Ένας ταξιδιωτικός οδηγός για το πώς να επισκεφθείτε Orlando σε έναν προϋπολογισμό

Αυτός ο ταξιδιωτικός οδηγός για τον τρόπο επίσκεψης του Ορλάντο σε έναν προϋπολογισμό θα σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα. Πρόκειται για μια προσπάθεια να σας πάρει γύρω από αυτή την πανέμορφη πόλη χωρίς να κάνετε δαπανηρά λάθη Orlando .

Πότε θα Επισκεφθείτε

Δεν υπάρχει κανένας σίγουρος τρόπος για την αποφυγή πλήθους στο Ορλάντο, αλλά ορισμένες περιόδους του έτους είναι λιγότερο γεμάτες από άλλες. Μετά τα τέλη Αυγούστου και την έναρξη του σχολείου στα περισσότερα μέρη, η Disney World έχει ιστορία να προσφέρει πακέτα έκπτωσης για να κρατήσει τα τραμ γεμάτα επισκέπτες.

Το καλοκαίρι είναι η πιο δημοφιλής και συνεπώς η χειρότερη στιγμή για να επισκεφθείτε τα θεματικά πάρκα. Συσκευάστε το αντηλιακό και την υπομονή σε ίσες δόσεις. Εάν μπορείτε να αποφύγετε τους χρόνους όταν το σχολείο είναι έξω, θα δείτε πιο σύντομες γραμμές. Βρείτε μια πτήση προς Ορλάντο.

Που να φάω

Οι περισσότερες μεγάλες αλυσίδες εστιατορίων στις ΗΠΑ έχουν τουλάχιστον μερικές θέσεις στην περιοχή του Ορλάντο. Οι περισσότεροι προϋπολογισμοί τροφίμων πηγαίνουν άγρυπνοι στα θεματικά πάρκα, όπου τα αιχμάλωτα ακροατήρια θα πληρώσουν πολύ υψηλές τιμές για γενικά συνηθισμένα τρόφιμα. Ορισμένες από αυτές τις αγορές δεν μπορούν να αποφευχθούν, αλλά σχεδιάζουν μεγαλύτερα γεύματα μακριά από τα πάρκα. Για παράδειγμα, φάτε ένα μεγάλο πρωινό και ένα μεγάλο δείπνο, αλλά κάντε το μεσημεριανό γεύμα σνακ. Μπορεί να κάνει θαύματα για τον προϋπολογισμό σας.

Που να μείνω

Τα επιτόπια θέρετρα εξοικονομούν χρόνο, αλλά όχι απαραίτητα χρήματα. Και είναι δυνατόν να μείνετε σε ένα φιλικό προς τον προϋπολογισμό ξενοδοχείο ακόμη και κατά τη διάρκεια της αιχμής. Η Disney αναγνωρίζει ακόμη την ανάγκη για χαμηλότερες τιμές δωματίων και προσφέρει δωμάτια στο δωμάτιο σε μειωμένες τιμές μετά το σχολείο που ξεκινά κάθε Αύγουστο.

Ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων κάτω από $ 100 / νύχτα: Monumental Hotel on International Drive. Βασική ερώτηση: Πόσο μακριά είναι το "παζάρι" σας δωμάτιο από τα αξιοθέατα που θα επισκεφθείτε; Μην μείνετε στην Apopka εάν σχεδιάζετε να επισκέπτεστε την Universal ή WDW κάθε μέρα. Βρείτε ξενοδοχεία σε μεγαλύτερο Ορλάντο.

Τριγυρίζω

Θυμηθείτε ότι η περιοχή έχει τρία αρκετά πολυσύχναστα αεροδρόμια: Orlando, Daytona Beach, και Sanford.

Ορισμένοι ταξιδιώτες θεωρούν ότι είναι ευκολότερο ή φθηνότερο να χρησιμοποιήσουν το αεροδρόμιο του Τάμπα. Θα χρειαστείτε ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στο Ορλάντο για να επισκεφθείτε σημαντικά αξιοθέατα, και σίγουρα πληρώνει για να ψωνίσετε για ενοικίαση. Ο ανταγωνισμός εδώ είναι άγριος. Προσοχή στο περίπτερο: Ο μεγαλύτερος Ορλάντο είναι οδικός σταθμός διοδίων της Φλόριντα.

