Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Oahu

Ένα ημερολόγιο εκδηλώσεων για την περίοδο των Χριστουγέννων στο Oahu

Πουθενά στις Η.Π.Α. τα Χριστούγεννα γιορτάζονται με τέτοιο μοναδικό τρόπο όπως στη Χαβάη. Ενώ ένα μεγάλο μέρος της χώρας ονειρεύεται ένα λευκό χριστουγεννιάτικο δέντρο που φέρνει δώρα στο σαλόνι του την παραμονή των Χριστουγέννων στη Χαβάη, ο Santa συχνά φτάνει σε μια σανίδα ιστιοσανίδας ή κανό και αν δεν είστε στην κορυφή της Mauna Kea, δεν θα δείτε χιόνι ή ψυχρό καιρό.

Το νησί Oahu είναι γεμάτο από εορταστικές εκδηλώσεις από την ημέρα των ευχαριστιών καθόλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου.

Θα προστεθούμε σε αυτήν τη λίστα καθώς θα γνωρίσουμε περισσότερα γεγονότα. Αν γνωρίζετε οτιδήποτε λείπετε, στείλτε μου ένα e-mail στο john_fischer@mindspring.com.

Για μια ακόμη φορά, για το 2016, προσθέσαμε ξεχωριστό κατάλογο των εκδηλώσεων διακοπών στις περιοχές Χονολουλού και Waikiki του Oahu που μπορεί να ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τους επισκέπτες του νησιού.

Νοέμβριος 2016 Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Oahu

19-20 Νοεμβρίου - Santa Paws - 10:00 π.μ. - 4:00 μ.μ. Η Subaru Hawaii συνεργάζεται με την Hawaiian Humane Society αυτή την εορταστική περίοδο. Στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος Share the Love, η Subaru Hawaii χορηγεί την εκδήλωση "Pictures with Santa Paws" στο Hawaiian Humane Society, 2700 Waialae Avenue, Χονολουλού, όπου εσείς και τα κατοικίδια ζώα σας, άτακτα ή ωραία, και η κυρία Paws. $ 30 δωρεά ανά συνεδρίαση με έναν επαγγελματία φωτογράφο και περιλαμβάνει πρόσβαση σε ψηφιακά αντίγραφα των φωτογραφιών.

25 Νοεμβρίου - Χριστουγεννιάτικη παρέλαση Liliha / Palama με χορηγία από την Liliha Palama Business Association.

Η εκδήλωση ξεκινάει στις 5:30 μ.μ. και αναμένεται να έχει 100 μάρκες και 10 οχήματα. Θα ξεκινήσει από την Ενωμένη Εκκλησία του Χριστού, στην οδό Judd, στην οδό Liliha, στην οδό N. King και θα καταλήξει στην οδό Kohou.

25 Νοεμβρίου - Χριστουγεννιάτικη παρέλαση των επιχειρήσεων Kalihi με χορηγία του Kalihi Business Association.

Το γεγονός αναμένεται να έχει 100 μάρκες, 16 οχήματα, 2 πλωτήρες και 2 μπάντες. Θα ξεκινήσει στις 5:30 μ.μ. στην εκκλησία Kalihi Union, στη Βόρεια King Street, στην οδό Mokauea, στην οδό Dillingham, στην οδό Waiakamilo Road / Houghtailing Street, στην οδό N. School και θα τελειώσει στο εμπορικό κέντρο Kam.

25 Νοεμβρίου - Waikiki Holiday Parade με τη χορηγία του Music Festival & Tours / Superior Bands. Η παρέλαση τρέχει από τις 7: 00-9: 00 μ.μ. Η εκδήλωση αναμένεται να έχει 4.000 μάρκες, 40 οχήματα, και 38 μπάντες. Θα ξεκινήσει στη λεωφόρο Saratoga Rd / Kalakaua στην λεωφόρο Kalakaua, στη λεωφόρο Monsarrat, για να τερματίσει στο Queen Kapiolani Park. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους: http://www.musicfestivals.com

26 Νοεμβρίου - Χριστουγεννιάτικη παρέλαση της Χαβάης Kai Sponsored by Hawaii Kai Lions Club, το γεγονός αυτό αναμένεται να περιλαμβάνει 1.000 μάρκες, 25 οχήματα και 3 συγκροτήματα. Θα ξεκινήσει στις 10:00 π.μ. στο πάρκο Καμολοΐκι που θα μεταβεί στο Lunalilo Home Road και θα τελειώσει στο εμπορικό κέντρο Koko Marina στις 12:00 το μεσημέρι.

