Αναθεώρηση: Το Aulani Resort και Spa της Disney στο Oahu

Πέρα από τα εικονικά θεματικά πάρκα , την κρουαζιέρα και τις πολυτελή ξεναγήσεις , η Disney προσφέρει επίσης πολυάριθμα πολυτελή θέρετρα σε δημοφιλείς τοποθεσίες, όπως η παραλία Vero στη Φλόριντα και το Hilton Head Island στη Νότια Καρολίνα. Ωστόσο, αναμφισβήτητα το πιο εκπληκτικό παραθαλάσσιο θέρετρο της είναι το Aulani Resort και Spa της Disney στο Ko Olina, περίπου 20 μίλια δυτικά της Waikiki στην αντανάκλαση του Oahu.

Μην περιμένετε μια ατμόσφαιρα θεματικού πάρκου σε αυτό το εκπληκτικό και πολύ πολυτελές θέρετρο.

Αντ 'αυτού, η Disney αποτίει φόρο τιμής στις χαβανέζικες τέχνες στο σχεδιασμό και την ατμόσφαιρα του θέρετρου. Το υπαίθριο λόμπι Makahala ζωντανεύει με 200 πόδια από πολύχρωμες τοιχογραφίες του καλλιτέχνη Martin Charlot. Ξύλινα γλυπτά από τον κύριο Carver Rocky Jensen πλευρίζουν την είσοδο του λόμπι. σχέδια από την παραδοσιακή kapa maker Delani Tahany χάρη τα ύψη του λόμπι, καθώς και τα στοιχεία ύφασμα στα δωμάτια. Οι οικογένειες μπορούν να περιμένουν την αφθονία της δωρεάν διασκέδασης, μια τέλεια παραλία για τα παιδιά όλων των ηλικιών, καταπράσινους λόφους που είναι διπλοί ως υδάτινο πάρκο και ένα υπέροχο σπα.

Το θέρετρο Aulani είναι πολύ μεγάλο, με 840 δωμάτια και σουίτες. Ακόμη και τα standard δωμάτια περιλαμβάνουν μπαλκόνι ή βεράντα, βαθιά μούσκεμα μπανιέρα, μίνι ψυγείο και πακέτο παιχνιδιών πακέτου / n Play. Ο σχεδιασμός χώρου σε πολλές μονάδες, για παράδειγμα, περιλαμβάνει ένα όμορφο κρεβάτι που βγαίνει από το κάτω μέρος του στήθους στο σαλόνι - ακριβώς το είδος του τόπου όπου ένα παιδί θα ήθελε να κοιμηθεί. Ενώ το Aulani είναι Disney Vacation Club θέρετρο? Τα δωμάτια μπορούν να κρατηθούν από μη μέλη.

Οι χώροι είναι επεκτατικοί αλλά φιλικοί για τα καροτσάκια και η παραλία έχει μια απαλή είσοδο που είναι ιδανική για μικρά παιδιά. Μια σειρά ναυαγοσώστες αναρτώνται κατά μήκος του τεμπέλης ποταμού και στην πισίνα.

Αυτό σημαίνει ότι ο Aulani έχει μια ελκυστική πλευρά για ενήλικες, με εκλεπτυσμένο δείπνο στο εστιατόριο AMA'AMA με θέα στον ωκεανό, την ήσυχη πισίνα Wailana και το lounge με το δικό του μπαρ και ένα υπέροχο σπα,

Στιγμιότυπα στην Aulani

Το κεντρικό σημείο του θέρετρου είναι η τεράστια λίμνη Waikolohe, η οποία χαρακτηρίζεται από ένα παραμυθένιο ηφαίστειο, τεχνητό ποτάμι, δύο νεροτσουλήθρες, την πισίνα Waikolohe με μηδενική είσοδο, μια θερμή πισίνα και πολλές πισίνες με θέα στην παραλία.

Τα θαλάσσια σπορ στη λιμνοθάλασσα περιλαμβάνουν το καγιάκ και το stand-up paddleboarding. Η πισίνα με αναπνευστήρα τύπου Rainbow Reef είναι γεμάτη από πολύχρωμα τροπικά ψάρια και είναι ιδανικό μέρος για μικρά παιδιά να δοκιμάσουν κολύμβηση με αναπνευστήρα. Τα ψάρια και τα snorkelers μπορούν να προβληθούν μέσω παραθύρων από γυαλί κάτω από το έδαφος. Το τέλος περιλαμβάνει τα εργαλεία και η τιμή διανυκτέρευσης είναι διαθέσιμη.

Το εξαιρετικό Aunty's Beach House Kids Club είναι δωρεάν για παιδιά ηλικίας 3 έως 12 ετών. Υπάρχουν πολλά θεματικά δωμάτια στην πλευρά της Aunty και στην πλευρά του θείου του σπιτιού: Τα παιδιά ηλικίας 3 έως 5 πηγαίνουν στο Aunty, και τα μεγαλύτερα παιδιά πηγαίνουν στο θείο. Η πλευρά του θόλου διαθέτει ένα μεγάλο δωμάτιο με ένα μαγευτικό τζάκι, dress-up χώρο, κουζίνα και άλλη διασκέδαση. Η πλευρά του θείου διαθέτει αίθουσα τηλεοπτικών παιχνιδιών, εργαστήριο και πολλά άλλα. Ένας μεγάλος υπαίθριος χώρος διαθέτει δομές παιχνιδιού και άφθονο χορτάρι για το τρέξιμο. Τα παιδιά σερβίρονται σνακ κάθε δύο ώρες. οι γονείς μπορούν επίσης να κανονίσουν γεύματα εάν η μαμά και ο μπαμπάς δοκιμάσουν ένα καλό φαγητό στο εστιατόριο «AMA'AMA».

Τα Menehuni είναι άτακτα "μικρά άτομα" στην Χαβάη και έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο θέμα Aulani. Το Menehunis μπορεί να εντοπιστεί στην ιδιοκτησία όπως το "κρυφό Mickeys" Αναφέρονται ότι υπάρχουν μέχρι 300 Menehuni που μπορεί να βρεθεί. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να περπατήσουν στο "Menehuni Adventure Trail", μια δραστηριότητα κυνήγι ελεύθερης περισυλλογής που ολοκληρώνεται με ένα δισκίο (αποσυνδεδεμένο από το Pau Hana Community Room).

Ακόμη και αν δεν επιδοθείτε σε μια θεραπεία στο Laniwai Spa, σκεφτείτε να αγοράσετε ένα δελτίο πρόσβασης για να περάσετε μερικές ώρες απολαμβάνοντας τις περιοχές χαλάρωσης του spa. Ο υπαίθριος κήπος υδροθεραπείας Kula Wai περιλαμβάνει χώρους σαλονιού, έναν κύκλο υπαίθριων ντους με διαφορετικούς τύπους ροών νερού (ακόμη και ντους που εκτοξεύονται από το επίπεδο του ποδιού) και μια ευκαιρία να απολαύσετε σε δύο θερμαινόμενες φυτικές πισίνες, έναν ευκαλύπτους και ένα θαλάσσιο φύκι έγχυση προοριζόταν για αποτοξίνωση.

Συμβουλή: Οι τιμές στο Aulani Resort είναι σύμφωνες με τις τιμές σε παρόμοιες πολυτελείς κατοικίες στο Oahu. Οι οικογένειες που επιθυμούν να πάνε εύκολα στον προϋπολογισμό για γεύματα και σνακ μπορούν να περάσουν πέντε λεπτά με τα πόδια από την μικρή εμπορική ζώνη Ko Olina, η οποία διαθέτει αρκετά casual εστιατόρια και επίσης ένα καλό deli στο Island Country Market.

Επισκέφτηκε: Οκτώβριος 2011

Ελέγξτε τις τιμές στο Aulani, ένα Disney Resort & Spa

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν καταλύματα και εμπειρίες για σκοπούς αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την πολιτική δεοντολογίας μας.

- Επεξεργασμένο από την Suzanne Rowan Kelleher