Διαχείριση αποβλήτων Phoenix Open

Τουρνουά γκολφ PGA στο TPC Scottsdale

Το Waste Management Phoenix Open είναι ένα από τα πρώτα γεγονότα γκολφ PGA του ημερολογιακού έτους. Ήταν γνωστό ως το FBR Open από το 2004 έως το 2009 και πριν από το 2004 ονομάστηκε The Phoenix Open. Το τουρνουά είναι πλέον γνωστό ως "The Greatest Show on Grass".

Το Waste Management Phoenix Open είναι το καλύτερο παρευρισκόμενο τουρνουά γκολφ στον κόσμο κάθε χρόνο. Συνήθως, περίπου μισό εκατομμύριο θεατές παρακολουθούν αυτή την εκδήλωση.

Χρονολογώντας από το 1932, το Phoenix Open αύξησε πάνω από 111 εκατομμύρια δολάρια για φιλανθρωπικά ιδρύματα στην Αριζόνα.

Λόγω της διαρρύθμισης του δρομολογίου και του χώρου στάθμευσης, η εκδήλωση αυτή δεν πωλείται ποτέ. Ο καθένας που θέλει να παρευρεθεί μπορεί να πάει. Γιατί είναι τόσο δημοφιλής; Θα μπορούσε να είναι λόγω της τοποθεσίας στην όμορφη Scottsdale, Αριζόνα; Θα μπορούσε να είναι επειδή ο καιρός είναι συνήθως θαυμάσιος και ηλιόλουστος ; Θα μπορούσε να είναι επειδή οι καλύτεροι παίκτες του κόσμου έρχονται να παίξουν σε αυτό το διάσημο γεγονός; Οι απαντήσεις είναι ναι, ναι, και ναι.

Διαχείριση Αποβλήτων Ανοιχτές Ημερομηνίες Phoenix

Εδώ είναι το πρόγραμμα των γεγονότων για ολόκληρο το τουρνουά.

Θα διοργανωθεί το τουρνουά;

Ναί. Οι δύο πρώτοι κύκλοι (Πέμπτη και Παρασκευή) μεταδίδονται συνήθως στο Phoenix στο The Channel το απόγευμα, μετά από τρεις και τέσσερις (Σάββατο και Κυριακή) μεταδίδονται στο κανάλι γκολφ το πρωί και στο CBS το απόγευμα.

Cool πράγματα που ξέρουν

Που να μείνω

Εισιτήρια στο Phoenix Open

Το Phoenix Open δεν εξαντλείται ποτέ και τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα στην πύλη TPC κατά την εβδομάδα του τουρνουά. Μπορούν να αγοραστούν στην εκδήλωση ή εκ των προτέρων μέσω του Ticketmaster.com.

Υπάρχουν επίσης πακέτα εισιτηρίων που είναι μια καλή αξία για τους ανθρώπους που θα παρακολουθήσουν αρκετές ημέρες της εκδήλωσης. Εδώ είναι λεπτομερείς πληροφορίες εισιτηρίων. Οι ηλικίες 17 και κάτω παραλαμβάνονται δωρεάν όταν συνοδεύονται από ενήλικες.

Οι στρατιωτικοί και οι πρώτοι ανταποκριτές της Αριζόνα (μαζί με έναν επισκέπτη) είναι εισηγμένοι δωρεάν με επίσημη ταυτότητα. Εγγραφείτε εδώ για δωρεάν είσοδο.

Ψάχνετε για καθίσματα στην περίφημη 16η τρύπα; Ακολουθούν αυτές οι λεπτομέρειες.

Πώς να φτάσετε στο TPC Scottsdale και πού να σταθμεύσετε

Το TPC βρίσκεται στο North Scottsdale, ακριβώς δίπλα στο Fairmont Scottsdale Resort. Εδώ είναι οδηγίες και χάρτης . Αυτή η θέση ΔΕΝ βρίσκεται στη γραμμή Light Rail του μετρό Valley. Θα χρειαστεί να οδηγήσετε ή να νοικιάσετε οδηγό. Αφήστε αρκετό χρόνο. Το Υπουργείο Συγκοινωνιών της Αριζόνα παρέχει συνήθως λεπτομερείς πληροφορίες για τους αυτοκινητιστές, συμπεριλαμβανομένων οποιωνδήποτε ταξιδιωτικών ή οδικών περιορισμών. Καλέστε 5-1-1, έπειτα * 7. Η κλήση είναι δωρεάν.

Αν δεν έχετε δεσμευμένο χώρο στάθμευσης, μπορείτε να υποθέσετε ότι θα σταθμεύσετε σε μια παρτίδα εκτός εμπορικού καταστήματος και θα πάρετε ένα λεωφορείο για την εκδήλωση. Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν και το λεωφορείο. Τα λεωφορεία τρέχουν συχνά. Θα υπάρχουν χιλιάδες αυτοκίνητα εκεί, οπότε μην ξεχνάμε πού σταθμεύσατε και ποιο λεωφορείο πρέπει να πάρετε για να επιστρέψετε στο αυτοκίνητό σας! Η διαδικασία στάθμευσης, μεταφοράς και εισόδου μπορεί να προσθέσει 30 λεπτά ή περισσότερο στο χρόνο ταξιδιού σας, οπότε αν προσπαθείτε να φτάσετε σε ένα συγκεκριμένο κουτί για να δείτε το αγαπημένο σας ποδοσφαιριστή σε μια συγκεκριμένη ώρα, λάβετε υπόψη αυτό.

