Το Παρίσι και η Γαλλία ταξιδεύουν τον Ιανουάριο - Καιρός, Συσκευασία και Εκδηλώσεις

Χειμερινές πωλήσεις, ένδοξες προσφορές για σκι και οικονομικά ταξίδια στη Γαλλία τον Ιανουάριο

Επισκεφθείτε τη Γαλλία τον Ιανουάριο και θα βρείτε τη μισή χώρα που γιορτάζει τη σεζόν σκι στις ένδοξες, χιονισμένες ορεινές Άλπεις και το άλλο μισό φαίνεται να απολαμβάνει τις εξαμηνιαίες πωλήσεις. Ο Jack Frost μπορεί να χτυπήσει στα δάχτυλά σας, αλλά είναι μια καλή στιγμή για ευκαιρίες - σε αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία και προσφορές πακέτων.

Καιρός

Ο καιρός είναι μεταβλητός τον Ιανουάριο. Ορισμένες μέρες θα είναι κρύες, αλλά όμορφα και καθαρά. σε άλλες ημέρες μπορεί να χιονίζει ή να βρέχει.

Το νότιο τμήμα της Γαλλίας μπορεί να κρυώσει και μπορεί να βρέξει, αλλά είναι εξαιρετικά απίθανο να χιονίσει. Η Ριβιέρα κατά μήκος της Κυανής Ακτής, μετά από όλα, ήταν ο τόπος όπου στο παρελθόν οι πλούσιοι πήγαν να ξεφύγουν από το χειμώνα. Πηγαίνετε στη Γαλλία αναμένοντας το πλήρες φάσμα των καιρικών συνθηκών (και μπορεί να πάρει πολύ κρύο το βράδυ) και δεν θα σας πιάσει από έκπληξη. Το κλίμα ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό ανάλογα με το πού βρίσκεστε σε αυτή τη μεγάλη χώρα, αλλά εδώ υπάρχουν μερικές κατευθυντήριες γραμμές για τους μέσους όρους των μετεωρολογικών συνθηκών στις μεγάλες πόλεις της Γαλλίας:

Τι να πάρετε μαζί σας

Αν ταξιδεύετε στη Γαλλία ίσως χρειαστεί να συσκευάσετε διαφορετικά είδη ρούχων για διαφορετικές πόλεις. Αλλά να θυμάστε ότι παντού ο Ιανουάριος μπορεί να είναι πολύ κρύος, οπότε ακόμα και στο νότο της Γαλλίας θα χρειαστείτε ένα καλό σακάκι και παλτό για να βγείτε τη νύχτα. Μπορεί να είναι άνεμος και μπορεί να χιόνι σχεδόν παντού εκτός από το νότο κατά μήκος της Μεσογείου. Μην ξεχνάτε λοιπόν τα εξής:

Γιατί ο Ιανουάριος είναι ένας καλός χρόνος για να επισκεφθεί τη Γαλλία

Γιατί ο Ιανουάριος δεν είναι καλός χρόνος για να επισκεφθεί τη Γαλλία

Σκι στη Γαλλία

Η Γαλλία έχει μερικές θεαματικές περιοχές σκι και μερικές από τις καλύτερες πλαγιές στον κόσμο. Πολλοί είναι στις Άλπεις, αλλά και οι άλλες κύριες οροσειρές προσφέρουν επίσης καλό σκι, τόσο χιονοδρομικό, όσο και κατηφόρα.

Μάθετε να φτάνετε στα μεγάλα χιονοδρομικά κέντρα της Γαλλίας, να πάρετε το τρένο και να μείνετε στο Παρίσι για μία νύχτα.

10 Παρέλαση του Παρισιού στο δρόμο σας στο γαλλικό χιονοδρομικό κέντρο .

Αγορές τον Ιανουάριο στη Γαλλία

Οι πωλήσεις χειμώνα ( les soldes d'hiver ) προσφέρουν υπέροχες ευκαιρίες, με εξοικονόμηση μέχρι 70%. Είναι αυστηρά ελεγχόμενοι από την κυβέρνηση, έτσι είναι πραγματικές πωλήσεις των αποθεμάτων της προηγούμενης περιόδου. Τρέχουν από την Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου και τέλη Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018. Οι ημερομηνίες μπορεί να είναι ελαφρώς διαφορετικές σε Meurthe-et-Moselle (54), Meuse (55), Moselle (57) και Vosges (88) με το τοπικό τουριστικό γραφείο αν βρίσκεστε σε αυτά τα τμήματα.

Υπάρχουν πάντα ευκαιρίες που πρέπει να γίνουν στα κύρια εμπορικά κέντρα έκπτωσης και εξόδου. Ελέγξτε έξω τις κορυφαίες αγορές ψώνια στο Troyes, Champagne . Περισσότερες γενικές πληροφορίες σε αγορές ψώνια στη Γαλλία .

Στο Παρίσι, σημειώστε το Soldes από το Παρίσι!