Όλα για το εθνικό πάρκο στην Ουάσιγκτον, DC

Το Εθνικό Στάδιο, ένα στάδιο 611 εκατομμυρίων δολαρίων μπέιζμπολ για τους υπηκόους της Ουάσινγκτον, άνοιξε για την εποχή του 2008. Επισήμως ονομάζεται Εθνικό Πάρκο, το νέο στάδιο πρωτοπορεί στην αναζωογόνηση του διαδρόμου της Ουάσινγκτον, DC κοντά στο Πολεμικό Ναυπηγείο και το Anacostia Waterfront. Το state-of-the-art ballpark σχεδιάστηκε για να εξασφαλίζει μια μεγάλη εμπειρία θέασης και διασκέδαση για όλους.

Η Εθνική Ομάδα Μπέιζμπολ της Ουάσινγκτον , που ανήκει στην οικογένεια Lerner της Ουάσινγκτον, είναι αγωνιστική στο National League Base League του East League.

Οι νικητές παίζουν 81 εγχώρια παιχνίδια κάθε σεζόν στο Nationals Park. Το στάδιο είναι ανοιχτό όλο το χρόνο για όλους τους τύπους εκδηλώσεων.

Τοποθεσία Στάδιο

1500 South Capitol Street, SE
Ουάσιγκτον

Το γήπεδο οριοθετείται από την οδό South Capitol προς τα δυτικά, τη N Street στα βόρεια, την First Street στα ανατολικά και τη λεωφόρο Potomac στη νότια. Δείτε ένα χάρτη και οδηγίες για το Nationals Park.

Μεταφορά στο Εθνικό Στάδιο

Ο ευκολότερος τρόπος για να φτάσετε στο Nationals Baseball Stadium είναι με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Η στάση Navy Yard του μετρό είναι περίπου 1/2 τετράγωνο από την κύρια είσοδο. Διαβάστε περισσότερα για τη μεταφορά και το πάρκινγκ στο Nationals Stadium .

Εισιτήρια

Οι ατομικές τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από $ 5 έως $ 325 (τιμές 2017), με $ 5 εισιτήρια διαθέσιμα μόνο στο Nationals Box Box Office την ημέρα του παιχνιδιού. Καθ 'όλη τη διάρκεια της σεζόν, οι εθνικές αρχές της Ουάσινγκτον προσφέρουν ποικίλες εκπτώσεις και διαφημιστικά δώρα. Δείτε λεπτομέρειες σχετικά με εισιτήρια, εκπτώσεις και προσφορές

Φαγητό στο Εθνικό Στάδιο

Το εστιατόριο Red Porch στο Centre Field Plaza - Ανοίξτε δυόμισι ώρες πριν το παιχνίδι. Το μενού διαθέτει τρία στυλ πτέρυγας, όπως φτερά τσίλι σε ταϊλανδέζικο στιλ, μια ιταλική πίτσα με ψιλοκομμένο σαλάτα και μια επιλογή από Minor League Kids Meals. Το κόκκινο βεράντα διαθέτει επίσης μια ποικιλία από μπύρες βόλτας και μια ποικιλία από αμερικανικές μπύρες μικροβιομηχανίας.

Εξωτερικές αίθουσες τραπεζαρίας βρίσκονται και στις δύο πλευρές του εστιατορίου με τέντα που καλύπτει τα τραπέζια Center Field Plaza. Οι συρόμενες γυάλινες πλάκες και οι γυάλινες θύρες roll-up επιτρέπουν στους οπαδούς να γνωρίσουν τα βλέμματα και τους ήχους του πάρκου ενώ απολαμβάνουν το γεύμα τους σε κλειστούς χώρους.

Παραχωρήσεις σε όλο το πάρκο - Τα μενού περιλαμβάνουν τοπικά πιάτα και καινοτόμες εκδόσεις των αγαπημένων του DC. Τέσσερις νέες έννοιες παραχωρήσεων θα εισαχθούν στο πάρκο, συμπεριλαμβανομένου ενός καλαθιού με υγιεινά πιάτα, με υγιεινά περιτυλίγματα, φρέσκες σαλάτες, λαχανικά και χούμους και φρέσκα φρούτα. Το Pit στην Κόκκινη Σοφίτα, που ανοίγει στη μέση της σεζόν και σερβίρει παραδοσιακό μπάρμπεκιου pit που παρασκευάζεται σε σχάρα με κάρβουνο. μια στάση παραχώρησης μπάρμπεκιου, ανοίγοντας επίσης τη μέση σεζόν στην κύρια εκδήλωση, που εξυπηρετεί τα πλευρά, τράβηξε το χοιρινό και το στήθος? και το Grill Triple Play, που βρίσκεται στο αριστερό πεδίο V και προσφέρει ένα τράβηγμα χοιρινό σάντουιτς και το πόδι-μακρύ σάντουιτς Crab Louie. Η ομάδα προσφέρει τρία γεύματα αξίας σε διάφορα περίπτερα: το Nats Dog Meal, Nats Dog, 16-oz. σόδα και μάρκες. Το Nacho Value Pack, τα μικρά nachos και δύο σόδες των 16 οζ. και το πακέτο αξίας Popcorn, μπανιέρα popcorn των 12 οζ και δύο σόδες 16 κιλών.