Πράγματα που πρέπει να κάνετε δωρεάν στη Χαβάη

Ένας από τους συνηθέστερους λόγους που οι άνθρωποι δίνουν επειδή δεν επισκέφθηκαν τη Χαβάη είναι ότι είναι τόσο ακριβό. Χορηγημένος, ανάλογα με το πού ζείτε, το αεροπορικό εισιτήριο από μόνο του μπορεί να πάρει ένα μεγάλο κομμάτι του οικογενειακού προϋπολογισμού διακοπών και οι αεροπορικές εταιρείες συνεχίζουν να αυξάνουν τις τιμές κάθε χρόνο. Οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες, ωστόσο, προσφέρουν πωλήσεις στη Χαβάη, συχνά ως μέρος ενός πακέτου που περιλαμβάνει διαμονή.

Αντίθετα με την κοινή γνώμη, ένας ειδικός ταξιδιωτικός πράκτορας της Χαβάης, όπως το Hawaii Aloha Travel ή το Pleasant Holidays, μπορούν να βρουν καλύτερες τιμές τόσο για αεροπορικά εισιτήρια όσο και για καταλύματα από ό, τι μπορείτε μόνοι σας.

Ακόμα, αν δεν σκοπεύετε να περάσετε όλο τον χρόνο σας δίπλα στην πισίνα ή στην παραλία, θα θέλετε να βγείτε και να κάνετε πράγματα. Κάθε ένα από τα κύρια νησιά της Χαβάης είναι όμορφο με τον δικό του τρόπο και το καθένα έχει πολλά πράγματα να κάνουμε, πολλά από τα οποία είναι δωρεάν ή που κοστίζουν πολύ λίγο.

Ακολουθούν ορισμένες ιδέες για ορισμένα από αυτά τα δωρεάν ή σχεδόν δωρεάν πράγματα που μπορείτε να κάνετε ενώ είστε στη Χαβάη.