Το Ναυτικό Ναυτικό της Ουάσιγκτον και το Μουσείο (Οδηγός Επισκεπτών)

Το Ναυτικό Ναυτικό της Ουάσιγκτον, το πρώην ναυπηγείο του Πολεμικού Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών, χρησιμεύει ως έδρα του Αρχηγού Ναυτικών Επιχειρήσεων και είναι επίσης έδρα για το Ναυτικό Ιστορικό Κέντρο στην Ουάσινγκτον, DC. Οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν το Ναυτικό Μουσείο και την Πινακοθήκη Ναυτικού για να μάθουν για την ιστορία του Ναυτικού από τον Επαναστατικό Πόλεμο μέχρι σήμερα. Παρόλο που το Ναυτικό Ναυτικό της Ουάσινγκτον βρίσκεται μακριά από το πεπατημένο μονοπάτι από τα υπόλοιπα μουσεία της Ουάσινγκτον, είναι ένα από τα καλύτερα αξιοθέατα για οικογένειες.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι η ασφάλεια είναι σφιχτή σε αυτήν την εγκατάσταση και υπάρχουν περιορισμοί για τους επισκέπτες. Οι επισκέπτες χωρίς στρατιωτικά διαπιστευτήρια θα πρέπει να ελεγχθούν από το προσωπικό του Κέντρου Επισκεπτών πριν από την είσοδο από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή. Το προσωπικό των μουσείων δεν επιτρέπεται να συνοδεύει επισκέπτες τα Σαββατοκύριακα. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την επίσκεψη παρακάτω.

Το Ναυτικό Μουσείο στο Washington Navy Yard προσφέρει διαδραστικά εκθέματα και παρουσιάζει ναυτικά αντικείμενα, μοντέλα, έγγραφα και έργα τέχνης. Τα εκθέματα περιλαμβάνουν μοντέλα πλοίων, υποθαλάσσια οχήματα, υποβρύχια, διαστημική κάψουλα, καταστροφικό παροπλισμό και πολλά άλλα. Ειδικές εκδηλώσεις προγραμματίζονται όλο το χρόνο, συμπεριλαμβανομένων εργαστηρίων, διαδηλώσεων, αφήγησης και μουσικών παραστάσεων. Η Ναυτική Πινακοθήκη παρουσιάζει τα δημιουργικά έργα στρατιωτικών καλλιτεχνών.

Τοποθεσία

9ο και Μ Sts. SE, Κτίριο 76, Ουάσιγκτον, DC

Οι επισκέπτες πρέπει να εισέλθουν στους χώρους στους δρόμους της 11ης και της Οδού. Το Washington Navy Yard βρίσκεται κατά μήκος του ποταμού Anacostia κοντά στο Nationals Park , στο στάδιο του μπέιζμπολ του DC.

Η γειτονιά βρίσκεται στη μέση της αναζωογόνησης. Ο κοντινότερος σταθμός του μετρό είναι το Ναυτικό Yard. Δείτε ένα χάρτη . Ο χώρος στάθμευσης είναι πολύ περιορισμένος στο σταθμό Washington Navy Yard. Η καταχώρηση του οχήματος και η απόδειξη της ασφάλισης ή της σύμβασης μίσθωσης απαιτούνται για την οδήγηση στη βάση. Ο χώρος στάθμευσης είναι επίσης διαθέσιμος στην παρτίδα που βρίσκεται δίπλα στο Ναυπηγείο στην διασταύρωση της 6ης και της M St SE.

Ωρες

Ανοιχτά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ. και από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

Αδεια

Η είσοδος είναι δωρεάν. Κατόπιν αιτήματος παρέχονται ξεναγήσεις με ξεναγό και ξεναγήσεις. Οι επισκέπτες πρέπει να έχουν είτε Κάρτα Κοινής Πρόσβασης του Υπουργείου Άμυνας, ένα ενεργό στρατιωτικό, συνταξιούχο στρατιωτικό ή στρατιωτικό εξαρτώμενο ταυτότητα · ή μια συνοδεία με ένα από αυτά τα διαπιστευτήρια. Όλοι οι επισκέπτες ηλικίας 18 και άνω πρέπει να έχουν αναγνωριστικό φωτογραφίας. Οι επισκέπτες μπορούν να κανονίσουν μια εκδρομή εκ των προτέρων με την κλήση (202) 433-4882.

Γκαλερί Ναυτικών Μουσείων

Ιστοσελίδα: www.history.navy.mil

Για να μάθετε περισσότερα για τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στην περιοχή, δείτε 10 πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Capitol Riverfront στην Ουάσιγκτον DC.