Εκδηλώσεις Gay Pride στο Palm Springs

Ενώ πολλοί πόλεις κρατούν τους εορτασμούς των gay pride τους τον Ιούνιο κατά τη διάρκεια του Pride month, το Palm Springs , το οποίο υπομένει άγρια ​​ζεστά καλοκαίρια, έχει την καλή λογική να προγραμματίσει το πανηγύρι του στην πλατεία Palm Springs στις αρχές Νοεμβρίου (3-5 Νοεμβρίου 2017). Αρκετά γεγονότα πραγματοποιούνται επίσης τις ημέρες που οδηγούν στο μεγάλο Σαββατοκύριακο, ξεκινώντας με Απόκριες την προηγούμενη εβδομάδα.

Παρόλο που μπορείτε να σκεφτείτε το Palm Springs κυρίως σαν ένα καυτό σημείο διακοπών για ομοφυλόφιλους και λεσβίες, αυτή η μικρή πόλη μέσα σε μια απογευματινή διαδρομή του Λος Άντζελες, του Σαν Ντιέγκο, του Λας Βέγκας και του Φοίνιξ έχει μια σημαντική ετήσια και εποχική κοινότητα κατοίκων ΛΟΑΤ.

Δεν είναι λοιπόν περίεργο το γεγονός ότι η γιορτή των ομοφυλόφιλων εραστών της πόλης έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή γεγονότα της κοινότητας με τα χρόνια, αν και δεν είναι τόσο καλοφτιαγμένο όσο τα δύο LGBT γεγονότα για τα οποία η περιοχή είναι πιο διάσημη: η Dinah Shore Σαββατοκύριακο / Σαββατοκύριακο Σαββατοκύριακου / Παλμ Σπρινγκς (28 Μαρτίου-2 Απριλίου 2018) και Λευκό Κόμμα του Παλμ Σπρινγκς (27-30 Απριλίου 2018), γκέι χορού και πάρτι στην πισίνα.

Πρεμιέρα Παλμ Σπρινγκ

Το όμορφο κέντρο του Palm Springs χρησιμεύει ως κεντρικό σημείο για τα κύρια γεγονότα Pride. Οι εκδηλώσεις αυτές είναι ελεύθερες, φιλικές προς τους πεζούς και περιλαμβάνουν μουσική, DJs, χορούς, ψώνια, πωλητές τροφίμων, καλλιτέχνες, διασκεδαστές, κήπους με ποτά, εκθέτες, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, κλαμπ και πολλά άλλα.

Διασκεδαστές υπερηφάνειας Παλμ Σπρινγκς

Πολλοί διασκεδαστές μεγάλου ονόματός τους εμφανίζονται κάθε χρόνο στις δραστηριότητες Pride. Οι προηγούμενες καλλιτέχνες έχουν συμπεριλάβει το Αγγλικό Beat, το Jinx Titanic και το Ladykillers και το βιβλίο της αγάπης.

Παλμ Σπρινγκ Πάτερ Εταίροι ταξιδιού

Αυτές οι επιχειρήσεις διαθέτουν ειδικές τιμές για τους συμμετέχοντες στην Pride: Αλάσκα, Hard Rock Hotel, Saguaro, Ace Hotel & Swim Club και Hyatt Palm Springs.

Τι να Pack

Πριν φύγετε για το πολύχρωμο Σαββατοκύριακο υπερηφάνειας στο Palm Springs, φροντίστε να συσκευάσετε αυτά τα προϊόντα πρώτης ανάγκης στην έρημο: μπουκάλι νερό, αντηλιακό και καπέλο. Μην ξεχνάτε τα εργαλεία με το χρώμα του ουράνιου τόξου.

Palm Springs πηγές

Πολλά από τα γκέι μπαρ της πόλης, τα γκέι ξενοδοχεία και τα θέρετρα και τα γκέι-δημοφιλή εστιατόρια έχουν ειδικές εκδηλώσεις και πάρτι κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου Pride. Ελέγξτε τους τοπικούς πόρους LGBT για περισσότερες πληροφορίες. Αυτές περιλαμβάνουν τον οδηγό για την ομοφυλόφιλη ερήμωση, το Guild για την ερασιτεχνική ερασιτεχνική περιπέτεια, τον οδηγό ιστού LGBT του Παλμ Σπρινγκς, τον εβδομαδιαίο οδηγό Desert Daily και το περιοδικό Rage Monthly Magazine.