Ρωτήστε τη Suzanne: Ελάχιστη ηλικία για τις αποκριές νύχτες της αποκριάς της Universal;

Έχετε μια ερώτηση σχετικά με τον προγραμματισμό οικογενειακών διακοπών; Ρωτήστε την Suzanne Rowan Kelleher, τον εμπειρογνώμονα οικογενειακών διακοπών στο About.com.

Ερώτηση: Οι τρεις γιοι μου (ηλικίας 12, 13 και 17 ετών) έχουν αρχίσει να πηγαίνουν στις αποκριές νύχτες τρόμου στο Universal Orlando φέτος. Ειλικρινά, φαίνεται τρομακτικό και ανησυχώ ότι τα νεώτερα δύο παιδιά μου δεν είναι αρκετά μεγάλα για να το χειριστούν. Καταλαβαίνω ότι ο φόβος είναι μέρος της διασκέδασης, αλλά δεν θέλω να τραυματιστούν.

Τι προτείνεις? - Amanda K. από το Ansley Park, GA

Η Suzanne λέει: Έχετε δίκιο να σκεφτείτε δύο φορές. Η άγρια ​​δημοφιλής εκδήλωση αποκριών της Universal είναι αδιανόητα το πιο τρομακτικό frightfest στη χώρα. Ο ιστότοπος περιέχει την ακόλουθη προειδοποίηση: "Η εκδήλωση μπορεί να είναι πολύ έντονη για μικρά παιδιά και δεν συνιστάται για παιδιά κάτω των 13 ετών. Δεν επιτρέπονται κοστούμια ή μάσκες."

Παρακολούθησα τις αποκριές νύχτες φρίκης με τα εφηβικά μου παιδιά και είχαμε μια μεγάλη στιγμή, αν και δεν θα το συνιστούσα για μικρά παιδιά. Έτρεξα επίσης το ερώτημά σας από τον συνάδελφό μου Arthur Levine, ο εμπειρογνώμονας Theme Park εδώ στο About.com. Αυτή είναι η εκτίμησή του:

"Θα έλεγα ότι οι αποκριές νύχτες τρόμου είναι ένα« σκληρό PG-13 ». Όπως και οι ταινίες τρόμου που φέρουν αυτήν την βαθμολογία, υπάρχει πληθώρα γραφικών βιαιοπραγιών και ψυχολογικού χάος που απεικονίζονται με τη μορφή αίματος, gore, μανιακών πλασμάτων, κλπ., Καθώς και βλάκας, σεξουαλικά προκλητικές σκηνές και άλλα πράγματα που σίγουρα δεν είναι για εντυπωσιακά παιδιά Δεν υπάρχει κανένας τρόπος για να βιώσετε το γεγονός και να αποφύγετε το ρητό υλικό.Το ρητό υλικό είναι το γεγονός.Όσο το ελάχιστο όριο ηλικίας θα ήταν κατάλληλο, θα έλεγα ότι οι γονείς πρέπει να καθορίσουν.Αλλά χρησιμοποιώντας τη γενική κατευθυντήρια γραμμή της PG -13, υποθέτω ότι η ηλικία των 13 ετών μπορεί να είναι η ελάχιστη ηλικία που θα πρότεινα. "

Ελπίζω αυτό να βοηθήσει. Αν αποφασίσετε να το παρακάμψετε φέτος, οι αποκριές νύχτες τρόμου δεν πηγαίνουν πουθενά ώστε να μπορείτε να έρθετε όποτε αισθάνεστε ότι τα παιδιά σας είναι έτοιμα για αυτό.

Δείτε επίσης: Εδώ είναι ο οδηγός γονέα μου στο HHN .

Εξερευνήστε τις επιλογές του ξενοδοχείου στο Universal Orlando και σε κοντινή απόσταση

Ψάχνετε για οικογενειακές διακοπές; Εδώ μπορείτε να ζητήσετε από την Suzanne την ερώτησή σας.