Βρείτε οικονομικά προσιτή πολυτέλεια στην Αφρική

Τα σαφάρι της African Travel Inc. καλύπτουν τους προϋπολογισμούς του καθημερινού ταξιδιώτη

Η εικονική εμπειρία ενός σαφάρι είναι μια πολύ περιζήτητη περιπέτεια από πολλούς - αλλά συχνά δεν είναι τόσο οικονομικά προσιτή, ούτε και πολυτελής, όπως θα θέλατε. Το African Travel αλλάζει αυτό προσφέροντας υψηλής ποιότητας, αλλά και οικονομικά προσιτά πολυτελή σαφάρι, φέρνοντας την αόριστη εμπειρία σαφάρι στις μάζες.

Τα πακέτα διακοπών για σαφάρι της εταιρείας είναι μερικές από τις πιο οικονομικές εμπειρίες γύρω από αυτές και προσφέρουν αυτές τις αποταμιεύσεις σε άτομα σε ένα ομαδικό ταξίδι, δημιουργώντας μικρές, οικείες διαδρομές με καταλύματα υψηλών προδιαγραφών και μια σειρά πρόσθετων περιπετειών που μπορούν να προσαρμοστούν σε ένα συγκεκριμένο προϋπολογισμό.

Πολλά από αυτά τα πακέτα περιλαμβάνουν ακόμη και το κόστος των διεθνών αεροπορικών εισιτηρίων.

Το African Travel, Inc. είναι μια αξιόπιστη πηγή διακοπών για σαφάρι. Η εταιρεία δραστηριοποιείται εδώ και πάνω από 39 χρόνια στην Αφρική και τις ΗΠΑ. Διαθέτει αφιερωμένες, έμπειρες ομάδες στην Αφρική, ειδικούς Safari στις ΗΠΑ, εκτεταμένο μεταφορικό στόλο, πολυάριθμα ξενοδοχεία, κατασκηνώσεις και καταλύματα σε όλη τη μητρική της εταιρία, The Travel Corporation Εταιρείες θυγατρικών με έδρα την Αφρική.

Το 2016, η African Travel Inc. προσφέρει μια ποικιλία προσιτών πακέτων σαφάρι που συνδυάζουν μερικές από τις εκπληκτικές πόλεις της ηπείρου με περιπέτειες σαφάρι σε διάφορα πάρκα.

Scenic Κέιπ Τάουν & Kruger Safari Διακοπές - 2016 & 2017

Το Κέιπ Τάουν έχει ψηφιστεί "μία από τις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου" και όταν συνδυάζεται με ένα μεγάλο σαφάρι κοντά στο Kruger το ταξίδι κάνει την τέλεια εισαγωγή στα πλούσια αξιοθέατα της Νότιας Αφρικής. Ξεκινήστε με μια πτήση με ελικόπτερο κατά μήκος της ακτής του Ατλαντικού της χώρας και διαρκέστε αρκετές μέρες για να εξερευνήσετε την πόλη της μητέρας. Αναχώρηση από την πολυσύχναστη προκυμαία, τη γραφική χερσόνησο του Cape, με το τελεφερίκ στην κορυφή του Table Mountain ή την Robben Island όπου ο Νέλσον Μαντέλα φυλακίστηκε.

Οι επισκέπτες μπορούν να γεμίσουν τις ημέρες με όποιον τρόπο θέλουν. Στη συνέχεια, πετάξτε σε ένα ιδιωτικό καταφύγιο παιχνιδιών δίπλα στο εθνικό πάρκο Kruger για την προβολή των άγριων ζώων.

Θεαματική Σαφάρι της Νότιας Αφρικής

Απολαύστε τα μοναδικά αξιοθέατα και τους προορισμούς της Νότιας Αφρικής σε αυτή την επταήμερη περιοδεία. Οι επισκέπτες θα απολαύσουν τον κοσμοπολίτικο πολιτισμό, την γκουρμέ κουζίνα και την ιστορία του Κέιπ Τάουν και θα γεμίσουν τη μέρα με δραστηριότητες όπως η παρακολούθηση των φαλαινών από το ακρωτήριο της Καλής Ελπίδας, η κορυφή του παγκοσμίου φήμης Table Mountain ή η απόλαυση πολλών γευστικών κρασιών στο πανέμορφο Franschhoek Κοιλάδα.

Η παραμονή της πόλης ακολουθείται από μια εμπειρία σαφάρι στο διάσημο εθνικό πάρκο Kruger.

Το Κέιπ Τάουν και το Big Five Kruger Safari

Αυτό το σαφάρι διακοπές εξερευνά την γραφική ομορφιά του Κέιπ Τάουν, τον πολιτισμό και τα εστιατόρια παγκόσμιας κλάσης. Περάστε τέσσερις νύχτες στο The Commodore στο Victoria & Alfred Waterfront στο μαγευτικό Κέιπ Τάουν με Table Mountain ως φόντο. Στη συνέχεια, θα είστε σε θέση να χαλαρώσετε στο Bongani Mountain Lodge και να απολαύσετε το τοπίο της γύρω από το θεαματικό περιβάλλον και τον πλούτο της άγριας ζωής σε αυτό το Big-five Game Reserve στα νοτιοδυτικά σύνορα του Εθνικού Πάρκου Kruger.

Μποτσουάνα φτερωτά σαφάρι διακοπές - 2016 & 2017

Το Botswana Winged Safari Vacation είναι γεμάτο θέαση άγριας ζωής, παρθένα αποθέματα και οικεία στρατόπεδα με όλες τις ανέσεις του σπιτιού. Εκτός από την προβολή των παιχνιδιών, παρακολουθείται το πουλί στο Moremi Wildlife Reserve που βρίσκεται στην καρδιά του Δέλτα του Okavango, καθώς επίσης και το ταξίδι στο Chobe National Park. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στο καταφύγιο καθώς παρακολουθούν κοπάδια από ελέφαντες που περνούν από το δρόμο τους προς τον ποταμό και στη συνέχεια απολαμβάνουν τους ιδιοκτήτες σπιτιού ανάμεσα σε δέντρα μπαομπαβ και φωτιές.

Τανζανία Οδύσσεια Safari Διακοπές - 2016

Δείτε την άγρια ​​φύση της βόσκησης στις απέραντες πεδιάδες της έρημο της Σερενγκέτι και επισκεφθείτε το πάτωμα του κρατήρα Ngorongoro, τη μεγαλύτερη αδιάσπαστη καλντέρα σε αυτή την οδύσσεια μέσω της Αφρικής.

Οι επισκέπτες θα δουν επίσης ροζ φλαμίνγκο στη λίμνη Manyara, σπάνια λιοντάρια αναρρίχησης δέντρων και καθώς χαϊδεύετε σε άνετα καταλύματα.