Πώς να περάσετε την επιστροφή φόρου σας στα ταξίδια

Ένα ισχυρό δολάριο ΗΠΑ σημαίνει επιστροφές φόρων που σας επιτρέπουν να ταξιδεύετε μακρύτερα.

Σύμφωνα με μια δημοσκόπηση του Nielsen, η οποία ανατέθηκε από τους φορολογούμενους H & R Block, πολλοί Αμερικανοί φορολογούμενοι θα ήθελαν να ξοδέψουν τις επιστροφές τους για ταξίδια. Οι εξειδικευμένοι ταξιδιωτικοί πράκτορες των ταξιδιωτικών ηγετών έχουν προσφέρει κάποιες προτάσεις για αυτούς τους ταξιδιώτες που επιθυμούν να ξοδέψουν καλύτερα τις επιστροφές χρημάτων για ταξίδια.

"Ενώ οι οικονομικοί εμπειρογνώμονες λένε ότι δεν πληρώνουν υπερβολικά τους φόρους σας είναι καλύτερο, πολλοί Αμερικανοί εξακολουθούν να προσβλέπουν στη λήψη υγιούς επιστροφής φόρων.

Για τα άτομα που λαμβάνουν επιστροφή χρημάτων, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί επιθυμούν να ξοδέψουν αυτά τα χρήματα σε διακοπές χαλάρωσης - αφού πλήρωσαν τον θείο Σαμ όλο το χρόνο, το κέρδισαν », δήλωσε ο Roger E. Block, πρόεδρος της Travel Leaders Franchise Group (TLFG ), που φιλοξενούνται στους Travel Leaders Associates. "Με την ισχυρή συναλλαγματική ισοτιμία για το δολάριο ΗΠΑ έναντι πολλών άλλων νομισμάτων στον κόσμο, το μέσο ποσό της επιταγής επιστροφής μπορεί να καλύψει το κόστος μιας μάλλον θεαματικής διακοπής σε σχέση με πριν από πέντε χρόνια".

Κατά μέσο όρο, φέτος, οι φορολογούμενοι λαμβάνουν περίπου $ 3.000 πίσω, σύμφωνα με την Υπηρεσία Εσωτερικών Εισοδήματος. Εδώ είναι πέντε ταξιδιωτικά πακέτα που οι ταξιδιωτικοί πράκτορες έχουν προτείνει ότι κοστίζουν περίπου 3.000 δολάρια.

Ιρλανδία

Για λιγότερα από 2.200 δολάρια ανά ζευγάρι, οι φορολογούμενοι μπορούν να κατευθυνθούν στην Ιρλανδία για έξι ημέρες, συμπεριλαμβανομένου του αεροπορικού εισιτηρίου. Οι Αμερικανοί έχουν ήδη κατατάξει τη χώρα ως έναν από τους "προορισμούς των ονείρων" τους και, για όσους ταξιδεύουν από τη Φλώριδα τον Απρίλιο, οι τιμές πέφτουν ακόμη και στα $ 1.100 ανά άτομο.

"Ορισμένες πτήσεις μετ 'επιστροφής στην Ιρλανδία είναι τώρα κάτω από $ 700 ανά άτομο. Και μπορείτε να κάνετε κράτηση για μία από τις εκδρομές CIE για έξι διανυκτερεύσεις στην Ιρλανδία με ένα αυτοκίνητο ενοικίασης στα 392 δολάρια ανά άτομο ", δήλωσε η Lindsay Hardy, συνιδιοκτήτρια της τοποθεσίας Travel Leaders στην Palm Coast της Φλόριντα. "Η Ιρλανδία έχει βαθμολογηθεί ως ένας από τους πιο φιλικούς προορισμούς στον κόσμο.

Σιγουρευτείτε για να απολαύσετε δωρεάν τη γεύση του Guinness στο Gravity Bar, με θέα στο Δουβλίνο 360 μοιρών ".

Πορτογαλία

Οι Αμερικανοί αγωνίζονται να ταξιδέψουν στην Πορτογαλία και οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την επιστροφή των φόρων τους και να απολαύσουν 13 ημερών ταξιδιού στην Ισπανία και την Πορτογαλία.

