Οκτώβριος - Δεκέμβριος 2016 Φεστιβάλ και εκδηλώσεις στο Οχάου

Οκτώβριος - Δεκέμβριος 2016 Φεστιβάλ και εκδηλώσεις στο Οχάου

Οκτώβριος 2016 (Ημερομηνίες TBA)
Hana Hoohiwahiwa O Kaiulani
Βρίσκεται στην πρώην περιουσία της Πριγκίπισσας Kaiulani, Sheraton Princess Kaiulani θα φιλοξενήσει μια εβδομάδα των ειδικών εκδηλώσεων για την κληρονομιά και τα γενέθλια του ομώνυμου, πριγκίπισσα Victoria Kaiulani. Ονομάστηκε κατάλληλα Hana Hoohiwahiwa O Kaiulani (για να γιορτάσει και να τιμήσει Kaiulani), η εβδομάδα εορτασμού είναι προγραμματισμένη για το μήνα Οκτώβριο. Κάθε ημέρα της γιορτής θα προσφέρεται στο ξενοδοχείο μια διαφορετική δωρεάν πολιτιστική δραστηριότητα που περιλαμβάνει μαθήματα Hula, φρέσκο ​​λουλούδι, μαθήματα ukulele ή χειροτεχνία ξύλου.

Η εβδομαδιαία γιορτή κορυφώνεται με το Φεστιβάλ Princess Kaiulani Keiki Hula.

Οκτώβριος 2016 (Ημερομηνίες TBA)
Φεστιβάλ Σοκολάτας της Χαβάης
Το έκτο ετήσιο Φεστιβάλ Σοκολάτας της Χαβάης είναι όπου οι λάτρεις της σοκολάτας μπορούν να μάθουν τα βήματα που πηγαίνουν για να κάνουν αυτή τη γλυκιά θεραπεία από την αρχή μέχρι το τέλος. Θα γίνονται γευστικές δοκιμές σοκολάτας, προσκεκλημένοι ομιλητές, δραστηριότητες εμπνευσμένες από τη σοκολάτα, ζωντανή ψυχαγωγία και πολλά άλλα. Το φεστιβάλ δημιουργήθηκε για να ευαισθητοποιήσει την αυξανόμενη βιομηχανία κακάο της Χαβάης και να στερεώσει τη σοκολάτα ως τον νεότερο «πρεσβευτή του aloha» του κράτους.

9 Οκτωβρίου 2016
Molokai Hoe
Αυτή τη χρονιά σηματοδοτεί την 63η ετήσια Molokai Hoe, μία από τις μεγαλύτερες ετήσιες αθλητικές εκδηλώσεις στην Χαβάη, δεύτερη μόνο στο ποδόσφαιρο. Ο αγώνας ξεκινά από την παραλία Hale o Lono στο Molokai και περνάει από το κανάλι Kaiwi, καταλήγοντας στην παραλία Duke Kahanamoku στην Waikiki. Το Hoe Molokai διαιωνίζει μια από τις σημαντικότερες και ιστορικές πολιτιστικές παραδόσεις της Χαβάης και της Πολυνησίας, ενώ τιμά τα σκάφη καγιάκ εκτοξευτών σε όλο τον κόσμο.

Οκτώβριος 14-16, 2016
Φεστιβάλ Τροφίμων & Κρασιού της Χαβάης
Το φεστιβάλ περιλαμβάνει γαστρονομικές εκδηλώσεις και βραδινές δεξιώσεις με πιάτα που παρασκευάζονται από μια γεύση όλων των αστέρων από σεφ από τη Χαβάη και σε όλο τον κόσμο, χρησιμοποιώντας τοπικά συστατικά. Το φεστιβάλ τροφίμων και κρασιού της Χαβάης προεδρεύεται από κοινού από τους σεφ Roy Yamaguchi και Alan Wong και χρησιμεύει για την προβολή της γενιάς των προϊόντων και των πρωτεϊνών του κράτους και τονίζει την επιστροφή των νησιών σε ένα βιώσιμο οικοσύστημα της γεωργίας, του περιβάλλοντος και της οικονομίας.

TBA (Νοέμβριος 2016)
Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χαβάης
Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Χαβάης είναι αφιερωμένο στην προώθηση της κατανόησης και της πολιτιστικής ανταλλαγής μεταξύ των λαών της Ασίας, του Ειρηνικού και της Βόρειας Αμερικής μέσω του κινηματογράφου. Το HIFF παρουσιάζει ανεξάρτητες ταινίες μεγάλου μήκους και διοργανώνεται στο στάδιο 18 Regal Dole Cannery Stadium κάθε άνοιξη και φθινόπωρο. Αναμείνετε τον καλύτερο και τελευταίο στον ανεξάρτητο και παγκόσμιο κινηματογράφο.

Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2016
Vans Triple Crown of Surfing
Το Triple Crown του Vans Surfing επιστρέφει στη βόρεια ακτή του Oahu. Ξεκινώντας με το Reef Hawaiian Pro στο Haleiwa, η σειρά συνεχίζεται με το Παγκόσμιο Κύπελλο Vans Surfing στην Sunset Beach και τέλος με τους Masters Pipeline Billabong στο διάσημο Pipeline της Banzai. Το North Shore της Oahu φιλοξενεί αυτά τα τελικά γεγονότα στο ημερολόγιο του World Surf League (WSL), το οποίο θα πρωτοστατήσει στον νέο παγκόσμιο πρωταθλητή του surfing.

10-13 Νοεμβρίου 2016
HONOLULU Fashion Week
HONOLULU Fashion Week θα επιστρέψει αυτό το φθινόπωρο στο Συνεδριακό Κέντρο της Χαβάης. Η τριήμερη εκδήλωση θα δώσει έμφαση στο διεθνές και τοπικό ταλέντο σχεδιασμού με συνεργατικές και ατομικές εκπομπές διαδρόμων, εκδηλώσεις VIP, αναδυόμενες μπουτίκ, αποκλειστικά εμπορεύματα και άλλες εκδηλώσεις.

TBA (Δεκέμβριος 2016)
XTERRA Trail Run Παγκόσμιο Πρωτάθλημα
Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Run Trail Run XTERRA είναι ένας ημι-μαραθώνος εκτός δρόμου που διασχίζει το Rancho Kualoa στη βορειοανατολική ακτή του Oahu.

Θα τρέξει μονοπάτι, παιδική φυλή και άλλες οικογενειακές εκδηλώσεις.

TBA (Δεκέμβριος 2016)
Μαραθώνιος Χονολουλού
Χιλιάδες δρομείς από όλο τον κόσμο ταξιδεύουν στο Oahu κάθε χρόνο για να συμμετάσχουν στον Μαραθώνιο της Χονολουλού. Η γραφική πορεία 26,2 μιλίων περιλαμβάνει εκπληκτική θέα δίπλα στην παγκοσμίου φήμης παραλία Waikiki και το Diamond Head.

TBA (Δεκέμβριος 2016)
Hawaiian Airlines Diamond Head Classic
Το Hawaiian Airlines Diamond Head Classic είναι ένα τουρνουά με οκτώ ομάδες, 12 αγωνιστικών παιχνιδιών που διαθέτει μερικές από τις καλύτερες ομάδες καλαθοσφαίρισης των ανδρών. Το τουρνουά διοργανώνεται στο Κέντρο Stan Sherriff του Πανεπιστημίου της Χαβάης.

7 Δεκεμβρίου 2015
74η επέτειος της επίθεσης στο Περλ Χάρμπορ
Η Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου και το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ θα φιλοξενήσουν κοινή μνημόσυνο στο Κέντρο Επισκεπτών του Περλ Χάρμπορ για την 71η επέτειο από την επίθεση στο Περλ Χάρμπορ.

Η τελετή στις 7 Δεκεμβρίου, από τις 7: 45-9: 30 π.μ., θα περιλαμβάνει μια βασική διεύθυνση σημείωμα, έλλειψη άνθρωπος flyover, χτύπημα τουφέκι, παρουσιάσεις στεφάνι, echo βρύσες, αφιερώματα στους επιζήσαντες Pearl Harbor, και περιηγήσεις με βάρκα στην USS Αριζόνα Μνημείο. Διαβάστε τα χαρακτηριστικά μας σχετικά με την επίθεση στο Pearl Harbor και την επίσκεψη στο Pearl Harbor και στο USS Arizona Memorial .

24 Δεκεμβρίου 2016
Sheraton Hawaii Bowl
Μετά το πέρασμα του Πανεπιστημίου της Χαβάης στο Mountain West Conference (MWC), το 2012, το Sheraton Hawaii Bowl θα ανοίξει μια ομάδα από το MWC εναντίον μιας ομάδας από το συνέδριο ΗΠΑ στο ετήσιο παιχνίδι ποδοσφαίρου ποδοσφαίρου που παίζεται στο Στάδιο Aloha της Χονολουλού την Παραμονή των Χριστουγέννων .

Κράτηση της διαμονής σας

Ελέγξτε τιμές για τη διαμονή σας σε Χονολουλού ή Waikiki με TripAdvisor

Ιανουάριος - Μάρτιος 2016 Εκδηλώσεις και Εβδομαδιαία / Μηνιαία Γεγονότα
Απρίλιος - Ιούνιος 2016 Εκδηλώσεις
Ιούλιος - Σεπτέμβριος 2016 Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις Χριστουγέννων