Βόρεια Γεωργία Οινοποιεία, εκδρομές και γευσιγνωσίες

Μόλις μια ώρα βόρεια της Ατλάντα είναι οι όμορφες μικρές πόλεις της Βόρειας Γεωργίας Βουνών και της Γεωργίας κρασί. Τα οινοποιεία της Βόρειας Γεωργίας είναι ο τέλειος προορισμός για μια απόδραση το Σαββατοκύριακο ή ακόμα και ένα ημερήσιο ταξίδι. Παρέχουν μια απόδραση από την πόλη και ακόμη και ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στην περιοχή της Ατλάντα. Τα οινοποιεία είναι επίσης δημοφιλείς προορισμοί για κόμματα της Ατλάντας bachelorette και μερικοί προσφέρουν ακόμη και το χώρο ως χώρος γάμου.

Τα κρασιά της Γεωργίας έχουν τη δική τους μοναδική γεύση και τα σταφύλια που καλλιεργούνται στη Γεωργία είναι αρκετά διαφορετικά από αυτά που βρίσκονται στις δυτικές περιοχές παραγωγής οίνου όπως η Καλιφόρνια και το Όρεγκον. Τα κρασιά τείνουν να είναι πιο γλυκά, συχνά γίνονται από το σταφύλι Muscadine και μερικές φορές ενσωματώνουν και άλλα είδη φρούτων. Οι αμπελώνες τείνουν να είναι μικρές και οικείες με αίθουσες γευσιγνωσίας στο χώρο του ξενοδοχείου.

Μάθετε για τα οινοποιεία που βρίσκονται στη Βόρεια Γεωργία παρακάτω.

Helen, GA Οινοποιεία περιοχής:

Η Helen, GA - γνωστή για τα γοητευτικά της βαυαρικά βλέμματα και ετησίως εορτασμούς του Octoberfest - φιλοξενεί αρκετούς οινοπαραγωγούς της Γεωργίας.

Η οινοποιία Habersham παράγει κρασί από το 1983 και προσφέρει δωρεάν γευσιγνωσίες. Οι εκδρομές είναι διαθέσιμες, αλλά πρέπει να διευθετηθούν εκ των προτέρων, αλλά η περιοχή παραγωγής είναι ορατή στο χώρο γευσιγνωσίας, ώστε να μπορείτε να πάρετε μια ματιά πίσω από τις σκηνές. Habersham πηγές από πολλαπλούς αμπελώνες στη βόρεια Γεωργία και παράγει τρεις διαφορετικές γραμμές κρασιού.

Η οινοποιία Habersham βρίσκεται στην οδό 7025 S. Main Street (Highway 75), Helen, GA. Οι ώρες είναι Δευτέρα - Σάββατο 10:00 π.μ. - 6:00 μ.μ. και Κυριακή 12:30 μ.μ. - 6:00 μ.μ.

Το Yonah Mountain Vineyards, ένας από τους νεότερους αμπελώνες της Γεωργίας, ιδρύθηκε το 2005 και διαθέτει αίθουσα γευσιγνωσίας που προσφέρει πλήρεις και μερικές γευσιγνωσίες για μια μικρή χρέωση.

Ο αμπελώνας έχει τρεις γραμμές κρασιού και έχει επίσης ένα κλαμπ για τους λάτρεις της μάρκας. Τα Σάββατα, οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στη μοναδική σπηλιά κρασιού της Γεωργίας και να λάβουν ένα αποκλειστικό δείγμα βαρελιών για επερχόμενα κρασιά. Το Yonah Mountain βρίσκεται στην εθνική οδό 2454-B 17, Sautee, GA. Οι ώρες είναι Δευτέρα - Πέμπτη 11:00 - 17:00, Παρασκευή - Σάββατο 11:00 - 18:00 και Κυριακή 12:30 - 18:00

Λίγο πιο κάτω από το δρόμο είναι το Sautee Nacoochee Vineyards, ένα άλλο αρκετά νέο οινοποιείο Georiga. Η αίθουσα γευσιγνωσίας βρίσκεται στο Nacoochee Crossing στο Sautee, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε κρασιά σε μια μεγάλη γέφυρα με θέα τα αμπέλια. Οι ώρες ποικίλλουν, καλέστε το 706.878.1056 για ώρες.

