Ο καιρός στο Fort Walton Beach

Μέση μηνιαία θερμοκρασία και βροχοπτώσεις στο Fort Walton Beach

Το Fort Walton Beach, που βρίσκεται στο Panhandle της Βορειοδυτικής Φλόριντα κατά μήκος της ακτής Emerald, έχει μια συνολική μέση υψηλή θερμοκρασία 78 ° και ένα μέσο χαμηλό 54 °.

Αυτή είναι η Φλόριντα και ο καιρός μπορεί να είναι απρόβλεπτος, οπότε περιμένετε ακραίες στιγμές. Αυτό ήταν προφανές το 1980, όταν η θερμοκρασία έφθασε σε μια πρηχή 107 ° και πάλι το 1985, όταν το θερμόμετρο βυθίστηκε σε πολύ κρύο 4 °. Κατά μέσον όρο, ο πιο ζεστός μήνας του Fort Walton Beach είναι ο Ιούλιος και ο Ιανουάριος είναι ο μέσος όρος για το καλύτερο.

Η μέγιστη μέση βροχόπτωση συνήθως πέφτει τον Ιούλιο.

Συσκευασία για κάθε προορισμό παραλία Φλόριντα το καλοκαίρι είναι αρκετά απλή - μαγιό, ένα κάλυμμα και σανδάλια. Απλά ξέρτε ότι θα χρειαστείτε επίσης casual ρούχα θέρετρο για φαγητό έξω. Εάν βγαίνετε στο νερό τα βράδια, μπορεί να χρειαστείτε ένα ελαφρύ πουλόβερ.

Να είστε βέβαιος να ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές για ταξίδια κατά τη διάρκεια της εποχής τυφώνα αν θα είστε στη Φλόριντα μεταξύ 1 Ιουνίου και 30 Νοεμβρίου. Ψάχνετε για πιο συγκεκριμένες μηνιαίες πληροφορίες; Κάντε κύλιση προς τα κάτω για τις μέσες μηνιαίες θερμοκρασίες, τις βροχοπτώσεις και τις θερμοκρασίες του Κόλπου του Μεξικού για το Fort Walton Beach.

Ιανουάριος

Φεβρουάριος

Μάρτιος

Απρίλιος

Ενδέχεται

Ιούνιος

Ιούλιος

Αύγουστος

Σεπτέμβριος

Οκτώβριος

Νοέμβριος

Δεκέμβριος

Επισκεφθείτε το weather.com για τρέχουσες καιρικές συνθήκες, πρόβλεψη για 5- ή 10 ημέρες και πολλά άλλα.

Αν σχεδιάζετε διακοπές ή αποδράσεις από τη Φλώριδα , μάθετε περισσότερα για τους καιρούς, τα γεγονότα και τα επίπεδα πλήθους από τους οδηγούς μας κάθε μήνα .