Δεκέμβριος 2016 Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Οχάου

TBA - 32η ετήσια κοινοτική εκδήλωση Χριστουγεννιάτικου Δέντρο για το φωτισμό των Χριστουγέννων (CMC) . Τα πράγματα θα ξεκινήσουν με μια χριστουγεννιάτικη συναυλία από την ομάδα Pacific Marine Forces Pacific στις 6:15 μ.μ. που θα ακολουθήσει η επίσημη τελετή που περιλαμβάνει το φωτισμό των χιλιάδων φώτων των 60 ποδιών χριστουγεννιάτικου δέντρου, την άφιξη του Santa και μια ειδική συναυλία διακοπών από τον νικητή του βραβείου Hoku Weldon Kekauoha.

Θα υπάρχουν βόλτες με καρότσα στην Kailua, ώστε να δούμε άλλα φώτα των Χριστουγέννων, τα συγχαρητήρια του Ranch Kaneohe και του Ιδρύματος του Κάστρου. Η στάθμευση εκδηλώσεων έχει διατεθεί στην κατασκευή στάθμευσης Kailua Longs. Τα καροτσάκια θα κυκλοφορούν μεταξύ του νοσοκομείου και του κέντρου της πόλης Kailua (μπροστά από το Macy's) που ξεκινά στις 5 μ.μ. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το castlemed.org ή καλέστε το 808-263-5400.

1 Δεκεμβρίου - Χριστουγεννιάτικη παρέλαση του Kaimuki από τις 6: 00-8: 00 μ.μ. Η εκδήλωση χρηματοδοτείται από την επαγγελματική και επαγγελματική ένωση Kaimuki και αναμένεται να διαθέτει 1.500 μάρκες και 35 οχήματα και 5 πλωτήρες. Η παρέλαση ξεκινά από το πανεπιστήμιο St. Louis High School / Chaminade, στη λεωφόρο Waialae, στην λεωφόρο Koko Head Ave., για να τερματίσει στο Δημοτικό Πάρκινγκ. Η παρέλαση θα γίνει στη μέση του μισού της λεωφόρου Waialae, το μισό mauka να αντιστραφεί από την 3η Λεωφόρο στο Head Koko.

2 Δεκεμβρίου - Wahiawa Town Xmas Parade Χορηγείται από την Wahiawa Community & Buisness Association. Το γεγονός αναμένεται να έχει 300 μάρκες, 10 οχήματα και 2 πλωτήρες. Θα ξεκινήσει στις 6:30 μ.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Καάλα, στη λεωφόρο Καλιφόρνιας, στην οδό North Cane Street, όπου θα τελειώσει στο Centre Street γύρω στις 8:30 μ.μ.

3 Δεκεμβρίου - Η Kaneohe Christmas Parade ξεκινά στις 9:00 π.μ. Η εκδήλωση αναμένεται να έχει 1.800 μάρκες, 40 οχήματα, 18 πλωτήρες και 5 μπάντες. Θα ξεκινήσει από το Windward Mall στην Haiku Road, κατευθύνεται προς την εθνική οδό Kamehameha, στη συνέχεια πάνω στο Kaneohe Bay Drive και τελειώνει στο Castle High School γύρω στο μεσημέρι.

3-31η Ετήσια Χριστουγεννιάτικη Παρέλαση Mililani θα ξεκινήσει από τις 9: 00-10: 30 π.μ. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στο Στάδιο Milliani High School στο Kipapa Drive, στο εμπορικό κέντρο Mililani, στην οδό Moenamanu, στη λεωφόρο Kuahelani, στο Meheula Parkway , στη λεωφόρο Lanikuhana, για να τελειώσετε στο κέντρο της πόλης Mililani μεταξύ Ruby Tuesday και Assagios. Το γεγονός αναμένεται να περιλαμβάνει 1.500 μάρκες, 30 οχήματα, 10 πλωτήρες και 2 ζώνες.

3 Δεκεμβρίου - Η Χριστουγεννιάτικη παρέλαση Kaneohe με την χορηγία της Kaneohe Christmas Parade Committee θα διαρκέσει από τις 9:00 π.μ. έως το μεσημέρι. Το γεγονός αναμένεται να έχει 1.800 μάρκες, 40 οχήματα, 18 πλωτήρες και 5 μπάντες. Θα ξεκινήσει από το Windward Mall στο Haiku Rd., Στο Kamehameha Hwy., Στον κόλπο Kaneohe Bay, για να τερματίσει στο Castle High School.