Dahlonega, GA Οινοποιεία περιοχής:

Η Dahlonega, η χώρα της χρυσής βροχής της Γεωργίας , είναι επίσης η γη αρκετών κορυφαίων οινοποιείων της Γεωργίας.

Το Wolf Mountain Vineyards and Winery είναι ένας από τους πιο όμορφους αμπελώνες της Γεωργίας. Η μεγάλη αίθουσα γευσιγνωσίας προσφέρει γευσιγνωστικές πτήσεις ($ 10 - $ 20 ανά άτομο) και περιηγήσεις (Σάββατα και Κυριακές, 30 δολάρια). Επίσης, σερβίρουν ένα περιορισμένο μενού τα Σαββατοκύριακα, για να γευματίσετε ενώ δοκιμάζετε. Επίσης φιλοξενούν γαστρονομικό βραδινό γεύμα, δείπνα οινοποιών και γεύματα καφέ με κρατήσεις. Το Wolf Mountain παράγει μια μεγάλη ποικιλία κρασιών, συμπεριλαμβανομένων κόκκινων, λευκών, λιμανιών και αφρωδών οίνων.

έχει μια λέσχη κρασιού ώστε να μπορείτε να πάρετε τα κρασιά που αποστέλλονται απευθείας στο σπίτι σας σε τριμηνιαία βάση. Επισκεφθείτε το βουνό Wolf στο 180 Trail Mountain Wolf, Dahlonega, GA.

Τα Frogtown Cellars έχουν μια όμορφη τοποθεσία στο βουνό με μια μεγάλη γέφυρα όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα μπουκάλι κρασί ή να απολαύσετε ένα χαλαρό μεσημεριανό γεύμα (μόνο Σαββατοκύριακα). Προσφέρουν τρεις διαφορετικές επιλογές γευσιγνωσίας κρασιού - ξηρό κόκκινο, ξηρό λευκό ή συνδυασμένη γεύση. Το Frogtown διαθέτει επίσης μια λέσχη κρασιού. Το οινοποιείο βρίσκεται στο 700 Ridge Point Drive, Dahlonega, GA. Οι ώρες είναι Δευτέρα - Παρασκευή 12:00 - 5:00 μ.μ., Σάββατο 12:00 π.μ. - 6:00 μ.μ. και Κυριακή 12:30 μ.μ. - 5:00 μ.μ.

Το Three Sisters Vineyard είναι ένα δημοφιλές οινοποιείο της Βόρειας Γεωργίας. Ο οικογενειακός αμπελώνας προσφέρει εκδρομές και γευστικές δοκιμές από την Πέμπτη έως την Κυριακή, με τακτικές γευσιγνωσίες και ειδικές εποχιακές εκδόσεις καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Διαθέτουν ελαφριά σνακ και επίσης σας επιτρέπουν να φέρετε ένα μεσημεριανό γεύμα για πικ-νικ, αν θέλετε. Τρεις Sisters σας συνιστούν να χρησιμοποιήσετε τις οδηγίες τους για να βρείτε το οινοποιείο και να αποφύγετε τη χρήση υπηρεσιών ηλεκτρονικής καθοδήγησης. Οι ώρες είναι Πέμπτη - Σάββατο από τις 11:00 π.μ. έως τις 5:00 μ.μ. και τις Κυριακές από τις 1:00 μ.μ. έως τις 5:00 μ.μ.

Το BlackStock Vineyards ήταν ο πρώτος αμπελώνας στην Dahlonega και εξακολουθεί να είναι ο μεγαλύτερος. Προσφέρουν γευσιγνωσίες όλο το χρόνο στο οινοποιείο. Το BlackStock βρίσκεται στην οδό 5400 Town Creek Road, Dahlonega, Γεωργία. Οι ώρες είναι Δευτέρα - Σάββατο, 10 π.μ. - 6 μ.μ. και Κυριακές από 12:30 μ.μ. - 6 μ.μ.