 80 (ένας τρόπος). Πάρτε εισιτήρια και κρατήστε μια θέση (προαιρετικά) στην ιστοσελίδα του γερμανικού σιδηροδρόμου (στα αγγλικά) ή αγοράστε το εισιτήριό σας σε μηχανή αυτόματης πώλησης εισιτηρίων στο σιδηροδρομικό σταθμό. Όσο νωρίτερα μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια, οι καλύτερες προσφορές μπορείτε να βρείτε.

Εκτός από την αποδοτικότητα, τη σύγχρονη και αξιόπιστη διαδρομή, το τρένο έχει ένα ακόμα πλεονέκτημα: θα σας οδηγήσει στην καρδιά της Κολωνίας και το πρώτο πράγμα που θα δείτε όταν βγείτε από τον κεντρικό σταθμό της Κολωνίας είναι ο μεγάλος καθεδρικός ναός της Κολωνίας , Τα πιο διάσημα ορόσημα της Γερμανίας.

Περισσότερα για το ταξίδι με τρένο στη Γερμανία

Φρανκφούρτη προς Κολωνία με αυτοκίνητο

Το ταξίδι με το αυτοκίνητο από τη Φρανκφούρτη στην Κολωνία (ή αντίστροφα) θα διαρκέσει περίπου 2 ώρες.

Η πιο γρήγορη διαδρομή είναι η λεωφόρος Autobahn A3, η οποία πηγαίνει απευθείας από τη Φρανκφούρτη στην Κολωνία. Σημειώστε ότι οι πινακίδες προς την Κολωνία θα πουν η Κολωνία - το γερμανικό της όνομα.

Η ενοικίαση αυτοκινήτου μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για οικογένειες να ταξιδεύουν άνετα μαζί και να εξοικονομήσουν χρήματα. Ή μπορεί να είναι απλώς η δικαιολογία σας να οδηγείτε στο παγκοσμίου φήμης Autobahn!

Οι βασικές τιμές ποικίλλουν άγρια ​​ανάλογα με την εποχή του χρόνου, τη διάρκεια της ενοικίασης, την ηλικία του οδηγού, τον προορισμό και τον τόπο ενοικίασης. Ψάξτε γύρω για να βρείτε την καλύτερη τιμή. Σημειώστε ότι οι χρεώσεις συνήθως δεν περιλαμβάνουν τον φόρο προστιθέμενης αξίας (ΦΠΑ) 16%, το τέλος εγγραφής ή τα τέλη αερολιμένα (αλλά περιλαμβάνουν την απαιτούμενη ασφάλιση αστικής ευθύνης). Αυτά τα πρόσθετα τέλη μπορεί να ισούνται με το 25% της ημερήσιας ενοικίασης.

Κορυφαίες συμβουλές οδήγησης για τη Γερμανία :

Φρανκφούρτη προς Κολωνία με λεωφορείο

Η φθηνότερη - αν είναι λιγότερο άνετη - επιλογή είναι με λεωφορείο . Και δεν είναι όλα κακά. το ταξίδι θα σας πάρει 2,5 ώρες για να φτάσετε από πόλη σε πόλη και μπορεί να κοστίσει μόλις 10 δολάρια. Τα εισιτήρια λεωφορείων είναι μια πραγματική συμφωνία!

Επιπλέον, τα επίπεδα άνεσης ενισχύονται από τις υπηρεσίες λεωφορείων όπως Wi-Fi, κλιματισμό, τουαλέτες, ηλεκτρικές πρίζες, δωρεάν εφημερίδα, κλιματισμό και τουαλέτες. Τα λεωφορεία είναι γενικά καθαρά και φτάνουν εγκαίρως - εμποδίζοντας τα προβλήματα με την κυκλοφορία.

Φρανκφούρτη προς Κολωνία με αεροπλάνο

Σε σύγκριση με άλλες επιλογές ταξιδιού, η πτήση δεν είναι σίγουρα ο ταχύτερος και φθηνότερος τρόπος να φτάσετε από τη Φρανκφούρτη στην Κολωνία. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις μεταξύ Φρανκφούρτης και Κολωνίας (και αντίστροφα). Η AirBerlin είναι ένας κοινός μεταφορέας με στάσεις συνήθως στο Μόναχο ή στο Βερολίνο με εισιτήρια που τρέχουν περίπου 350 δολάρια (ανάλογα με την εποχή του χρόνου) και η πτήση (συμπεριλαμβανομένων των στάσεων) διαρκεί περίπου 3 ώρες. Με μόνο 124 μίλια μεταξύ των δύο, είναι πολύ κοντά μεταξύ τους.