Ορλάντο Αξιοθέατα

Το Walt Disney World απέχει 30 λεπτά νοτιοδυτικά από το κέντρο του Ορλάντο. Οι υπεύθυνοι σχεδιασμού το θεώρησαν ως ένα μέρος όπου η κατασκευή δεν θα "τελείωσε", ένας προορισμός όπου οι άνθρωποι θα έπρεπε να επιστρέψουν για να δουν τις τελευταίες και μεγαλύτερες. Το Universal Studios Orlando είναι μέρος ενός μαζικού συγκροτήματος ψυχαγωγίας όπου μπορείτε να δείτε σύνολα εργασίας, να δοκιμάσετε το έργο των παγκοσμίου φήμης σεφ και να διασκεδάσετε με τα αξιοθέατα που σας βάζουν στις ταινίες. Ρίξτε μια ματιά σε μια βήμα προς βήμα προσέγγιση για την εξοικονόμηση χρημάτων στο Disney World .

Πέρα από τα θεματικά πάρκα

Ένας λόγος για την εκπληκτική ανάπτυξη του Ορλάντο είναι η κεντρική θέση της στη Φλόριντα. Οι κολπίσκοι του κόλπου και του Ατλαντικού βρίσκονται σε απόσταση 60 μιλίων, όπως και το Διαστημικό Κέντρο Κένεντι, το χωριό της ιπποδρομίας του Ocala και κάποια υπέροχη αλιεία μπάσων.

Περισσότερες Συμβουλές του Ορλάντο

Πάρτε μια κάρτα GO Orlando

Αυτή είναι μια κάρτα που αγοράζετε πριν από το ταξίδι σας και στη συνέχεια ενεργοποιήστε την κατά την πρώτη χρήση. Μπορείτε να αγοράσετε κάρτες μιας έως επτά ημερών για δωρεάν είσοδο σε δεκάδες τοπικά αξιοθέατα.

Σχεδιάστε το δρομολόγιό σας προτού σκεφθείτε την αγορά Go Orlando, για να διαπιστώσετε εάν η επένδυση θα σας εξοικονομήσει χρήματα για εισόδους.

Προετοιμαστείτε για τις τιμές εισόδου

Οι άνθρωποι που δεν κάνουν την εργασία τους στο σπίτι δοκιμάζουν "σοκ αυτοκόλλητο", όταν ανακαλύπτουν πόσο εισόδου θα κοστίσει. Ελέγξτε τις τοποθεσίες Web και βρείτε εκπτώσεις πριν πάτε.

Να είστε σκεπτικός της λέξης "Έκπτωση"

Δεν υπάρχει έλλειψη προσφορών για "βαθιές εκπτώσεις" και "φθηνά δωμάτια". Μερικές φορές οι προσφορές θα σας εξοικονομήσουν χρήματα, αλλά πολλοί έχουν συνημμένα. Μην εξαπατάτε.

Εξοικονομήστε χρόνο για την κεντρική Φλόριντα

Το διαστημικό κέντρο Kennedy του Cape Canaveral είναι μοναδικό και δεν πρέπει να το χάσετε. Προϋπολογισμός μια μέρα για να το δείτε. Η μοντέρνα, πολυτελής περιοχή Winter Park του Orlando είναι μια ωραία εναλλακτική λύση για μια μέρα στα θεματικά πάρκα.

Η ηλιακή κάψα μπορεί να καταστρέψει το ταξίδι σας

Μπορεί να είναι προφανής συμβουλή, αλλά πολλά άτομα σχεδιάζουν και σώζουν για διακοπές στην Φλόριντα και στη συνέχεια χάνουν το μεγαλύτερο μέρος της απόλαυσης για ηλιακά εγκαύματα.

Αγοράστε ένα καλό αντηλιακό και χρησιμοποιήστε το. Σκεφτείτε το φθηνό ασφαλιστικό ταξίδι.

Προσπαθήστε να μπλέξετε

Οι εγκληματίες απευθύνονται σε άτομα που διαφημίζουν την ιδιότητά τους ως τουριστών. Μην στοιβάζετε τις αποσκευές στο αυτοκίνητό σας, ώστε να μπορείτε να τις δείτε μέσα από τα παράθυρα. Κρατήστε μεγάλα λογαριασμούς κρυμμένα μακριά σε μια ζώνη χρημάτων.

Παρακολουθήστε την ταχύτητά σας στο Διακρατικό 4

Αυτός ο κύριος αυτοκινητόδρομος που συνδέει την Τάμπα, τη Disney, το Orlando και τη Daytona είναι καλά περιπολίες, ειδικά στην περιοχή κοντά στη Disney. Οι προειδοποιήσεις είναι λίγες και τα εισιτήρια είναι ακριβά. Θα βρείτε άλλους τομείς όπου τα ραντάρ-επιβαλλόμενα εισιτήρια είναι κοινά, αλλά I-4 είναι ίσως ο τόπος όπου οι ταχύπλοοι παίρνουν ticketed πιο συχνά ..