Γαλλία τον Απρίλιο - Καιρός, Τι να Pack, Τι να δείτε

Ο Απρίλιος είναι ένας πολύ καλός μήνας για να επισκεφθεί τη Γαλλία. Ο καιρός είναι εξαιρετικός στο νότο, δεν είναι πολύ ζεστός αλλά ήδη ζεσταίνεται καλά και είναι ήπιος στα βόρεια. Αυτός είναι ο μήνας που αρχίζουν να ανοίγουν όλα τα σημαντικά αξιοθέατα και αξιοθέατα. Μπορείτε να απολαύσετε τις πόλεις και τα χωριά χωρίς τη μεγάλη καλοκαιρινή συντριβή των ανθρώπων στα πιο δημοφιλή παραθαλάσσια θέρετρα . Οι κήποι είτε αρχίζουν να ανθίζουν (στα βόρεια) είτε παρουσιάζουν ήδη τις πανέμορφες φυτείες τους. τα δέντρα έχουν αυτό το απότομο πράσινο φύλλωμα που προδίδει την Άνοιξη στα μεγάλα δάση που βρίσκετε σε όλη τη χώρα και τα μεγάλα ποτάμια της Γαλλίας είναι λαμπερά στο φωτεινό ηλιακό φως της άνοιξης.

Δείτε το Πάσχα στη Γαλλία .

Δείτε τον οδηγό για ειδικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ στη Γαλλία τον Απρίλιο του 2017.

Καιρός

Τον Απρίλιο, ο καιρός γίνεται ήπιος, μερικές φορές εκπληκτικό με τις υψηλές θερμοκρασίες. Υπάρχουν όμως και εκπλήξεις με καταιγίδες νύχτας, και μερικές φορές ψυχρά βράδια. Υπάρχουν σημαντικές διαφορές στο κλίμα ανάλογα με το πού βρίσκεστε στη Γαλλία, αλλά εδώ είναι οι μέσοι όροι για μερικές μέρες για μερικές μεγάλες πόλεις:

Μάθετε περισσότερα: Καιρός στη Γαλλία

Τι να συσκευάσει

Η συσκευασία για διακοπές στη Γαλλία τον Απρίλιο μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το τμήμα της Γαλλίας που επισκέπτεστε. Εάν βρίσκεστε στο νότο, στο κέντρο και στη δυτική ακτή, γενικά ο καιρός είναι ήπιος. Αν και θυμάστε ότι εάν πηγαίνετε στις Άλπεις , σχεδόν σίγουρα θα χιονίσει, ιδιαίτερα στις αρχές του μήνα. Έτσι συμπεριλάβετε τα ακόλουθα στη λίστα συσκευασίας:

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις Συμβουλές Συσκευασίας

Γιατί να επισκεφθείτε τη Γαλλία τον Απρίλιο

Γιατί να μην επισκεφθείτε τη Γαλλία τον Απρίλιο

Κορυφαία γεγονότα και φεστιβάλ στη Γαλλία τον Απρίλιο

Υπάρχουν πολλές σημαντικές εκδηλώσεις τον Απρίλιο.

Κάποιοι συμβαίνουν κάθε χρόνο. άλλοι είναι εφάπαξ. Το Πάσχα είναι ένα μεγάλο Σαββατοκύριακο στη Γαλλία, όταν διοργανώνεται μια ολόκληρη σειρά εκδηλώσεων, οπότε ελέγξτε το τοπικό τουριστικό γραφείο όπου μένετε για λεπτομέρειες. Είναι το Σαββατοκύριακο ιδιαίτερα μεγάλων αγορών όπως στο L'Isle-sur-la-Sorgue, όπου η μεγαλύτερη αγορά ψύλλων και παλαιά παράσταση στην Ευρώπη αναλαμβάνει τη μικρή πόλη για 4 ημέρες. Επίσης στο νότο, η μεγάλη ρωμαϊκή αρένα στο Nîmes αντανακλά στους βρυχηθμούς των πλήθους στα ετήσια ρωμαϊκά παιχνίδια. ενώ στη δυτική ακτή, νότια της La Rochelle , οι ουρανοί πάνω από τις παραλίες του Châtelaillon-Plage γεμίζουν με τους πιο περίεργους και θαυμάσιους χαρταετούς που μπορείτε να φανταστείτε.

Γαλλία κατά μήνα

Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος

Ενδέχεται
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος