Γαλλία και Παρίσι το Σεπτέμβριο - Καιρός, Τι να συσκευάσουμε, Τι να δούμε

Αργά καλοκαιρινά μέρα, Μεγάλα φεστιβάλ και τη συγκομιδή των σταφυλιών Beckon

Οι μέρες είναι ζεστές αλλά ο αέρας είναι πιο φρέσκος. τα φθινοπωρινά χρώματα αρχίζουν να δείχνουν και υπάρχει μια υπέροχη αίσθηση του τελευταίου του καλοκαιριού. Η Γαλλία τον Σεπτέμβριο είναι ένας από τους καλύτερους μήνες για να επισκεφθείτε. Μπορείτε να επωφεληθείτε από λίγα πλήθη, τα αξιοθέατα εξακολουθούν να βρίσκονται στις κύριες ώρες λειτουργίας τους, η συγκομιδή βρίσκεται σε εξέλιξη και η θάλασσα εξακολουθεί να είναι καλή θερμοκρασία. Επιπλέον, η συγκομιδή των σταφυλιών γίνεται σε εξέλιξη με όλα τα φεστιβάλ που τη συνοδεύουν.

Το Παρίσι επιστρέφει στην επιχείρηση μετά το μακρύ διάλειμμα. Η Γαλλία τον Σεπτέμβριο κτυπά όλα τα σωστά κουτιά.

Γιατί επισκεφθείτε τη Γαλλία το Σεπτέμβριο

Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους λόγους για ένα ταξίδι στη Σεπτέμβρη στη Γαλλία:

Εκδηλώσεις και φεστιβάλ τον Σεπτέμβριο

Δείτε διάφορες εκδρομές κρασιού και διαδρομές κρασιού που θα ακολουθήσουν σε όλη τη Γαλλία κατά τη διάρκεια της συγκομιδής των σταφυλιών

Δείτε περισσότερα με αυτόν τον οδηγό για εκδηλώσεις και φεστιβάλ του Σεπτεμβρίου

Καιρός

Το Σεπτέμβριο ο καιρός είναι συνήθως ζεστός και εγκατασταθεί, αν και ο αέρας μπορεί να είναι καθαρός και φρέσκος. Τα βράδια είναι πιο δροσερά και τα φύλλα αρχίζουν να στρέφονται με την αρχή του φθινοπώρου. Εδώ είναι οι μέσοι όροι καιρού για μερικές μεγάλες πόλεις:

Μάθετε περισσότερα: Καιρός στη Γαλλία

Τι να συσκευάσει

Ο Σεπτέμβριος γενικά διευθετείται και στα βόρεια και στα νότια. Αλλά ενώ ο νότος μπορεί να είναι ακόμα ζεστός και ξηρός, το Παρίσι και ο βορράς είναι απρόβλεπτες. Μπορείτε να πάρετε βροχή, μπορείτε να πάρετε heatwaves. Έτσι, ανάλογα με το πού ταξιδεύετε, συμπεριλάβετε τα ακόλουθα στη λίστα συσκευασίας:

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις Συμβουλές Συσκευασίας

Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Ενδέχεται
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος