Κορυφαία εκδηλώσεις και φεστιβάλ του Απριλίου στη Γαλλία το 2016

Κορυφαία γεγονότα και φεστιβάλ σε όλη τη Γαλλία τον Απρίλιο του 2016

Πολλά αξιοθέατα ανοίγουν το Πάσχα, έτσι όλα τα κορυφαία αξιοθέατα είναι ανοιχτά τον Απρίλιο. Ελέγξτε με το τουριστικό γραφείο της πόλης / περιφερειών που επισκέπτεστε για περισσότερα. Εδώ είναι μερικά από τα σημαντικότερα γεγονότα, αλλά η Γαλλία είναι γεμάτη από τοπικά φεστιβάλ που είναι διαφορετικά, ενδιαφέροντα και πάντα διασκεδαστικά.

Σημαντικά γεγονότα τον Απρίλιο στη Γαλλία

Οι δρομείς από όλο τον κόσμο κινούνται στους δρόμους και πάνω από τα λιθόστρωτα μιας από τις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου

Χαρούμενοι χαρταετοί γεμίζουν τον ουρανό στις τεράστιες, παραθαλάσσιες παραλίες αυτού του θέρετρου της βόρειας Γαλλίας για μια εβδομάδα. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ χαρταετών στον κόσμο, με διαδηλώσεις στις παραλίες, εκθέσεις, παιδικό χωριό και ψυχαγωγία στις προβλήτες.

Οι μακέες, οι αίθουσες συναυλιών και οι τέσσερις ελεύθερες σκηνές γεμίζουν για ένα από τα πρώτα μεγάλα φεστιβάλ λαϊκής μουσικής. Στόχος κυρίως για τους νέους, υπάρχει ένα μεγάλο φεστιβάλ περιθωρίων καθώς και τέχνη του δρόμου και παραστάσεις σε αυτήν την μεγάλη πόλη του καθεδρικού ναού .

Εκτεταμένη παλαιά επίδειξη στο Port Vauban στην Antibes για ερασιτέχνες και επαγγελματίες συλλέκτες με διεθνή περίπτερα.

Περισσότερα για την Antibes

Οδηγός για την Antibes
Κορυφαία πράγματα να κάνετε σε Antibes
Κορυφαία ξενοδοχεία σε Αντίμπ / Χουάν-Λας Πινς
Οικονομικά ξενοδοχεία σε Antibes / Juan-les-Pins

Πρόκειται για το τρίτο σημαντικό ιμπρεσιονιστικό φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε στη Νορμανδία και το 2016 είναι η στροφή των καλλιτεχνών ιμπρεσιονιστών που ζωγράφιζαν πορτρέτα, όχι ένα θέμα που συνηθίζαμε με το τέχνασμα του 19ου αιώνα.

Ελέγξτε τις μεγάλες εκθέσεις και εκδηλώσεις στη Χάβρη, στο Etretat και στο Honfleur, στη Ρουέν και στο Giverny .

80.000 ενθουσιώδεις επισκέπτες έρχονται στην ελκυστική πόλη της Αμιένς για την τεράστια πώληση γκαράζ που έχει πάνω από 51 δρόμους για τους πάγκους που πωλούν τα πάντα. Είναι το δεύτερο σημαντικότερο γεγονός αυτού του είδους μετά το περίφημο Braderie στη Λίλλη το Σεπτέμβριο.

Το Κέντρο Pompidou-Metz έχει μερικές συγκλονιστικές προσωρινές εκθέσεις, και αυτό παίρνει αριστουργήματα γύρω από το θέμα της σχέσης μεταξύ εικαστικών τεχνών και μουσικής. Μερικοί καλλιτέχνες ήταν ερασιτέχνες μουσικοί (Wassily Kandinsky). άλλοι πήραν τη μουσική και το ρυθμό ως έμπνευση. Έργα του Marc Chagall, Sol le Witt και άλλων περιλαμβάνονται.

Πώς να φτάσετε από το Λονδίνο, το Ηνωμένο Βασίλειο και το Παρίσι στο Metz

Περισσότερα για Metz

Τώρα στην 25η χρονιά, οι κήποι στο χαριτωμένο κάστρο του Chaumont με θέα στον ποταμό Λίγηρα είναι και πάλι το σκηνικό για τη μεγαλύτερη έκθεση κήπου στη Γαλλία, που διαρκεί όλο το καλοκαίρι. Οι σχεδιαστές κήπων και τοπίων από όλο τον κόσμο σχεδιάζουν και παρουσιάζουν μια σειρά από κήπους γύρω από ένα θέμα.

Παρακολουθήστε τη μεγαλύτερη ανανέωση των Ρωμαϊκών Αγώνων στο τεράστιο ρωμαϊκό αμφιθέατρο στη Νιμ . Είναι εξαιρετικό και σας φέρνει πίσω στην αρχαιότητα με τους μονομάχους που αγωνίζονται έξω μπροστά σας, αρμάτων αγωνιστικά γύρω και όλη τη διασκέδαση της έκθεσης.

Ο Γουλιέλλος ο κατακτητής και το 2016

Μέσα στο 2016, η Βόρεια Γαλλία και η Βρετανία γιορτάζουν την 950η επέτειο του Γουλιέλμου του Κατακτητή και της Μάχης του Hastings το 1066.

Ακολουθήστε το βιβλίο William the Trail of Conqueror

Ο Γουλιέλμος ο κατακτητής και η μεσαιωνική Νορμανδία

Κάστρο της Νορμανδίας του Γουάιλντ του Λα Φαλάις

Μεσαιωνικό Καέν