Διατίθεται δωρεάν δημόσιος χώρος στάθμευσης στους χώρους Loop 101 και Hayden Road. Δωρεάν δημόσιος χώρος στάθμευσης διατίθεται επίσης από την Τετάρτη έως το Σάββατο στο WestWorld που βρίσκεται στην οδό 94th Street και Bell Road. Το πάρκινγκ για άτομα με ειδικές ανάγκες βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την είσοδο του κύριου τουρνουά. Εδώ είναι ένας χάρτης των γενικών παρτίδων και των παρτίδων για κάτοχους περασμάτων.

Τι μπορείτε να φέρετε μαζί σας

Υπάρχουν περιορισμοί σε ό, τι μπορείτε να φέρετε στο TPC Scottsdale, οπότε ελέγξτε τους κανόνες πριν γεμίσετε το σακίδιο σας γεμάτο από πράγματα. Αυτές οι πολιτικές ασφαλείας ισχύουν για όλα τα συμβάντα PGA. Εκτός από το προφανές, και οι σάκοι μεγαλύτεροι από 6 "x 6" x 6 "πρέπει να είναι διαφανείς / διαυγείς. Μπορείτε να φέρετε καρέκλες αναδίπλωσης ή κάμπινγκ, αλλά όχι τις τσάντες.

Το 2012 ο περιορισμός των κινητών συσκευών, όπως τα κινητά τηλέφωνα, άρθηκε. Πρέπει να ρυθμίζονται σε αθόρυβη λειτουργία ανά πάσα στιγμή. Θα υπάρχουν περιοχές όπου οι άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα τηλέφωνά τους. Το 2018 ο περιορισμός χρήσης φωτογραφικών μηχανών λήφθηκε. Σιγουρευτείτε τον ήχο κλικ της κάμερας.

Τι πρέπει να φέρετε μαζί σας

Αν περιμένετε μια ηλιόλουστη μέρα να φέρει νερό, καπέλο, γυαλιά ηλίου και αντηλιακό. Μια θερμοκρασία 70 βαθμών ακούγεται τέλεια, αλλά μπορεί να ζεσταθεί πολύ στον ήλιο. Φορέστε άνετα και φοράτε παπούτσια για περπάτημα - δεν θα περπατάτε πάντοτε σε μονοπάτια από σκυρόδεμα. Εάν είστε ο τύπος θεατή που θέλει να βρει ένα καλό σημείο σε μια συγκεκριμένη τρύπα και να μείνει εκεί όλη την ημέρα για να δει όλους τους παίκτες του γκολφ περνούν, φέρνουν μια κουβέρτα ή χαμηλές καρέκλες (αφήνουν τις τσάντες καρέκλας στο αυτοκίνητο) και αποδράστε!

Μετά το γκολφ: Μουσική και χορός στο The Nest των πτηνών

Κάθε χρόνο στο Waste Management Phoenix Open θα παρακολουθήσετε πλήθος ρεπορτάζ ανθρώπων που απολαμβάνουν ηλιοφάνεια, Scottsdale, και βλέποντας τους επαγγελματίες παίκτες που παίζουν στο Waste Management Phoenix Open. Όταν οι δραστηριότητες γκολφ της ημέρας εξασθενίζουν και ψάχνετε ένα μέρος για να ανακατευτείτε, το Birds Nest είναι το μέρος για να πάτε. Το Birds Nest διαθέτει μπάντες Valley, φαγητό και ποτά. Είναι το γήπεδο του γκολφ του χρόνου!

Τοποθεσία: 82η οδός και Bell Road, Scottsdale (βορειοδυτική γωνία)
Ώρες: 3:30 μ.μ. έως 10: 30 μ.μ., Τετάρτη έως Σάββατο, με κύρια ψυχαγωγία σκηνής να ξεκινάει περίπου στις 6:30 μ.μ. κλείνει στις 10:30 μ.μ.

Τα λεωφορεία στάθμευσης θα λειτουργούν μέχρι τις 11 το βράδυ στις βραδιές που είναι ανοιχτή η Φωλιά των Πουλιών.

Τα γενικά εισιτήρια εισόδου διατίθενται εκ των προτέρων μέσω του Ticketmaster.com. Μπορούν επίσης να αγοραστούν τα γραφεία πωλήσεων εισιτηρίων Birds Nest και οι θάλαμοι πωλήσεων εισιτηρίων για τα πτηνά που βρίσκονται σε όλη τη διαχείριση αποβλήτων Phoenix Open. Τα εισιτήρια που πωλούνται την ημέρα της επίδειξης μπορεί να είναι υψηλότερα και εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα. Πρέπει να είστε τουλάχιστον 21 ετών για να μπείτε.

Το Ticketmaster.com μπορεί να προσφέρει εισιτήρια μεταπώλησης (σε υψηλότερη τιμή) μέσω της ανταλλαγής εισιτηρίων τους, Tickets.now.com. Μπορεί να μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια από scalpers / ανταλλαγές εισιτηρίων . Σημείωση: προσέξτε τα ψεύτικα εισιτήρια !

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Birds Nes.

Όλες οι πληροφορίες συμβάντος, οι τιμές και οι ώρες μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.