Ινδικό εστιατόριο στο Βανκούβερ, BC

Αν αγαπάτε την ινδική κουζίνα, το Βανκούβερ είναι το μέρος που πρέπει να γίνει, ίσως επειδή ο πληθυσμός της περιοχής του Βανκούβερ αποτελείται από περισσότερους από 250.000 εθνοκαναδούς (από το 2014). Από την εξαιρετικά φημισμένη ινδική σύντηξη μέχρι τα παραδοσιακά tandoori και το κοτόπουλο βούτυρο - ένα τοπικό φαβορί - τα κορυφαία ινδικά εστιατόρια στο Βανκούβερ έχουν κάτι για όλους και για κάθε προϋπολογισμό.

Παρόλο που υπάρχουν πολλά ινδικά εστιατόρια στις γειτονιές της Μικρής Ινδίας και του Punjabi Market του South Vancouver, μερικά από τα καλύτερα ινδικά φαγητά βρίσκονται στην ίδια την πόλη. Πολλά από αυτά τα εστιατόρια έχουν επιλογές για vegan, χορτοφάγους και χωρίς γλουτένη, οπότε ανεξάρτητα από τους περιορισμούς της διατροφής σας, μπορείτε να απολαύσετε μερικά ινδικά τρόφιμα υψηλής ποιότητας.

Όταν ταξιδεύετε στο Βανκούβερ, μην ξεχνάτε ότι θα πρέπει να ανταλλάξετε αμερικανικό νόμισμα με καναδικά δολάρια, αλλά οι περισσότερες τράπεζες και ακόμη και ορισμένα ΑΤΜ θα σας επιτρέψουν να κάνετε την ανταλλαγή έναντι αμοιβής.