3 Δεκεμβρίου - Η ετήσια τελετή παράδοσης / παράστασης του Δημάρχου που διοργανώνεται από την πόλη και την κομητεία της Χονολουλού θα διεξαχθεί από τις 6:00 έως τις 11:00. Το γεγονός αναμένεται να περιλαμβάνει 2.000 μάρκες, 40 πλωτήρες και 15 οχήματα. Θα ξεκινήσει από το πάρκο Aala μέχρι το King St., kokohead στο King St., για να τερματίσει στο κλειστό τμήμα του King St., μεταξύ των Punchbowl & South Sts. Οι λωρίδες θα κλείσουν από τις 5:00 μ.μ.

4 Δεκεμβρίου - Street Bikers United-Toys Για το Tots Caravan που χρηματοδοτείται από τους Street Bikers United Hawaii. Η εκδήλωση εκτελείται από τις 11:00 π.μ. έως τις 1:00 μ.μ. και αναμένεται να έχει 6.000 μοτοσυκλέτες. Θα ξεκινήσει από το Magic Island, στο Ala Moana Blvd., στην λεωφόρο Kalakaua, στη λεωφόρο Monsarrat, στο Diamond Hd. Rd. να τελειώσει στο πανεπιστήμιο Kapiolani Community College-DH.

4 Δεκεμβρίου - Η Χαβάη θυμάται το Pearl Harbor 75ο ετήσιο Block Block που χρηματοδοτείται από το Home of the Brave Tours πραγματοποιείται από τις 4: 00-9: 00 μ.μ. Το γεγονός αναμένεται να έχει 300 συμμετέχοντες. Θα κλείσει τη λωρίδα στάθμευσης και τα πεζοδρόμια στην οδό Waimanu από τη λεωφόρο Ward Avenue έως την οδό Kamani και την οδό Kamani από την οδό Kawaiahao έως την οδό Waimanu. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://www.homeofthebravetours.com.

4 Δεκεμβρίου - Χριστουγεννιάτικη παρέλαση της Pearl City Χορηγείται από το εμπορικό κέντρο Pearl City, η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 6:00. Η εκδήλωση αναμένεται να περιλαμβάνει 2.000 μάρκες, 30 οχήματα και 10 πλωτήρες. Θα ξεκινήσει στο δημοτικό σχολείο Momilani, στην οδό Hookiekie, στην οδό Hoomoana, στην οδό Hoolaulea, για να τερματίσει στο εμπορικό κέντρο Pearl City.

7 Δεκεμβρίου - Η παρέλαση της Pearl Harbor Memorial με την χορηγία της επιτροπής μνήμης του Pearl Harbor. Η εκδήλωση ξεκινάει από τις 6-8:00 μ.μ. και αναμένεται να έχει 2.000 μάρκες, 40 οχήματα, 8 πλωτήρες και 10 μπάντες. Θα ξεκινήσει στο Ft. DeRussy, στην λεωφόρο Kalakaua, για να τερματίσετε στο Kapahulu / Kalakaua / Monsarrat Aves. χλοοτάπητα περιοχή fronting Χονολουλού ζωολογικό κήπο. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα τους: http://www.pearlharborparade.org/

7 Δεκεμβρίου - Το δώρο του Ronald Mcdonald από τον Μέρφι περιτυλίγεται στην εμπορική οδό που χρηματοδοτείται από το Bar & Grill του Murphy. Η εκδήλωση θα διαρκέσει από τις 6-10:00 μ.μ. και αναμένεται να έχει 1.000+ συμμετέχοντες. Η εκδήλωση θα κλείσει όλες τις λωρίδες κυκλοφορίας / πεζοδρομίες στην οδό Merchant Street από τη λεωφόρο Nuuanu στην οδό Bethel στις 6:00 μ.μ.

8 Δεκεμβρίου - Χριστουγεννιάτικη παρέλαση Kapahulu Moiliili με χορηγία από το Kapahulu-Moiliili Lions Club ξεκινά στις 6:30 μ.μ. Η εκδήλωση αναμένεται να έχει 250 μάρκες και 5-8 οχήματα. Θα ξεκινήσει στο δημοτικό σχολείο Kuhio, στην King Street, στην οδό Beretania, στην οδό Isenberg και θα τελειώσει στο Old Stadium Park στις 8:00 μ.μ.

