Εκδρομές και περιηγήσεις για ηλικιωμένα ζευγάρια

Όταν προγραμματίζετε ένα ρομαντικό ραντεβού με τον ειδικό σας κάποιον, ίσως θελήσετε να αποφύγετε τα singles και τις οικογένειες, ώστε να μπορείτε πραγματικά να απολαμβάνετε το χρόνο μόνοι σας μαζί. Οι περισσότερες εκδρομές μόνο για ζευγάρια επικεντρώνονται στους νεότερους νεόνυμφους. Τα ζευγάρια είναι περισσότερο από ευπρόσδεκτα να συμμετάσχουν σε σχεδόν οποιαδήποτε ομάδα περιοδεία, εκτός από μονοήμερες εκδρομές, αλλά είναι δύσκολο να βρείτε περιηγήσεις που προορίζονται για ώριμα ζευγάρια.

Ανώτερα ζευγάρια που σκέπτονται ένα ρομαντικό ταξίδι έχουν μερικές επιλογές.

Εξετάστε μερικές από αυτές τις ιδέες απόδρασης ή χρησιμοποιήστε τις για να ξεκινήσετε τον προγραμματισμό του ταξιδιού σας.

All-Inclusive, Resorts Μόνο για Ζευγάρια

Για πολλούς ηλικιωμένους, η έκκληση μιας ομάδας περιοδεία περιλαμβάνει την ελευθερία να χαλαρώσετε και να αφήσετε τον προγραμματισμό του ταξιδιού σε κάποιον άλλο. Τα all-inclusive θέρετρα προσφέρουν τον ίδιο τύπο ταξιδιού χωρίς άγχος. Με λίγες εξαιρέσεις, καλύπτονται όλα όσα χρειάζεστε - διαμονή, φαγητό και καθημερινές δραστηριότητες. Τα θέρετρα μόνο για ζευγάρια κυμαίνονται από ξεκούραστες, ρομαντικές αποδράσεις μέχρι ολοήμερα, πάρτι όλα. Οι πιθανότητες είναι, μπορείτε να βρείτε ένα all-inclusive θέρετρο που σας δίνει την ευκαιρία να αναζωπυρώσει ρομαντισμό, τον τρόπο σας.

Το Bear Trail Couples Resort στο Οντάριο του Καναδά βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Algonquin Park. Αυτό το all-inclusive θέρετρο προσφέρει πολυτέλεια άγριας ζωής σε ζευγάρια όλων των ηλικιών. Μπορείτε να δοκιμάσετε το γκουρμέ εστιατόριο στο θέρετρο και να απολαύσετε ένα απόγευμα στο σπα του ξενοδοχείου. Δανειστείτε τα αλιευτικά εργαλεία του θέρετρου, τα καγιάκ και τα κανό ή ενοικιάσετε ένα μηχανοκίνητο σκάφος και βγείτε έξω στη λίμνη.

Μπορείτε επίσης να νοικιάσετε χιονοσανίδες, έλκηθρα σκυλιών και ίππους ίππων το χειμώνα. τα σκυλιά παίρνουν το καλοκαίρι μακριά.

Αν προτιμάτε να παραμείνετε στο εσωτερικό και να απολαύσετε τη ρομαντική καμπίνα ή τη σουίτα σας, μπορείτε να χαλαρώσετε μπροστά στο τζάκι (καυσόξυλα παρέχεται) ή να απολαύσετε τη μπανιέρα τζακούζι σας. Υπάρχει wi-fi πρόσβαση, έτσι μπορείτε να στείλετε τα εγγόνια σας μια φωτογραφία ή δύο - ίσως θα πάρετε μια μεγάλη εικόνα ενός μους.

Ξενοδοχεία μόνο για ζευγάρια και ημερήσιες εκδρομές

Αν η διαμονή σας σε ένα μέρος δεν σας απευθύνει έκκληση, γιατί να μην κάνετε κράτηση σε ένα θέρετρο που προσφέρει ημερήσιες εκδρομές;

Το Sun Palace Cancun Resort θα μπορούσε να είναι ο ιδανικός προορισμός σας για ρομαντικούς λόγους. Όχι μόνο έχετε όλες τις ανέσεις παραλίας και πισίνας που περιμένετε από ένα κορυφαίο θέρετρο, μπορείτε επίσης να παίξετε γκολφ ή να χαλαρώσετε στο σπα στο κοντινό Moon Palace Golf & Spa Resort, που λειτουργεί επίσης από το Palace Resorts.

Όταν αισθάνεστε περιπετειώδης, εγγραφείτε για μία από τις περιηγήσεις ημέρας του Palace Resorts. Για παράδειγμα, μπορείτε να επισκεφθείτε τον Chichen Itza, που πρόσφατα ψήφισε ένα από τα Νέα 7 Θαύματα του Κόσμου, ή να δείτε τα ερείπια των Μάγια στο Tulum. Ορισμένα πακέτα διακοπών περιλαμβάνουν εκδρομές.

Ξεναγήσεις ιδιωτικών ή μικρών ομάδων

Αν μια τακτική ομάδα περιοδεία δεν είναι αρκετά ρομαντική για εσάς, δημιουργήστε τη δική σας εμπειρία περιοδεία. Οι ιδιωτικές, εξατομικευμένες εκδρομές, συχνά αποκαλούμενες εκδρομές "μπουτίκ", προσφέρουν προσαρμοσμένα πολυτελή ταξίδια.

Το La Dolce Vita Wine Tours μπορεί να δημιουργήσει μια προσαρμοσμένη, ιδιωτική περιήγηση για εσάς. Ο Pat και ο Claudio θα σας καθοδηγήσουν σε μερικά από τα πιο ιστορικά και κύρους οινοποιεία της Ιταλίας. Είτε προτιμάτε τις οροσειρές της Τοσκάνης είτε την πολυπλοκότητα της χώρας Barolo του Πεδεμοντίου, μπορείτε να ξεφύγετε από τη ρομαντική Ιταλία με την άνετη διαμονή σας.