"Για περίπου 3.000 δολάρια, μπορείτε να ανακαλύψετε τις καλύτερες από τις δύο υπέροχες χώρες για σχεδόν δύο εβδομάδες. Αυτό που κάνει αυτό το πακέτο ιδιαίτερα ωραίο είναι ότι περιλαμβάνει αέρα και ξενοδοχείο ", δήλωσε ο Rey Alton του Travel Leaders στο Χιούστον, Τέξας, ο οποίος πρόσφατα έκλεισε το ταξίδι για έναν πελάτη. "Δεδομένου ότι πρόκειται για μια συνοδευόμενη περιοδεία, κανονικά θα κόστιζε πολύ περισσότερο για έναν ταξιδιώτη, αλλά ο πελάτης μας επέλεξε να μοιραστεί την εμπειρία με έναν άλλο σόλο ταξιδιώτη." Το ταξίδι αναχωρεί στις 18 Ιουλίου 2016.

Κρουαζιέρα στην Καραϊβική

Μια τετραμελή οικογένεια μπορεί να πάρει μια κρουαζιέρα στην Καραϊβική για μόλις 3.000 δολάρια. Και με ορισμένες προωθητικές ενέργειες, ακόμη περισσότερες ανέσεις μπορούν να συμπεριληφθούν στην τιμή, όπως εστιατόριο ειδικότητας, εκδρομές στην ξηρά ή δωρεάν Wi-Fi - δύσκολο να έρθετε στη θάλασσα.

"Μια κρουαζιέρα στη νέα διαφυγή της Νορβηγικής κρουαζιερόπλοιου θα είναι μια εκπληκτική διακοπή, με στάσεις στο Νασάου, στις Μπαχάμες και στον Άγιο Θωμά, στις Παρθένες Νήσους των ΗΠΑ", δήλωσε ο ταξιδιωτικός πράκτορας Karen Malone, από την τοποθεσία Travel Leaders στο Woodbury της Μινεσότα. "Θα μπορούσατε να κάνετε κράτηση για ένα μπαλκόνι Spa για 2.800 δολάρια για δύο επιβάτες ή μπορείτε να κάνετε κράτηση για την τετραμελή οικογένεια σας σε μια καμπίνα με ωκεάνια θέα, η οποία θα ήταν $ 3.014, χρησιμοποιώντας την προώθηση χωρίς παιδιά.

Η εξοικονόμηση για μια τετραμελή οικογένεια θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη σε μια εσωτερική καμπίνα για $ 2,374. "

Ταϊλάνδη

Απρίλιος είναι η τέλεια στιγμή για να επισκεφθείτε την Ταϊλάνδη. Το Φεστιβάλ Songkran λαμβάνει χώρα, η οποία είναι η γιορτή του νέου έτους της Ταϊλάνδης (προσέξτε τον αγώνα πυροβόλων όπλων). Και τα εισιτήρια μετ 'επιστροφής στην Μπανγκόκ είναι μια κλοπή σε μόλις $ 600.

Ταξιδιωτικός πράκτορας ταξιδιωτικών ηγετών Wally Jones είπε, "Μπορείτε να κάνετε εισιτήρια γύρου προς την Μπανγκόκ έξω από το LAX για περίπου 600 δολάρια."

Οι τιμές των ξενοδοχείων είναι περίπου 150 δολάρια ανά διανυκτέρευση, και για αυτό το μεγάλο μέρος, οι φορολογούμενοι μπορούν να φέρουν τις σημαντικές τους άλλες και να παραμείνουν υπό καθεστώς προϋπολογισμού.

Μεξικό

Κατευθυνθείτε στην Riviera Maya του Μεξικού, όπου οι επιστροφές φόρων μπορούν να τεντωθούν σε όλη την παραλία με λευκή άμμο.

"Σε λιγότερο από 1.500 δολάρια ανά άτομο, το Riviera Maya είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για να πάρετε το καλύτερο κτύπημα για το δολάριο σας για ζευγάρια, ειδικά με επιλογές all-inclusive.

Μου αρέσει η Riviera Maya για τις όμορφες παραλίες της με λευκές αμμουδιές, τις ζούγκλες και την αίσθηση της απομόνωσης », δήλωσε ο ταξιδιωτικός πράκτορας Brian Sanchez στο Menomonee Falls, Wisconsin, η θέση των Leaders Travel. "Τα θέρετρα είναι μεγάλα συγκροτήματα με απεριόριστες δραστηριότητες και διασκέδαση, ενώ δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες και προσφέρουν εξατομικευμένες υπηρεσίες. Εκτός από τα ίδια τα θέρετρα, το Riviera Maya φιλοξενεί τεράστιες επιλογές για περιηγήσεις και εκδρομές. Μπορείτε να επισκεφθείτε τα ερείπια της αρχαίας Μάγιας, όπως το Tulum και το Chichen Itza, το φερμουάρ, το ψαροντούφεκο και η κατάδυση κατάδυσης σε μερικά από τα πιο όμορφα συστήματα υφάλων στον κόσμο ».