Ιούλιος καιρός, φεστιβάλ και εκδηλώσεις στη Φλώριδα

Γιορτάστε την Ελευθερία της Αμερικής!

Ιούνιος <Ιούλιος> Αύγουστος

Ιούλιο Εκδηλώσεις

Ημέρες του Hemingway (20-24 Ιουλίου, 2016) - Το Key West τιμά τον Ernest Hemingway με ετήσια γιορτή που περιλαμβάνει διαγωνισμό.

Φεστιβάλ Caladium (29-31 Ιουλίου 2016) - Η λίμνη Placid φιλοξενεί ένα Φεστιβάλ Caladium για να γιορτάσει την καλλιέργεια και τον τίτλο της Caladium Capital of the World. Οι οθόνες Caladium παρουσιάζονται στο κέντρο της πόλης και σε κοντινές υποδιαιρέσεις, υπάρχουν βόλτες με λεωφορείο για τα πεδία caladium και οι βιοτεχνίες caladium είναι άφθονα.

Summer In Theme Parks της Φλόριντα - Κάθε καλοκαίρι, τα θεματικά πάρκα προσφέρουν εκτεταμένες ώρες, παρουσιάζουν ειδικές εκπομπές και περιλαμβάνουν συναυλίες από μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα της μουσικής! Έτσι, αν σχεδιάζετε διακοπές Φλόριντα ή απόδραση φέτος το καλοκαίρι, ελέγξτε τις συμβουλές, τους προορισμούς διασκέδασης, τα πράγματα που πρέπει να κάνετε και τα ειδικά καλοκαιρινά γεγονότα που αναφέρονται εδώ.

Το καλοκαίρι στη Φλώριδα - Ενώ η Φλόριντα είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς διακοπών στο έθνος, τα καλοκαιρινά ταξίδια στην Πολιτεία του Ήλιου μπορεί να παρουσιάσουν ορισμένες προκλήσεις. Χρησιμοποιήστε αυτούς τους πόρους για να βοηθήσετε στην εξομάλυνση του ταξιδιού σας στο μέσο του καλοκαιριού στη Φλώριδα.

Καλύτερος χρόνος να πάει

Τα πλήθη και οι γραμμές συνεχίζονται στα θεματικά πάρκα και τα υδάτινα πάρκα, καθώς τα μέσα του καλοκαιριού φέρνουν περισσότερες οικογένειες διακοπών. Επίσης, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο είναι οι πιο καυτοί μήνες και η υψηλή υγρασία μπορεί να κάνει τον δείκτη θερμότητας να ανεβαίνει. Διαμονή δροσερό είναι σημαντικό! Λαμβάνοντας ένα διάλειμμα μέσα στη ζέστη της ημέρας βοηθάει να ανανεωθεί ο καθένας και τα πάρκα αργότερα τις καλοκαιρινές ώρες αφήνουν ακόμα αρκετό χρόνο για διασκέδαση.

Ιούλιος Καιρός

Δεν υπάρχει λόγος να επιστρέψετε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας κατά τη διάρκεια των συχνών απογευματινών καταιγίδων του καλοκαιριού. Δοκιμάστε ένα από αυτά τα πράγματα όταν βγαίνει στη Φλόριντα . Σχεδιάστε την επίσκεψη στην Disney World; Μην ανησυχείς. Απλά σπάστε την ομπρέλα ή την ποδιά για να απολαύσετε κάποια βροχερή μαγεία της ημέρας στο Disney World .

Μάθετε πώς να νικήσετε τη θερμότητα της Φλώριδας τον Ιούλιο είναι μόνο η αρχή των δεξιοτήτων επιβίωσης του καλοκαιριού που θα χρειαστείτε όταν κάνετε διακοπές στο κράτος Sunshine. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι και ο αστραπής είναι σοβαρός κίνδυνος , ιδιαίτερα στην Κεντρική Φλόριντα.

Επίσης, η εποχή του Ατλαντικού τυφώνα τρέχει από την 1η Ιουνίου έως τις 30 Νοεμβρίου. Παρόλο που η Φλόριντα δεν έχει ζήσει πολύ τροπική δραστηριότητα από τις καταιγίδες του 2004-05, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς να προστατεύσετε την οικογένειά σας και την εμπειρία των διακοπών σας με αυτές τις συμβουλές για ταξίδια κατά τη διάρκεια της εποχής τυφώνα .

Μέσες θερμοκρασίες Ιουλίου

Πρόβλεψη 10 ημερών

Μέσες θερμοκρασίες νερού

Η θερμοκρασία του νερού για τον Κόλπο του Μεξικού (Δυτική Ακτή) και τον Ατλαντικό Ωκεανό (Ανατολική Ακτή) είναι σταθερή στα μέσα της δεκαετίας του '80.