Η Περιφέρεια Jura της Ανατολικής Γαλλίας Οδηγός

Μια ευχάριστη λιγότερο γνωστή περιοχή της Γαλλίας για να ανακαλύψετε

Σχετικά με την περιοχή Jura της Γαλλίας

Η Jura είναι μια από τις ευχάριστες, ανεξερεύνητες περιοχές της Γαλλίας. Μέρος του Burgundy-Franche-Comté , προσφέρει καταπράσινα δάση και ποτάμια στο βόρειο τμήμα, περιοχές παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO και υπέροχους αμπελώνες που παράγουν τα διακριτικά κρασιά Jura, λίμνες και χαμηλές οροσειρές και τέλος τα ελκυστικά χιονοδρομικά κέντρα του Haut Jura.

Να φτάσετε στο Jura

Ελέγξτε τις λεπτομέρειες του ταξιδιού από το Παρίσι στο Dole.

Οι Γείτονες της Γιούρας

Η Jura μοιράζεται σύνορα με την Ελβετία στα νοτιοανατολικά και η ανατολή και η οροσειρά στην Ελβετία ονομάζεται επίσης Jura. Το Jura είναι πολύ κοντά στην Βουργουνδία, οπότε αν ταξιδέψετε με κρασί, μπορείτε να δοκιμάσετε τα κρασιά της Cote d'Or. Όντας κοντά στο Beaune , το Jura είναι επίσης μια καλή προσθήκη σε διακοπές αξιοθέατα.

Πόλεις στη Jura

Jura έχει πολλές υπέροχες μικρές πόλεις και όμορφα χωριά, όλα σε μια απόσταση μεταξύ τους.

Γιατί να επισκεφθείτε την περιοχή Jura;

Ο Jura κηρύσσει με ένα όμορφο κυλιόμενο τοπίο, υπέροχα αθλήματα και κορυφαία γκουρμέ φήμη.

Κορυφαία αξιοθέατα στο Jura

Η περιοχή είναι γεμάτη με πράγματα που πρέπει να δείτε και να κάνετε, όπως:

Πού να μείνετε στη Jura

Υπάρχει κάθε είδος καταλύματος στη Jura, από το κατάλυμα bed and breakfasts μέχρι τα υπέροχα ξενοδοχεία, όπως:

Grand Hotel des Bains ακριβώς στη μέση του Salins-les-Bains με ένα καλό εστιατόριο και άμεση πρόσβαση στην θερμαινόμενη πισίνα με θαλασσινό νερό και το κύριο σπα.

Au Moulin des Ecorces βρίσκεται σε ένα πρώην μύλο λίγο έξω από το κέντρο της Dole, με υπέροχη θέα στην πόλη.

La Chaumière Μόλις 3 χιλιόμετρα έξω από το κέντρο της Dole, αυτό το εστιατόριο με δωμάτια Michelin με δωμάτια αξίζει τη φήμη του.

Το Domaine du Val de Sorne, νοτίως του Lons-le-Saunier, είναι ένα θέρετρο γκολφ στο Vernantois στους λόφους του και περιτριγυρισμένο από λόφους και αμπελώνες, ένα γήπεδο με 18 τρύπες και ένα βήμα με 6 οπές.

Chateau de Germigny στο λιμάνι Lesnay. Μόλις το κυνηγετικό καταφύγιο του μαρκητσίου και ένα ξενοδοχείο από το 1830, αυτό είναι ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία στη Jura με μεγάλα, ξεχωριστά διακοσμημένα δωμάτια και ένα φημισμένο εστιατόριο. Νότια της Besancon, είναι ιδανικό για Salins-les-Bains, Arbois και τα διάφορα σπήλαια της περιοχής.