9 Δεκεμβρίου - Χριστουγεννιάτικη παρέλαση στην πόλη Haleiwa με χορηγία από το Κοινοτικό Εμπορικό Επιμελητήριο της Βόρειας Θάλασσας / Haleiwa Main Street ξεκινά στις 6:00 μ.μ. Η εκδήλωση αναμένεται να έχει 500 μάρκες, 45 οχήματα, 5 πλωτήρες και 3 μπάντες. Θα ξεκινήσει από τον Weed Circle, στο Kamehameha Hwy., Μέσω της πόλης Haleiwa, για να τερματίσει στο Haleiwa Beach Park. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.GoNorthShore.org.

10 Δεκεμβρίου - Aiea Community Association Χριστουγεννιάτικη παρέλαση που χρηματοδοτείται από την Aiea Community Association ξεκινά στις 9:00 π.μ. Η εκδήλωση αναμένεται να έχει 200 ​​μάρκες, 10 οχήματα και 2 μπάντες. Θα ξεκινήσει από το χώρο στάθμευσης του δημοτικού σχολείου Pearlridge, θα προχωρήσει στην οδό Moanalua, στην οδό Kaamilo, στην οδό Ulune, στην οδό Halewiliko, για να τερματίσει στο Aiea Sugar Mill Site γύρω στις 12:00 το μεσημέρι.

10 Δεκεμβρίου - Χριστουγεννιάτικη παρέλαση του Waimanalo με χορηγία από τον Waimanalo Construction Coalition ξεκινά στις 9:00 π.μ. Η εκδήλωση αναμένεται να περιλαμβάνει 120 μάρκες, 4 οχήματα, 4 πλωτήρες και 2 μπάντες. Θα ξεκινήσει από το περιφερειακό πάρκο Waimanalo, στην οδό Hihimanu, στην οδό Kakaina, στην οδό Mahailua, στην οδό Kumuhau, στο Kalanianaole Hwy., Για να τερματίσει στο Waimanalo Beach Park.

10 Δεκεμβρίου - Κοινότητα Gentry Waipio Κοινοτική Ένωση Χριστουγεννιάτικη παρέλαση που χρηματοδοτείται από την ένωση Gentry Waipio Community Association ξεκινά στις 10:00 π.μ. Η εκδήλωση αναμένεται να έχει 800 μάρκες και 15 οχήματα. Ξεκινά από το C, στην οδό Waipio Uka, στην οδό Ukee, στην οδό Ka Uka, στην οδό Waipio Uka, για να τερματίσει πίσω στο εμπορικό κέντρο Gentry Waipio στις 11:30 π.μ.

10 Δεκεμβρίου - Η παραμονή της παραλίας Waianae Christmas Parade, η οποία χρηματοδοτείται από την περιφέρεια του Waarian Coast Club, γλείφει στις 10:00. Η εκδήλωση αναμένεται να περιλαμβάνει 1.000 μάρκες, 30 οχήματα, 30 πλωτήρες, 5 συγκροτήματα και 3 ομάδες αλόγων. Θα ξεκινήσει από το Waianae Boat Harbour, στον αυτοκινητόδρομο Farrington και θα τελειώσει στο Waianae Mall γύρω στο μεσημέρι.

10 Δεκεμβρίου - Χριστουγεννιάτικη παρέλαση Waipahu που χρηματοδοτείται από το Leeward Owu Lions Club ξεκινά στις 3:00 μ.μ. Η εκδήλωση αναμένεται να έχει 10 οχήματα. Θα ξεκινήσει από το περιφερειακό πάρκο Waipahu στην οδό Paiwa, στην οδό Farrington, στην οδό Pupukahi, στην οδό Waipahu, στην οδό Leoku, για να τερματίσει στην οδό Leolua πίσω από το κέντρο της πόλης Waipahu.

10 Δεκεμβρίου - Η κοινοπρακτική παρέλαση της Manoa Community με την χορηγία του East Mano Lions Club ξεκινά στις 5:00 μ.μ. Η εκδήλωση αναμένεται να περιλαμβάνει 1100 μάρκες, 12 οχήματα και 5 συγκροτήματα. Θα ξεκινήσει στο Noelani School, στο Woodlawn Drive, στην οδό Kolowalu, στην οδό East Manoa Road, στο Lowrey Avene, στο Manoa Road και θα τελειώσει στο Manoa Park τελειώνοντας γύρω στις 7:00 μ.μ.

