Παλμ Σπρινγκς Λευκό Κόμμα 2017

Γιορτάζοντας το θρυλικό White Party στο Palm Springs

Μετά από έναν μακρύ και ζωντανό χειμώνα διασκέδασης, ηλιοθεραπείας, κρουαζιέρας και προαιρετικής διασκέδασης, η πόλη του Palm Springs απολαμβάνει ίσως το πιο συναρπαστικό ξόρκι για τους ταξιδιώτες της GLBT στις αρχές της άνοιξης, όταν το πιο εκπληκτικό event του Jeffrey Sanker, το Palm Springs White Κόμμα, τραβάει μάζες άνδρες χωρίς μανίκια, που ταιριάζουν και χτυπάνε για ένα παρατεταμένο Σαββατοκύριακο με πάρτι Α-καταλόγου και γλέντι. Το Λευκό Κόμμα μεταφέρθηκε φέτος και θα λάβει χώρα στις 5-8 Μαΐου 2017. πραγματοποιείται περίπου ένα μήνα μετά την εβδομάδα Dinah Shore , η οποία φέρνει χιλιάδες λεσβίες στην πόλη στις αρχές Απριλίου.

Το βραβευμένο White Party, το οποίο είναι τώρα στο 28ο έτος, λαμβάνει χώρα από τις 5 Μαΐου έως τις 8 Μαΐου 2017 και περιλαμβάνει αρκετές πολυαναμενόμενες εκδηλώσεις και πάρτι για αρκετές μέρες και χαρακτηρίζει τους γνωστούς DJ ως Offer Nissim, Alex Acosta, Dan Slater, Danny Verde, Dawna Montell, Ralphi Rosario, Sagi Kariv, Thiago Oliveira. Επίσης, ελέγξτε εδώ για ενημερώσεις για τους φετινούς επισκέπτες.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα δημοσιευτούν καθώς πλησιάζει η ημερομηνία. Εδώ είναι μια ματιά πίσω στο γεγονός του περασμένου έτους, μόνο για να δώσει μια ιδέα για το τι μπορείτε να περιμένετε.

Οι εορτασμοί ξεκίνησαν στην PS την Παρασκευή στο Renaissance Palm Springs, το site των πρώτων δύο γιορτών, ένα πάρτι δίπλα στο μεσημέρι από τις 6 το μεσημέρι. ακολουθούμενη από το All-New Commando - στρατιωτική μπάλα στο κέντρο εκδηλώσεων Renaissance Hotel, το οποίο έλαβε χώρα από τις 9 μ.μ. έως και πολύ πριν τον ύπνο σας. Το πάρτι παρουσίασε αρκετούς κορυφαίους DJ, καθώς και ένα σαλόνι στο λόμπι και έλεγχο ρούχων.

Το Σάββατο, οι ξενώνες κατευθύνθηκαν στο πάρκο Wet & Wild Water Park , που πραγματοποιήθηκε από τις 11 π.μ. έως τις 6 μ.μ. στο μοναδικό πάρκο νερού στο Palm Springs.

Υπάρχει δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο μεταξύ του Renaissance Hotel και αυτό το υπέροχο πάρκο 21 στρεμμάτων γεμάτο με νεροτσουλήθρες, πισίνες και βόλτες.

Ακολούθησε το κύριο γεγονός, το Λευκό Κόμμα , από τις 9 μ.μ. έως τις 7 το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο του Παλμ Σπρινγκς και διαθέτει πλήθος ταλαντούχων DJ και μουσικών.

Την Κυριακή, μην νομίζετε ότι πρόκειται απλώς να καθίσετε και να μην κάνετε τίποτα.

Και πάλι, υπήρχε ένα πάρτι δίπλα στην πισίνα , αυτή τη φορά από τις 11 π.μ. έως τις 4 μ.μ. Ακολούθησε από τις 4 μ.μ. έως τις 10 μ.μ. από το Sunday Sun T-Dance , το οποίο πραγματοποιήθηκε στο πάρκο White Party Park, απέναντι από το Συνεδριακό Κέντρο του Palm Springs και είχε Ferris Wheel και τεράστια επίδειξη πυροτεχνημάτων. Χρεώθηκε το μεγαλύτερο T-Dance στον κόσμο, φιλοξενείται από τους DJ Grind και Ralphi Rosario.

Τέλος, το Σαββατοκύριακο κατέληξε με το Party Closing Sunday στο Αναγεννησιακό Κέντρο Εκδηλώσεων από τις 10 μ.μ. έως τις 7 το πρωί - οι DJs Sagi Kariv και Danny Verde οδήγησαν αυτό το γεγονός. Στη συνέχεια μπορείτε να ξεκουραστείτε.

Τα ξενοδοχεία τείνουν να συσκευάζονται αυτό το Σαββατοκύριακο, οπότε κάντε το βιβλίο το συντομότερο δυνατό. Επίσης, σημειώστε ότι το ξενοδοχείο υποδοχής, το Swanky Downtown Renaissance Palm Springs έχει ειδικές τιμές για αυτό το Σαββατοκύριακο - μπορείτε να κάνετε κράτηση στο διαδίκτυο ή να καλέσετε 760-322-6000, ζητώντας ειδικές τιμές του White Party, για να επωφεληθείτε από αυτή την προσφορά.

Για τα εισιτήρια για εκδηλώσεις στο White Party, κάντε κράτηση online στον επίσημο ιστότοπο - θεωρήστε την κράτηση ενός VIP Party Weekend Pass του Λευκού Κόμματος για να επωφεληθείτε πλήρως από κάθε εκδήλωση σε εξαιρετική τιμή ($ 399). Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα τυπικό δελτίο Σαββατοκύριακου για $ 325.

Σημειώστε ότι οι διοργανωτές του Λευκού Κόμματος βρίσκονται επίσης πίσω από κάποια άλλα καταπληκτικά μέρη σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Λευκού Κόμματος Puerto Vallarta, που πραγματοποιήθηκε στις 26 Νοεμβρίου 2016 - μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια εδώ.

Και υπάρχει το Λευκό Κόμμα της Μπανγκόκ, το οποίο έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 30 Δεκεμβρίου 2016 - 1η Ιανουαρίου 2017 - είναι ένας πολύ καλός τρόπος να χτυπάτε το Νέο Έτος. Μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήρια White Party Bangkok εδώ.

Palm Springs πηγές

Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα πολλά γκέι μπαρ Palm Springs, καθώς και εστιατόρια περιοχής, ξενοδοχεία και gay θέρετρα θα κάνουν τους επισκέπτες GLBT να αισθάνονται επιπλέον ευπρόσδεκτοι καθ 'όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Ένας αριθμός πόρων που υπάρχουν εκεί προσφέρουν εκτενείς πληροφορίες σχετικά με την ομοφυλοφιλική σκηνή της πόλης, συμπεριλαμβανομένου του πολύ χρήσιμου οδηγού Gay Desert Guide (ο οποίος εξουσιοδοτεί επίσης τη σελίδα των εκδηλώσεων για το Desert Gay Guild Guild, μια άλλη εξαιρετική πηγή), τον online οδηγό LGBT που παράγεται από το Palm Springs Bureau of Tourism, ο εβδομαδιαίος οδηγός καθημερινής ερήμου και το περιοδικό Rage Monthly.