Η γειτονιά CityCenterDC στο κέντρο της πόλης

Το CityCenterDC είναι μια νέα συνοικία 10 στρεμμάτων που χτίστηκε στην παλιά τοποθεσία του συνεδριακού κέντρου στο Downtown Washington, DC. Η πρώτη φάση του έργου (που ξεκίνησε στα τέλη του 2013) είναι φιλική προς τους πεζούς με λιανική πώλησης άνω των 185.000 τετραγωνικών μέτρων που βρίσκεται στη βάση έξι κτιρίων που περιλαμβάνουν 458 ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και 216 μονάδες συγκυριαρχία. και 520.000 τετραγωνικά πόδια χώρου γραφείων. Το έργο περιλαμβάνει επίσης 1.555 θέσεις στάθμευσης κάτω από την κατηγορία. ένα νέο πλέγμα δρόμου που επαναφέρεται σε ολόκληρο τον ιστότοπο και σχεδόν ένα στρέμμα δημόσιων ανοιχτών χώρων.

Το CityCenterDC βρίσκεται μεταξύ της λεωφόρου της Νέας Υόρκης και των 9ων και H και 11ων οδών, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το συνεδριακό κέντρο της Ουάσινγκτον και το κέντρο Verizon.

Οι κατοικίες στο CityCenterDC

Τα συγκροτήματα 216 ενός και δύο υπνοδωματίων διαθέτουν φωτεινούς σύγχρονους εσωτερικούς χώρους με ανοιχτά σαλόνια και παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, καθώς και μπαλκόνια και υπαίθριους χώρους μέχρι 900 τετραγωνικά πόδια. Οι ανέσεις περιλαμβάνουν εποχιακή εξωτερική πισίνα. ρεσεψιόν 24 ώρες την ημέρα. γυμναστήριο; στούντιο γιόγκα? μπαρ lounge; δύο επεκτατικά πάρκα στέγης, καθώς και ένα ήσυχο χαρακτηριστικό γνώρισμα νερού στον τελευταίο όροφο. εξωτερικές κουζίνες και τραπεζαρία. πυρκαγιά; αποθήκευση κρασιού · εσωτερική τραπεζαρία; κουζίνα κουζίνας? executive room room? σουίτα φιλοξενουμένων. διαμορφωμένη βεράντα. και μια αίθουσα θεραπείας σπα. Μια διαδραστική γκαλερί πωλήσεων βρίσκεται στη Λεωφόρο 901 της Νέας Υόρκης, NW με ένα εντυπωσιακό μοντέλο κλίμακας για ολόκληρη την ανάπτυξη, ένα πλήρως διαμορφωμένο σπίτι μοντέλο και μια εντυπωσιακή θέα της νέας γειτονιάς υπό κατασκευή.

Διαμερίσματα CityCenterDC

Τα 458 πολυτελή διαμερίσματα είναι σχεδιασμένα με λειτουργικές διατάξεις, όπως σημαντικά σαλόνια, ανοιχτές κουζίνες και δάπεδα από μπαμπού. Τα κτίρια περιλαμβάνουν μια εξωτερική πισίνα, ένα διώροφο γυμναστήριο και περιπάτους σκύλων στον τελευταίο όροφο.

Καταστήματα λιανικής πώλησης και εστιατόρια

Το CityCenterDC θα αποτελείται από πάνω από 50 καταστήματα, εστιατόρια και καφετέριες, συμπεριλαμβανομένου ενός μοναδικού συνδυασμού τοπικών, εθνικών και διεθνών εμπορικών σημάτων.

Τα εστιατόρια που είναι ανοιχτά σήμερα περιλαμβάνουν το Double Eagle Steak House του Del Frisco, το DBGB Kitchen and Bar και το Mango Tree Restaurant. Οι έμποροι λιανικής πώλησης περιλαμβάνουν το BOSS, το Burberry, το Kate Spade New York, το Morgenthal Frederics, τον Paul Stuart, τη Μεγάλη Δημοκρατία και πολλά άλλα.

Ξενοδοχείο στο CityCenterDC

Το ξενοδοχείο είναι το Conrad Washington, DC, το νεότερο ακίνητο στο χαρτοφυλάκιο πολυτελών εμπορικών σημάτων Conrad Hotels & Resorts που λειτουργεί από το Hilton Worldwide. Το έργο σχεδιάστηκε από την Herzog & de Meuron Architekten, μια διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία σχεδιασμού με έδρα τη Βασιλεία της Ελβετίας και την HKS Architects, Inc., εταιρεία σχεδιασμού με έδρα το Ντάλλας, με γραφεία σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Περιφέρειας Κολούμπια, ως Αρχιτέκτονας του Αρχείου.