Η 16η τρύπα στη διαχείριση αποβλήτων Phoenix Open

Η πιο συναρπαστική τρύπα στην PGA Tour

Η 16η τρύπα par-3 στο Waste Management Phoenix Open είναι μια αδιαφιλονίκητη εικονική τρύπα της περιοδείας PGA που πραγματοποιείται στο TCP Scottsdale λίγο έξω από το Φοίνιξ της Αριζόνα. Εάν βρίσκεστε στην πόλη για το ανοιχτό, αυτό μπορεί να είναι το πιο συναρπαστικό μέρος για να δείτε έναν γύρο της περιοδείας.

Η 16η τρύπα έχει αλλάξει με το σχεδιασμό και τη διάταξη με την πάροδο των ετών, αλλά περίπου 16.000 άνθρωποι κάθονται στην ίδια τρύπα μόνο κατά τη διάρκεια της περιοδείας, όπου μπορούν να παρακολουθήσουν τη δράση από το μπλουζάκι στο πράσινο.

Το πλήθος εδώ αποφεύγει την τυπική εθιμοτυπία του γκολφ, καθώς χαμογελούν και τρελαίνουν τα πλάνα του tee των επαγγελματιών, κάνοντας ένα περιβάλλον που μοιάζει με γήπεδο όπως για ένα μπάσκετ ή ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι.

Στην πραγματικότητα, η 16η τρύπα έχει γίνει τόσο δημοφιλής ώστε το μάθημα έχει εγκαταστήσει ένα ψηφιακό πλατφόρμα βίντεο που τρέχει γύρω από το πίσω μέρος του κουτιού τσάι και οι παίκτες του γκολφ τώρα είτε αγαπούν είτε φοβούνται τη βόλτα μέσα από τη σήραγγα για να πλησιάσουν το τσάι.

Το 1997, ο Tiger Woods, ένας 21χρονος, πήρε από την τσάντα του ένα εννέα σίδερο και έριξε μια τρύπα σε ένα τον 16ο, κάνοντας ένα από τα πιο διάσημα έργα όλων των εποχών σειρά μαθημάτων.

Διαμάχη και έλεγχος πλήθους

Με την πάροδο των ετών έχουν τεθεί σε εφαρμογή διαφορετικές διαδικασίες για να ελέγξουν την ποσότητα αλκοόλ που καταναλώνουν οι οπαδοί της περιοχής, οι οποίοι μπορούν να πάρουν υπερβολικά αχρείος και απόλυτα αγενής μέχρι τις αργά το απόγευμα. Θα πρέπει να ελέγχετε κάθε χρόνο για να διαπιστώσετε αν υπάρχουν συγκεκριμένες πολιτικές για τα αλκοολούχα ποτά, αλλά, γενικά, το προσωπικό ασφαλείας περιπολεί την περιοχή για να φροντίσει τους αθέμιτους και απείθαρχους προστάτες.

Η 16η τρύπα στο TPC Scottsdale έχει αμφισβητηθεί τα τελευταία χρόνια και πολλοί οπαδοί συζητούν αν η ατμόσφαιρα είναι καλή για το παιχνίδι του γκολφ ή όχι. Πολλοί υποστηρίζουν ότι η βαθμολογία ενός με 10 και η δυναμική φήμη ορισμένων φιλάθλων στο πλήθος απομακρύνουν από την τέχνη και την γαλήνη του αθλήματος. Από την άλλη πλευρά, ορισμένοι ισχυρίζονται ότι αυτό το είδος εμπλοκής ανεμιστήρων είναι αυτό που έχει πάρει οι άνθρωποι ενθουσιασμένοι για το γκολφ και πάλι από τότε που ο Tiger Woods έπληξε τη σκηνή στα τέλη της δεκαετίας του 1990.

Πολλοί πάνε στο Phoenix Open για να δουν τους φανταστικούς παίκτες του γκολφ να κάνουν το καλύτερό τους σε ένα δύσκολο γήπεδο γκολφ κατά τη διάρκεια αυτού που ελπίζουμε ότι θα είναι μια εβδομάδα όμορφο καιρό . Πολλοί πηγαίνουν για να περπατήσουν και να απολαύσουν την ύπαιθρο και να αποφύγουν την 16η τρύπα. Όλοι μπορούν να παραδεχτούν, παρέχει μια μεγάλη ευκαιρία για μοναδική τηλεοπτική κάλυψη και σχόλια.

Καθίσματα για την 16ωρη τρύπα στο TCP Scottsdale

Αν σχεδιάζετε να παρακολουθήσετε αυτό το έτος τη λειτουργία διαχείρισης αποβλήτων Phoenix Open και θέλετε να συμμετέχετε στη δράση της 16ης τρύπας, υπάρχουν τρεις επιλογές καθισμάτων για τους οπαδούς: skyboxes, ειδικό τμήμα Skybox Loge και γενικές θέσεις εισόδου.

Υπάρχουν σχεδόν 275 skyboxes στην 16η τρύπα, τα οποία συνήθως αγοράζονται από εταιρικές οντότητες, οπότε πρέπει να γνωρίζετε κάποιον σε μια εταιρεία που αγόρασε ένα skybox για να πάρει μία από αυτές τις θέσεις. Φυσικά, εάν εσείς και 33 φίλοι σας θέλετε να μοιραστείτε το κόστος ενός skybox, θα σας κοστίσει περίπου 1.500 δολάρια ανά άτομο.

Το τμήμα Skybox Loge, το οποίο απαιτεί ειδικό εισιτήριο Loge για είσοδο, είναι κυριολεκτικά ενσωματωμένο στο γήπεδο και διαθέτει θέα στις 15 και 16 οπές, καθώς και καναπέδες, τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας και μια απίστευτη ποικιλία από φαγητά και ποτά.

Δεν υπάρχουν άλλα εισιτήρια που πωλούνται ειδικά για την 16η τρύπα, και δεν υπάρχει καθίσμα γρασιδιού ή χώρος που στέκεται δωμάτιο με θέα σε αυτή την τρύπα.

Ωστόσο, υπάρχουν περίπου 3.700 θέσεις γενικής εισαγωγής, πράγμα που σημαίνει ότι όποιος πληρώνει για να μπει στο Waste Management Phoenix Open μπορεί να καθίσει σε αυτές τις περιοχές.