Οδηγός Insider για το Pacific Centre Mall στο Downtown Vancouver

Τι να περιμένετε στο μεγαλύτερο υπόγειο εμπορικό κέντρο στο Βανκούβερ, BC

Ένα από τα κορυφαία 5 εμπορικά κέντρα στην πόλη, Pacific Center Mall είναι το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στο Downtown Vancouver , αν και δεν θα το ήξερε να το κοιτάξει. Σε ένα masterstroke του πολεοδομικού σχεδιασμού, τα περισσότερα από τα 100 καταστήματα μεγάλης ονομασίας του εμπορικού κέντρου είναι υπόγεια, διατηρώντας τον ορίζοντα υπεράνω του εδάφους και καθιστώντας τα ψώνια στο κέντρο της πόλης άνετα, ανεξάρτητα από τον καιρό.

Ακόμη και αν δεν είχατε ποτέ βρεθεί στο Βανκούβερ, μπορεί να αναγνωρίσετε την είσοδο γυάλινο θόλο του Ειρηνικού (εικόνα). έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές που γυρίστηκαν στο Βανκούβερ, συμπεριλαμβανομένων των Arrow και Smallville !

Μέρος της κεντρικής εμπορικής περιοχής του Downtown, το Pacific Centre συνδέεται με υπερυψωμένο διάδρομο με το πολυκατάστημα Holt Renfrew και με κυλιόμενες σκάλες στο πολυκατάστημα The Bay (Company Bay). είναι επίσης μόνο ένα τετράγωνο μακριά από τα διάσημα καταστήματα Robson Street και την Alberni Street, τον πολυτελή προορισμό για ψώνια του Βανκούβερ . Με τόσο πολύ κοντινή απόσταση, το Pacific Centre λειτουργεί καλά ως σημείο εκκίνησης για μια ημέρα αγορών στο Downtown!

Τα καταστήματα του Pacific Centre διαχειρίζονται τη γκάμα, από οικονομική άποψη, από φθηνές έως ακριβότερες επιλογές αγορών. Τα καταστήματα περιλαμβάνουν τα MaxMara, H & M και La Senza. πολλά καταστήματα έχουν τοποθεσίες τόσο στο εμπορικό κέντρο όσο και στην οδό Robson Street: Aldo Shoes, Bebe και Guess, για να αναφέρουμε μόνο μερικά. (Εάν ο καιρός είναι καλός, προτιμώ να ψωνίζω στην Robson Street, αλλά το εμπορικό κέντρο είναι μια φανταστική επιλογή όταν βρέχει ή κρυώνει.)

Υπάρχει αφθονία τεχνολογίας στο Pacific Centre, όπως η Apple, η Sony και τα υποκαταστήματα για Fido, Rogers και TELUS.

Πλήρης λίστα με τα καταστήματα Pacific Center Mall και την ιστοσελίδα του Pacific Centre

Πως θα φτάσετε στο Pacific Center Mall

Η κεντρική είσοδος του Pacific Center Mall βρίσκεται στην οδό 700 W Georgia. μπορείτε επίσης να φτάσετε στο εμπορικό κέντρο μέσω του πολυκαταστήματος The Hudson Bay Company .

Για τους οδηγούς, υπάρχει το πάρκο Pacific Center Mall ή πολλές άλλες παρκάδες σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.

Ο δρόμος στάθμευσης είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί.

Με τη διαμετακόμιση, μπορείτε να πάρετε σχεδόν οποιοδήποτε λεωφορείο στο κέντρο της πόλης ή να πάρετε τη γρήγορη διαμετακομιστική γραμμή του Καναδά προς το σταθμό του κεντρικού σταθμού του Βανκούβερ

Χάρτης στο Pacific Centre Mall

Αξιοποιήστε στο έπακρο την επίσκεψή σας / τα κοντινά αξιοθέατα

Προφανώς, δεδομένης της τοποθεσίας της στην καρδιά της εμπορικής περιοχής του Downtown Vancouver, μπορείτε εύκολα να περάσετε μια ολόκληρη μέρα για ψώνια: ξεκινήστε από το κέντρο του Ειρηνικού και στη συνέχεια κατευθυνθείτε προς τους άλλους προορισμούς αγορών Downtown (όλα σε κοντινή απόσταση) που αναφέρονται παραπάνω (Robson Street, Alberni Street, πολυκαταστήματα).

Το Pacific Centre Mall βρίσκεται επίσης σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από άλλα αξιοθέατα του Downtown, όπως η Πινακοθήκη Βανκούβερ, η πλατεία Robson και η προκυμαία του Downtown, η οποία περιλαμβάνει το Place Canada και το Lookout στο λιμενικό κέντρο .

Είτε ψωνίζετε είτε επισκέπτεστε τα αξιοθέατα, θα πρέπει να φάτε! Μπορείτε να πάτε εξαιρετικά casual και να δοκιμάσετε μερικά από τα διάσημα τρόφιμα στο δρόμο του Βανκούβερ ή να δειπνήσετε σε ένα από τα Top 10 εστιατόρια στο κέντρο του Βανκούβερ .