10 Δεκεμβρίου - Η παραθεριστική ηλεκτρική παρέλαση του West Oahu ξεκινάει στις 6:00 μ.μ. από τους εκθεσιακούς χώρους Kapolei στο Kapolei Hale για την Τελετή Φωτισμού Δέντρων και το μπλοκ πάρτι. Οι διοργανωτές αναμένουν 25 οχήματα, 3 πλωτήρες, 4 μπάντες, Santa και έκπληξη επισκέπτες. Το μπλοκ πάρτι θα έχει μεγάλη διασκέδαση, προμηθευτές τροφίμων, δωρεάν τσάντες goodie για όλα τα keiki που επισκέπτονται Santa και θα τελειώσει με ένα κτύπημα. (Fireworks) Η εκδήλωση λήγει στις 8:00 μ.μ. περίπου

16-18 Δεκεμβρίου - Μπαλέτο της Χαβάης παρουσιάζει το Καρυοθραύστη Αυτές οι ετήσιες παραστάσεις του κλασικού εορτασμού πραγματοποιούνται στο Mamiya Theatre του St Louis School. Για τα εισιτήρια επισκεφθείτε το hawaiistateballet.com ή καλέστε το 808-550-8457

11 Δεκεμβρίου - Η Χριστουγεννιάτικη παρέλαση της Olomana με την Κοινοτική Ένωση Olomana θα πραγματοποιηθεί από τις 2:30 έως τις 3:30 μ.μ. Η εκδήλωση αναμένεται να περιλαμβάνει 30+ μάρκες, 10 οχήματα και 7 πλωτήρες. Ξεκινά από το δημοτικό σχολείο Maunawili, στην οδό Ulupii, στην οδό Ulupuni, στην οδό Uluohao, στην οδό Uluhala, στην οδό Ulupuni, στην οδό Ulukou, στο τέλος της σχολής Maunawili Elem

17 Δεκεμβρίου - Η Ewa Beach Lions Club Χριστουγεννιάτικη παρέλαση με χορηγία από την Ewa Beach Lions Club ξεκινά στις 10:00 π.μ. Η εκδήλωση αναμένεται να περιλαμβάνει 1.000 μάρκες, 80 οχήματα, 12 πλωτήρες και 2 μπάντες. Θα ξεκινήσει από το πάρκο παρκαρίων Ilima Intermediate School, στο Ft. Weaver Road, στην οδό Kuhina, στην οδό Hanakahi, στο North Road, στο Ft. Weaver Road και τέλος στο πάρκο παρκαδόρων Ilima, γύρω στο μεσημέρι.

18 Δεκεμβρίου - Το Jingle Rock Fun Run με χορηγία από το ίδρυμα Make-A-Wish / Boca Hawaii ξεκινά στις 6:00 μ.μ. Η εκδήλωση αναμένεται να έχει 3.000 δρομείς. Θα ξεκινήσει από το Κρατικό Καπιτώλιο στην οδό Punchbowl, στην οδό Beretania, όπου θα κατευθυνθείτε προς το King St στο Aala Park St., στον King St., αριστερά στην Ward Ave., με κατεύθυνση προς την οδό Beretania. end στο Punchbowl St. Punchbowl St θα κλείσει στις 4-10: 00 μ.μ. για αυτό το γεγονός επίσης. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους: http://www.hawaii.wish.org.

21-25 Δεκεμβρίου - εμφάνιση μελόψωμο εργαζομένων στο Outrigger Waikiki Beach Resort . Δείτε τα δημιουργικά μελόψωμο των υπαλλήλων του Outrigger Waikiki Beach Resort καθώς παρουσιάζουν τις δημιουργικές και γαστρονομικές δεξιότητές τους. Το κοινό καλείται να απολαύσει τα ευχάριστα έργα μελωδίας σε αυτή την ετήσια εκδήλωση. Ελεύθερη και ανοικτή στο κοινό.

Υποβάλετε μια εκδήλωση, στείλτε μου email στο john_fischer@mindspring.com.

Δείτε τα σχετικά χαρακτηριστικά μας για τα 2016 Χριστουγεννιάτικα και Holiday Events στα γειτονικά νησιά.