Ένας οδηγός RVers στο Εθνικό Πάρκο Acadia

Τα εθνικά πάρκα είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή μέρη για επίσκεψη για RVers. Η ανέγγιχτη γη και τα τροχαία τοπία γίνονται πιο δημοφιλή κάθε χρόνο με εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες. Ένα γνωστό εθνικό πάρκο και ένα από τα αγαπημένα της RVers είναι το Acadia National Park στη Νέα Αγγλία. Εδώ, μια ενημερωτική επισκόπηση της Acadia, συμπεριλαμβανομένου ενός σύντομου ιστορικού, τι να κάνετε και πού να μείνετε.

Μια σύντομη ιστορία του Εθνικού Πάρκου Acadia

Ο Charles Eliot πιστεύεται ότι έχει την ιδέα να συντηρήσει τα εδάφη της Acadia.

Ο Γιώργος Δ. Μπόορ και ο πατέρας του Καρόλου πιστώνεται με την υπεράσπιση της γης και την προμήθεια δωρεών για να καταστήσει το πάρκο πραγματικότητα.

Στις 8 Ιουλίου 1916, ο Πρόεδρος Woodrow Wilson κήρυξε την ομοσπονδιακή προστασία της γης. Σε αυτό το σημείο, ήταν γνωστό ως εθνικό μνημείο Sieur de Monts. Ανακήρυξε το Lafayette National Park στις 26 Φεβρουαρίου 1919. Αργότερα μετονομάστηκε σε Εθνικό Πάρκο Acadia στις 19 Ιανουαρίου 1929 για να τιμήσει την πρώην γαλλική αποικία της Acadia.

Τι να κάνετε μόλις φτάσετε στο Εθνικό Πάρκο Acadia

Υπάρχουν μερικές κηλίδες που ξεκινούν αμέσως σαν must-dos. Αυτές περιλαμβάνουν την αναβάθμιση του Mountain Cadillac Mountain. Αυτή η κορυφή των 1,530 ποδών θα ήταν αρκετά πενιχρή σε άλλες πολιτείες, αλλά είναι στην πραγματικότητα το ψηλότερο βουνό στην ανατολική ακτή. Προσφέρει εκπληκτική θέα στην ακτή και τον γύρω ωκεανό και δεν ανησυχεί αν έχετε προβλήματα κινητικότητας, μπορείτε να πάρετε μια κίνηση μέχρι την κορυφή.

Αν ψάχνετε να πάρετε πολλά αξιοθέατα μέσα, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να πάρετε το 27 μίλι Πάρκο Loop Road. Αυτός ο δρόμος θα σας μεταφέρει σε διάφορα μέρη της Acadia και θα σας δώσει πολλά διαφορετικά περιβάλλοντα για να δείτε, συμπεριλαμβανομένων των ακτών, των δασών και των λόφων.

Αν είστε ένας μεγάλος ανεμιστήρας αγριολούλουδων ή ένας άπληστος παρατηρητής πουλιών, δεν υπάρχει καλύτερος χώρος από τους κήπους της Acadia.

Ενώ είναι μικρός σε μόλις ένα στρέμμα, οι κήποι της Acadia σας δίνουν μια μεγάλη έρευνα για όλα τα είδη ανθοφόρων φυτών και πολλά από τα πουλιά που βρίσκονται στο Εθνικό Πάρκο Acadia.

Υπάρχουν αρκετές άλλες δραστηριότητες και πράγματα που μπορείτε να κάνετε στην Acadia, οι λάτρεις της υπαίθριας ζωής θα απολαύσουν τη διαδρομή με τα πόδια ή με ποδήλατο, καγιάκ , ψάρεμα, geocaching , αναρρίχηση και, φυσικά, το διάσημο πουλί της Acadia. Για όσους είναι λιγότερο δραστήριοι, η Acadia προσφέρει πολλά πράγματα να κάνει, όπως μουσεία, περιηγήσεις με λεωφορείο, κέντρα επισκεπτών και συνήθως υπάρχουν και εποχιακά γεγονότα για εσάς. Η Acadia έχει κάτι για σχεδόν όλους.

Πότε για να πάτε στο Acadia National Park

Αν δεν έχετε βρεθεί ποτέ στα βορειοανατολικά, πρέπει να ξέρετε ότι το βάζετε, μπορεί να κρυώσει. Acadia δεν είναι το ιδανικό μέρος για να πάει το χειμώνα, όχι μόνο θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για τις ακραίες θερμοκρασίες, πολλά από τα τμήματα και οι δρόμοι στο πάρκο θα κλείσουν για το χειμώνα.

Η εποχή του ώμου, όπως η άνοιξη και το φθινόπωρο, μπορεί να χτυπήσει ή να χάσει για την Acadia. Θα μπορούσατε να απολαύσετε μερικές ήπιες θερμοκρασίες, αλλά περισσότερο από πιθανό θα είναι ακόμα αρκετά δροσερό. Γι 'αυτό συνιστάται να επισκεφθείτε το Acadia το καλοκαίρι για τις πολλές ώρες ηλιοφάνειας και πιο ανθεκτικό καιρό.

Θα είναι γεμάτο, αλλά αξίζει τον κόπο.

Το Acadia είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να μυρίσετε τον αλμυρό αέρα της Νέας Αγγλίας, να εξερευνήσετε τις μαγευτικές ακτές του Maine και να κάνετε κάποια εξαιρετική παρατήρηση πουλιών. Αν αυτό ακούγεται σαν ένα ιδανικό ταξίδι προς εσάς, σκεφτείτε το Εθνικό Πάρκο Acadia για την επόμενη μεγάλη σας εκδρομή RV.